Äntligen! Sydkoreanska ligan gör sällskap med costaricanska serien när Topptipset maxar upplevelsen av fotbollsgodis. Kupongen kompletteras med lite mer alldaglig fotboll från Bundesliga och Primeira Liga. Åtta rätt ska smiskas in som grädde på moset!

Lämna in kupongen här
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Marítimo – Vitória Setúbal | Speltips: 1X

Magiska Madeira öppnar kupongen på den nedre halvan av det portugisiska finrummet. Maritímo har käkat tre raka torskmåltider samtidigt som Vitória Setúbal lämnat sex raka måltider utan smaken av segersötma. På eget gräs brukar madeiranerna vara tunga att tas med, här på ön har värdarna plockat pinnar i två tredjedelar av säsongens tillställningar. Vitória som inte segrat här sedan 2010 dras dessutom med avstängning på sin stjärna Semedo. Vettig etta.

Match 2: Freiburg – Mönchengladbach | Speltips: X2

Tyska Bundesliga ståtar med möte på den övre halvan när tabellens åtta välkomnar fyran till Schwarzwald-Stadion. Freiburg har överraskat stort denna säsong, inte minst på bortabana. Här hemma är resultatraden 6-2-6 inför fredagskvällen. Mönchengladbach har tio poängplock på 14 resor och formen är det inget fel på. Påläggskalven Thuram visade återigen framfötterna när Union Berlin sopades av mattan i helgens omgång. X2 ska vara ett lås!

Match 3: Benfica – Tondela | Speltips: 1X2

Åter till Primeira Liga där förhandsfavoriterna börjat vackla under våren. Benfica åkte ur Europa League och i samma veva lirade Örnarna fem ligamatcher där bara en slutade med vinst. Nu är Benfica steget efter Porto som övertagit serieledningen och frågan är hur självförtroendet mår. Tondela som svarat för en klart godkänd säsong kommer närmast från en delad pinne mot Boavista. Gästerna lyckades segra på denna arena så sent som 2018 och samma scenario ska inte räknas bort nu när spelprocenten ser förmånlig ut. Helgarderingen är ett faktum.

Match 4: Guimaraes – Sporting | Speltips: 1X2

Bruno Fernandes stack till Manchester United och livslusten stack från Sporting Lissabon. Den grönvita storklubben har bara plockat en poäng på sina senaste tre bortamatcher och har hela 18 poäng upp till Porto. Guimaraes har häng på Sporting och avslutade våren på bästa sätt genom att vinna tre raka fighter. Tvåan löper stor risk att bli överstreckad och efter Guimaraes seger i motsvarande möte förra säsongen känns ettan mest lockande. Garderingspennan gör sig icke besvär förrän vid större system.

Match 5: Limón FC – Municipal Grecia | Speltips: 1X2

Costa Rica får äntligen sin rättmätiga plats på det svenska Topptipset. Limón FC har haft en ännu tyngre säsong än väntat och återfinns för dagen på den försmädliga nästjumboplatsen. Värdföreningen har inte visat någon förbättring efter uppehållet då blott två pinnar plockats av tolv möjliga. Municipal Grecia har dragit desto mer nytta av tiden till att svetsa samman styrkorna. Besökarna har erövrat tio pinnar inom detta spann. Det nesliga i Municipals momentum är att de vantrivs på bortagräs och endast lyckats segra två gånger i denna spelform. Här är allt annat än alla tecken förenat med livsfara.

Match 6: Guadalupe – Alajuelense | Speltips: 2

Vi kliver över till gemytliga borgen Estadio Coyella Fonseca för att stänga den costaricanska butiken. Guadalupe är ett gäng hemmakatter som hittills bara åkt på stryk en gång i huvudstaden San José. Nu löper dessvärre värddjuren stor risk att få sig en hurring igen. Alajuelense är rena rama mardrömmen som ständigt spökat i den guadalupeiska historien. Smaka på denna stenhårda fakta: Senaste nio inbördes möten bär facit 8-1-0 till fördel för Alajuelense. Försök inte skoja bort tvåan!

Match 7: Incheon United – Gangwon FC | Speltips: 2

Vår världsomspännande segling har nått fram till dess mest hejdundrande destination, sagolika Sydkorea. Efter de inledande fyra omgångarna av K League1 återfinns Incheon United föga förvånande nere i det bedrövliga bottenträsket. Segerkolumnen är orörd hos United som förra säsongen slutade, just det, näst sist. Gangwon FC är ett betydligt mer pålitligt herrskap, gästerna slutade på den övre halvan förra säsongen och har inlett året i samma goda anda. GFC har plockat poäng i tre av fyra fighter och även inbördes statistik talar tydligt till gästernas favör. Bortasegern är på ingående.

Match 8: Kolding – Viborg | Speltips: X2

Kupongen går i mål i Kolding där KIF lagt sig tillrätta på den övre halvan i andradivisionen. Värdlaget har dock vunnit en tävlingsmatch på över ett halvår och till deras stora glädje behöver de inte vinna någon match under det kommande halvåret heller för serien ska liksom bara dammas av. Viborg har å sin sida inte förlorat på ett halvår och gästerna fräser fortsatt på i tabelltoppen. Viborg ligger tvåa i serien och har vunnit sju av tio bortamatcher. Nu vinner Viborg en bortamatch till. Strecka från höger.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 18:59

KUPONGENS SÄKRA: Gangwon

Sydkoreanska serien är ännu ung men inget tyder på annat än att Incheon och Gangwon ska fortsätta ha oceaner av tabell emellan sig.

CHANSNINGEN: Tondela

Benfica sålde smöret och tappade pengarna, förmodligen guldpengen också. Tondela har erfarenhet av att skrälla i Lissabon, räkna inte bort dem.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Lämna in kupongen här
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se