Det vankas gruppfinal mellan värdnationen Finland och vårt älskade Tre Kronor ikväll. Hos vår partner kan du streama matchen till en låg kostnad och ger dig möjligheten att se resterande VM-matcher på deras Hockey-VM stream. Dessutom presenterar vi aktuella odds inför matchen som uppdateras i realtid.

Sverige vs Finland stream

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Finland

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Finland på livestream.

Streama Sverige-Finland

Nu kan du titta på Sverige-Finland helt lagligt!

Streama Sverige-Finland

Nu kan du titta på Sverige-Finland & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Finland (Hockey)

Oddsen inför gruppfinalen mellan Tre Kronor och Finland har släppts för ett bra tag sedan och det är ett rejält tryck. Intresset för Ishockey-VM ökar för varje dag som går och allt eftersom Sverige kommer närmare ett slutspel. Längtan efter ett Hockey-VM med publik har varit stort och den saken kommer poängteras starkt när ett fullsatt Nokia Arena väntar ikväll.

Inte helt förvånande är värdnationen favoriter i kvällens kamp. Finnarna har även dom startat starkt och har publiken i ryggen inför det här mötet. Finland är dessutom en klar guldfavorit medans Sverige, för tillfället, är något steg bakom. Mycket beror på vilka NHL-stjärnor som tillkommer under turneringens gång. Betsson värderar Finland som favoriter med oddset 1.95 medans Tre Kronor står i 3.30. För oss svenskar är det givetvis så att svensk seger till det oddset lockar!

Odds: Sverige-Finland 18/5 

 • Sverige: 3.30 i odds
 • Oavgjort: 4.30 i odds
 • Finland: 1.95 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Bettingsidorna med odds på matchen

Förutsättningarna inför Tre Kronors gruppfinal kan ändras med tiden. Därför är det en stark rekommendation att hålla koll på hur oddsen rör sig. Spelbolaget Betsson har satsat hårt på årets VM genom att erbjuda ett enormt utbud. Nedanför tar du del av några bettingsidor som vi rekommenderar inför kvällens möte.

Bettingsidor med odds på Sverige-Finland: 

 • Unibet. Bäst odds på Sverige.
 • Bet365. Erbjuder stream.
 • Betsson. Många spelmarknader.
 • Coolbet. Högt odds på Sverige.
 • LeoVegas. Erbjuder spelbyggaren.
 • Snabbare. Bra välkomstbonus.
 • Hajper. Snabb registrering.

Streama Sverige-Finland hos Betsson

Är du på resande fot eller har du helt enkelt inte tillgång till TV-kanalen som sänder kvällens match? Lugn, Betsson erbjuder under hela mästerskapet en fullt fungerande och kvalitetsrik stream. Det enda du behöver uppnå för att ta del av matcherna från Ishockey-VM är att ha ett positivt saldo på ditt spelkonto. Det innebär att du genom en insättning kan se Tre Kronors gruppfinal ikväll och framöver ta del av samtliga matcher från mästerskapet i Finland.

Regga dig med BankID redan idag. En insättning går på nolltid och därefter har du tillgång till den fantastiska underhållningen från Helsingfors och Tammerfors.

Är Betssons live stream gratis?

Svaret på rubriken är JA. Spelbolaget kräver att du har ett saldo på spelkontot för att kunna se matcherna från Hockey-VM i Finland, men man tar inte betalt för själva matchen, vilket i praktiken betyder att det är gratis. Väljer du att spendera pengarna du sätter in kan du enkelt ta del av Betssons fulltaliga utbud på matchen. Ett spel inför matchen ökar även spänningen inför och är ett hett tips.

Krav för att streama Sverige-Finland: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Betsson
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.