Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge – Champions League är äntligen tillbaka! Hur klarar sig Barcelona utan Messi? Kan Malmö FF skrälla mot Juventus? Blir Chelsea att räkna med även i år? Många frågor besvaras i texten nedan och kupongen går sedan i mål med två duster från The Championship. Det bästa av allt? En kvarts miljon extra i potten i detta Topptips. Nu kör vi!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Barcelona – Bayern München | Speltips: 2

Kupongens mest högoktaniga fight kommer direkt i inledningen då Barcelona tar emot Bayern München på Camp Nou. Ronald Koeman och hans adepter har fått en godkänd inledning på säsongen, men utan Messi och med defensiva brister har vi svårt att se Barca kunna mäta sig med gästerna från Tyskland. Julian Nagelsmann ser redan nu ut att ha tagit Bayern Münchens offensiv till nästa nivå och kan Lewandowski och Müller med flera hitta rätt i Katalonien blir detta en kämpig uppgift för Barcelona. Spikad tvåa.

Match 2: Malmö FF – Juventus | Speltips: 1X2

Två lag som upplever motiga perioder i det inhemska ligaspelet drabbar samman på Eleda Stadion. Malmö FF ser i skrivande stund att gå miste om Lennart Johanssons pokal, men här läggs Allsvenskan åt sidan för ett ypperligt skrälläge mot Juventus. Den gamla damen har bara tagit en av nio möjliga poäng i Serie A och helgens match mot Milan är därför prioriterad av Allegri och company. Visst ska Juve vinna detta om koncentrationen är på plats, men vi garderar för att så inte är fallet. Mängder av avbräck hos båda gängen mynnar ut i en helgardering.

Match 3: Chelsea – Zenit | Speltips: 1

Chelsea har trummat igång ordentligt i Premier League och med Romelu Lukaku på plats är de blåklädda onekligen en het kandidat till ligatiteln. Nu är det dags att försöka försvara titeln i Champions League och mot ett beskedligt Zenit ska det oerhört mycket till för att Chelsea ska falla. Gästerna från Sankt Petersburg för det hemma i Ryssland, men utanför hemtrakterna bjuder ryssarna sällan på prestationer utöver det vanliga. Chelsea vinner detta bekvämt, precis som streckningen vittnar om.

Match 4: Villarreal – Atalanta | Speltips: 1X2

Oviss tillställning från Estadio de la Cerámica där Villarreal ska mäta svärd med Atalanta. Unai Emerys mannar har under den senaste tiden haft svårt med att vinna fotbollsmatcher och det märks tydligt att Dani Parejos kreativa kraft saknas på mittfältet. Bakåt ser det dock stabilt ut och försvaret behöver prestera på topp när Atalanta kommer på besök. Gästerna från Bergamo tenderar att variera sina insatser kraftigt, men når de upp till sin högstanivå går Villarreal inte säkra. Om finanserna tillåter får gärna hela spannet ta plats så tidigt som möjligt.

Match 5: Lille – Wolfsburg | Speltips: X2

Sensationella ligamästarna Lille har öppnat den här säsongen svagt med bara en seger av fem möjliga. Flera förluster av betydande pjäser har bevisligen försämrat Les Dogues som även får svårt att hävda sig i Champions League. Wolfsburg har i sin tur inlett Bundesliga med full pott och Vargarnas urstarka defensiv ska kunna hålla tätt även på Stade Pierre Mauroy. Tvåan är en fräck spik för den som vågar, men vi väljer trots allt att plocka med krysset också. X2.

Match 6: Dynamo Kiev – Benfica | Speltips: 12

Dynamo Kiev går som vanligt oerhört starkt hemma i Ukraina där spelare som Shaparenko och Tsygankov vräker in mål för värdarna. Duon är också skickliga nog för att kunna såra ett lag av Benficas kaliber, men här kommer Dynamo att ställas på betydligt större prov än vad de är vana vid. Benficas offensiv trumfar ukrainarnas på nästan samtliga positioner och det skulle inte förvåna om denna fight mynnar ut i en målglad historia. Därför är gubben (etta-tvåa) ett klokt val.

Match 7: Reading – Peterborough | Speltips: 12

Reading stod för säsongens kanske bästa insats, åtminstone offensivt sett, då de spelade 3-3 mot Queens Park Rangers i helgen. John Swift satte då alla tre mål för The Royals, men defensivt visade värdarna med det sagt uppenbara brister. Att bränna en 3-1-ledning gör sällan under för självförtroendet och här ska Peterborough inte underskattas. Jonson Clarke-Harris vräkte in mål i League One i fjol och kan han hitta rätt även här finns absolut skrällchans för The Posh. Ettan ackompanjeras av tvåan.

Match 8: West Bromwich – Derby | Speltips: 1X2

Kupongen går i mål på Markus Rosenbergs gamla hemmabana The Hawthorns där West Bromwich ska duellera med Derby. The Baggies är andraligans bästa lag efter sex omgångar, men när ettan streckas upp över 70 måste vi dra i handbromsen. De tre senaste insatserna har inte varit mycket att skriva hem om och Derby står definitivt inte utan poängchans denna tisdag. Wayne Rooney och company spås få en passande matchbild framför sig och för den som går för stora pengar är helgarderingen inte alls dum.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 20:59

KUPONGENS SÄKRA: Chelsea

Regerande CL-mästarna ställs inför en lämplig premiär när Zenit kommer på besök. Hemma på Stamford Bridge gör ett snuskigt noggrant Chelsea inga misstag.

CHANSNINGEN: Malmö

Juventus har inlett Serie A uselt och redan till helgen väntar Milan i en match som kan sätta prägel på hela säsongen. Malmö FF är också de inne i ett kärvt läge i Allsvenskan, men bättre skrällchans än så här kan inte Di Blåe be om. Måla på.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se