Återigen är det ett magiskt Topptips som dukas ut med både EM och Copa América denna fredag. Bongen sträcker sig över två dagar och innehåller 500.000 i extrapengar, bara en sådan sak. Kan Sverige lägga Slovakien på rygg? Svaret finner ni nedan!

Till Topptipset

Match 1: Sverige – Slovakien | Speltips: 1

Kudos till Janne den store och övriga som spikade igen mot Spanien. 0-0 var ett resultat som kan innebära en rejäl boost inför återstoden av turneringen. Robin Olsen visade att han är en extremt pålitlig förstaslips och håller han samma nivå i fortsättningen blir Sverige inte enkla att få hål på. Mot Slovakien spås Isak, Forsberg och Berg få betydligt mer att göra i offensiv riktning och i grunden är det inget snack om att Sverige är det bättre laget. Slovakien hade en hel del tur mot Polen och hjälptes dessutom av en utvisning på Krychowiak. Här tar turen slut. Etta.

Match 2: Kroatien – Tjeckien | Speltips: 1X2

Kroatien ser ganska starka ut över i stort sett hela banan, men det stora frågetecknet är vem som ska göra målen för de rödvitrutiga? Varken Petkovic eller Kramaric har visat sig vara den spjutspets som Zlatko Dalic sökt efter sedan Mario Mandzukic tackade för sig i landslaget. Tjeckien är ett lag som kroaterna emellertid ska kunna bryta ned, men Modric och grabbarna får se upp i motsatt riktning. Patrik Schick såg glödhet ut mot Skottland och tillåts tjeckerna stora ytor att ställa om på går Kroatien inte säkra. Alla tecken föredras.

Match 3: England – Skottland | Speltips: 1X2

Samtliga hjärtan som tar plats inne på Wembley denna fredag lär befinna sig utanpå kläderna när nationalsångerna drar igång. England mot Skottland är så het en landskamp kan bli och med tanke på vad som står på spel lär det här bli en riktig holmgång. England ska givetvis gälla som klara favoriter, men ettan streckas också därefter. Lyckas Skottland hålla ihop defensiven samtidigt som Adams och Dykes har en av sina bättre dagar på topp är inte skrällen helt otänkbar. Måla tvärs över och jobba in högersidan.

Match 4: Chile – Bolivia | Speltips: 1X

Bolivia inledde Copa América med att torska klart mot Paraguay och känslan är inte att det här blir Marcelo Moreno och companys mästerskap. Kvaliteten är helt enkelt för låg och mot ett Chile som är höga på ångorna efter poängen (1-1) mot Argentina får Bolivia en ruskigt tuff uppgift framför sig. Arturo Vidal ordnade chilenskt jubel via straffpunkten mot Argentina och mittfältaren kan mycket väl bli tungan på vågen här. Ettan är en tänkbar spik, men den lär streckas högt. Plocka med krysset i hopp om en knall.

Match 5: Argentina – Uruguay | Speltips: 1X2

Argentina spåddes bli den stora utmanaren till Brasilien om guldet, men efter 1-1 i premiären rådet det fortfarande frågetecken kring Argentinas oförmåga att leverera när det verkligen gäller. Leo Messi stod på vackert vis för 1-0-målet mot chilenarna, men det hjälpte föga då Vidal kvitterade från straffpunkten. Tufft emot för de blåvita även här då Uruguay står på andra sidan. Óscar Tabárez förfogar över ett defensivt skickligt manskap med offensiva spetsar i Cavani och Suárez, en duo som mycket väl kan såra Argentina. Ta inget för givet, strecka tvärs över.

Match 6: Ungern – Frankrike | Speltips: X2

Frankrike inledde med att på imponerande vis slå tillbaka Tyskland i München och det var verkligen en smakstart för den stora guldfavoriten. Helt annan matchbild att vänta här mot ett lågt stående Ungern, men även den sortens matchbild klarar fransmännen av att hantera. Mbappé, Griezmann, Benzema och Pogba är alla kapabla att avgöra denna fajt på egen hand. Ungern kämpade länge och väl mot Portugal, men till slut föll ändå värdarna med 0-3. Mycket talar för en liknande upplevelse här, men med hänsyn till värdet är krysset ett lockande komplement åt tvåan.

Match 7: Portugal – Tyskland | Speltips: X2

Cristiano Ronaldo blev historisk flera gånger om i premiären mot Ungern, inte minst då han gick upp i ensam majestät som den främsta EM-målskytten någonsin. Att Ronaldo visar toppform bådar gott för detta Portugal. Tyskland stod för en spelmässigt bra insats mot Frankrike, men den olycklige Mats Hummels lyckades skjuta sitt lag i sank via en boll i eget nät. Liknande matchbild att vänta här med ett spelförande Tyskland och känslan är att X2 är tillräckligt.

Match 8: Spanien – Polen | Speltips: 1

Spanien försökte och försökte, men den blågula försvarsmuren gav aldrig med sig. 0-0 mot Sverige var med det sagt inget katastrofresultat och kommer spanjorerna upp i liknande nivå här är tre poäng ett faktum. Polen såg inte alls vassa ut mot Slovakien och då Krychowiak saknas här på grund av hans röda kort senast är gästerna försvagade i Sevilla. Det är bara en tidsfråga innan Spanien hittar nätet och därefter flyter det på. Ettan behöver inga garderingar.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 14:59

KUPONGENS SÄKRA: Spanien

Ett uppretat Spanien fick inte hål på Sverige och därför lär Luis Enrique och company skölja över Polen. Lewandowski och grabbarna besitter inte samma defensiva organisation som Sverige. Etta.

CHANSNINGEN: Skottland

Derbyn är derbyn och även om Skottland inte är på samma nivå som England rent spelmässigt kan det räcka långt med stora lungor och mycket hjärta på Wembley. Hela spannet testat mer än gärna.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Lämna in kupongen här

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.