Damernas Champions League sprakar vidare under onsdagen då ytterligare fyra fighter finns med på Topptipset. Det gör även den högoktaniga semifinalen från Nations League kombinerat med tre matcher från svenska Division 2-serier. Ett mindre system följt av ökad radinsats är att föredra då favoriterna är många. Avanti!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Italien – Spanien | Speltips: 1X2

Vi minns alla scenerna från sommarens EM-semifinal när Gianluigi Donnarumma på egen hand tog Italien till final efter straffrysaren mot Spanien. La Roja vållade Gli Azzurri stora problem under matchens gång och kan Luis Enriques mannar hitta upp i samma nivå på San Siro går knappast Roberto Mancinis adepter säkra. Det ska flaggas för att framför allt Spanien saknar ett par betydande pjäser sedan sist, men då frågetecken råder för vem som ska leda Italiens anfall i Immobiles frånvaro vill vi ändå vara på den säkra sidan. Alla tecken tar plats i Milano.

Match 2: WFC Kharkiv – Real Madrid | Speltips: 2

Nations League lämnas raskt därhän till förmån för damernas Champions League. Real Madrid utkristalliseras som klara favoriter till andraplatsen bakom PSG, men då behöver gästerna skaka av sig den mörka inledningen i ligaspelet. Fem raka utan seger är inte bra nog, men samtidigt är motståndet av lättare art denna onsdag. Kharkiv gör det som väntat bra i det ukrainska ligaspelet, men det är en annan sak att ställas mot en spansk gigant i Champions League. Tvåan är en stålspik, spanjorskornas mörka form till trots.

Match 3: Servette – Juventus | Speltips: X2

Juventus går som tåget i det italienska ligaspelet där de svartvita radat upp fem raka segrar. Lina Hurtig är en betydande del i italienskornas offensiv och kan hon komma upp i ansenlig nivå samtidigt som Amanda Nildén håller tätt i de bakre leden går Juventus mot en trevlig CL-premiär i Genève. Servette är en aktad stormakt i inhemska Super League, men i Europaspelet har värdinnorna en bit kvar innan de kan mäta sig med ett lag av Juves kaliber. X2 är att betrakta som en helgardering.

Match 4: Breidablik – PSG | Speltips: 2

Kupongens klaraste singelstreck hittas på Island där Breidablik står inför den otacksamma uppgiften att ställas mot Paris Saint-Germain. Gästerna har siktet inställt på Champions League-titeln och med spelare som Katoto, Ilestedt och Däbritz kommer Breidablik att få en svettig afton framför sig. Värdinnorna har tagit rejäla kliv de senaste åren men det skiljer fortfarande väldigt mycket upp till PSG:s nivå. Att spika av kupongens överlägset största favorit är sällan kul, men garderingar gör sig betydligt bättre på annat håll.

Match 5: Chelsea – Wolfsburg | Speltips: 1X2

Betydligt jämnare fight att vänta i London där Chelsea och Wolfsburg brakar samman. Dessa aktörer gör tillsammans med Juventus upp om de två översta placeringarna i gruppen och här får Chelsea se upp. Eriksson, Harder och Kirby är förvisso spelare som håller yppersta klass, men tyskorna ska på intet sätt underskattas. Huth, Blomqvist och van de Sanden är spelare som på egen hand kan såra detta Chelsea och skrälläget i London är ett vi inte missar. Alla tecken och skrälljobb gäller i huvudstaden.

Match 6: Nosaby – Karlshamn | Speltips: 1X2

Vi lämnar Champions League för Division 2 Södra Götaland i Kristianstad. Oerhört viktiga poäng står på spel när Nosaby går i klinch med Karlshamn. Värdföreningen tvingas klara sig utan bästa målskytten Andréas Grahm, men å andra sidan får Karlshamn undvara viktiga försvararen John Eriksson på grund av avstängning. Det bäddar för en öppen tillställning och i jakten på nytt kontrakt lär båda lagen gå för segern denna onsdag. Plocka med hela spannet i en kamp där vad som helst kan hända.

Match 7: Varbergs GIF – Vinberg | Speltips: 1X

Bottenstrid gäller även i Division 2 Västra Götaland där Varbergs GIF välkomnar Vinberg till Varberg Energi Arena. Värdarna befinner sig inför onsdagen tre poäng om rätt sida det negativa kvalstrecket, en placering som i sin tur Vinberg innehar. Matchens betydelse kan således knappt beskrivas i ord. Varberg litar mycket till sin målkung Labinot Syla och vi lutar åt att denne kan komma att spela en huvudroll denna afton. Besökarna sätter stort hopp till Gjenis Zeqiri, men här får Vinberg vara nöjda om de löser en poäng. Strecka från vänster.

Match 8: Österåker – Kvarnsveden | Speltips: 1X

Två ojämna aktörer från Division 2 Norra Svealands nedre halva ska göra upp på Åkersberga IP. Raden 8-2-10 har inneburit att IFK Österåker cementerat sig på den nedre halvan, men på det egna gräset finns normalt en styrka som ska räcka långt. Kvarnsveden vinner sällan på resande tass, något endast två segrar på åtta försök vittnar om. Vi tror att besökarna fortsätter på inslagen väg denna afton och en poäng är definitivt något som båda lagen får anses nöjda med. 1X räcker hela vägen.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 16:29

KUPONGENS SÄKRA: PSG

Klasskillnad är att vänta på Island där Breidablik är sämre än PSG på samtliga positioner. Gästerna gör inga misstag och vinner detta komfortabelt.

CHANSNINGEN: Wolfsburg

Wolfsburg har figurerat i dessa sammanhang länge och på en i stort sett skrällfri kupong måste tyskorna finnas med borta mot Chelsea. Glöm inte X2!

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se