Fredagens Topptips står för dörren och det är en salig blandning som erbjuds. League One, Eerste Divisie, U21-landslag och Série B har alla en eller flera fötter med på kupongen där det gäller att hålla tungan rätt i mun. Häng med på resan mot fullträffen!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Fleetwood – Hull | Speltips: 1X2

Vi inleder i League One med ett möte som på förhand hade ansetts vara ett toppmöte. Fleetwood har dock inte fått till det inledningsvis då Joey Bartons mannar förlorat tre av fyra kamper. Det är givetvis en ohållbar formrad i längden, men då truppen håller god kvalitet är det bara en tidsfråga innan det vänder för The Cod Army. Hull trillade ur The Championship i fjol och siktar på att gå direkt upp igen. Starten har varit positiv för Tigrarna som inlett med fyra raka segrar. Det här lär dock bli en marig uppgift. Plocka med alla tecken redan från start.

Match 2: FC Eindhoven – Excelsior | Speltips: 1X2

I den holländska andraligan har Excelsior stått för en mörk inledning. Gästerna hörde till toppskiktet i fjol, men så här långt har “Pappersåtervinnarna” inte rosat marknaden. Två segrar och fyra nederlag innebär en plats på den nedre halvan, men Excelsior lär klättra i tabellen vad det lider. FC Eindhoven har skadeproblem i backlinjen och lita på att det här kommer bli en målrik tillställning. Förra säsongens två möten mellan de båda aktörerna innehöll totalt 13 mål. Börja med favorittvåan, gardera sedan efter plånbok.

Match 3: Portugal U21 – Norge U21 | Speltips: 1

I skymundan av A-landslagen är även U21-ditona i full gång. EM-kval står på schemat för juniorerna och här kommer Norge att få en svettig afton framför sig. Baggarna skuggar portugiserna på andraplatsen endast två poäng bakom, men det ska också genast sägas att gästerna spelat två matcher fler än portugiserna. Kvalitetsskillnaden är stor på respektive nations trupper och då Norge verkligen måste gå för seger kommer det att öppnas upp ytor bakåt. Det utnyttjar värdarna. Etta.

Match 4: Belgien U21 – Wales U21 | Speltips: 1X2

Belgien har slagläge i grupp 9 efter att ha slagit andraplacerade Tyskland i den förra samlingen. Det innebär att värdarna leder gruppen en poäng före tyskarna och fyra poäng före fredagens motståndare Wales. Besökarna ska dock inte räknas bort helt här. Wales vann det vändande mötet med 1-0 och även om det är bortagräs som gäller nu är det svårt att se förbi den klent streckade högersidan. Gå för en brutal kupongrens österut och plocka med samtliga tecken!

Match 5: Figueirense – Chapecoense | Speltips: X2

Vidare till Brasilien där fyra fajter från Série B tar kupongen i mål. Figueirense mot Chapecoense är först ut. Chape drattade ur finrummet inför den här säsongen men har inlett äventyret i andraligan på formidabelt manér. Raden 7-4-1 efter de tolv första omgångarna är starka siffror och här ska gästerna ses med goda möjligheter att bygga på den vänstra sidan. Figueirense parkerar in precis ovanför nedflyttningsstrecket sedan värdarna bara lyckats segra tre gånger på 13 försök så här långt. Mot ett lag av besökarnas kaliber ska de svartvita vara nöjda om de löser en poäng. X2 räcker.

Match 6: Operário – Confianca | Speltips: 1

Trots att siffrorna bara stannade vid 1-0 hade Operário inga större problem med att betvinga seriejumbon Oeste senast. Det innebär att värdarna i allra högsta grad kan börja blicka uppåt i tabellen. Två poäng skiljer upp till Juventude på fjärdeplatsen (den sista uppflyttningsplatsen) och med endast tre nederlag på kontot så här långt ser det ut att bli en positiv säsong för Operário. Confianca återfinns ett par pinnhål ner i tabellen och är likt fredagens opponenter också ett svårslaget gäng. Hemmaplan spelar dock stor roll i Brasilien och här ska det mycket till för att Confianca ska orka stå emot under 90 minuter. Ettan lämnas allena hela vägen upp till 50 procent.

Match 7: Cuiabá – Ponte Preta | Speltips: 1X

Det stundar ett toppmöte på Estádio Presidente Eurico Gaspar Dutra mellan serieledarna Cuiabá och trean Ponte Preta. Cuiabá har framför allt varit ruskigt starka i egen borg där det än så länge står en nolla i förlustkolumnen. Totalt sett är också värdarna enormt formstarka då det senaste nederlaget kom i början av september. Ponte Preta har däremot förlorat två av sina tre senaste och kan mycket väl vara på väg in i en formdipp. Besökarna blir inte första gäng att spräcka förlustnollan på den här arenan. 1X är att betrakta som heltäckt.

Match 8: América MG – Náutico | Speltips: 1X

Vi avrundar kupongen i Belo Horizonte dit Náutico åker med mungiporna nedåt. Detta sedan “Timbu” noterats för fyra raka utan seger och endast ett mål framåt under samma period. Det är inga roliga siffror inför ett möte med tuffa América MG. Värdarna parkerar in på samma poäng som fyran Juventude, men är utanför direktplatserna till finrummet endast på grund av målskillnad. Här har dock América MG alla möjligheter att haka på övriga topplag. Precis som i föregående fajt är 1X ett ramstarkt lås.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 19:59

KUPONGENS SÄKRA: Portugal U21

Portugal håller betydligt högre U21-nivå än vad Norge gör. Det här är ingen match där Lasse Lagerbäck får upp ögonen för en framtida A-landslagsman. Spika ettan.

CHANSNINGEN: Wales U21

Belgien streckas med rätta som klara favoriter hemma mot Wales, men icke att förglömma är att gästerna vann det vändande mötet. Med ont om riktigt bra skrällägen på kupongen är det här det allra trevligaste.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se