Det blev i dagarna officiellt att Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid efter nästan ett decennium i klubben. Valet föll på Juventus, där den italienska storklubben betalade £105 miljoner – ungefär en miljard svenska kronor för portugisens underskrift. Detta innebär att Real Madrid nu är på jakt efter en ersättare i högsta klass för ersätta sin megastjärna. Här är några av de potentiella ersättarna:

Neymar

Trots att Neymar tillhörde ärkerivalen Barcelona för bara så lite som ett år sedan så ryktas det från flera håll att detta skulle vara en möjlig övergång. Brasilianaren, som är exakt sju år yngre än Ronaldo, har ett kontrakt till 2022, men klubbpresident Florentino Perez har upprepade gånger uttryck en växande fascination för den unge teknikern. Neymar sägs också vara förstavalet i jakten på ersättare. Enligt Sports Illustrated ska Real Madrid varit i kontakt med Neymars pappa för att påbörja en diskussion, medan Mundo Deportivo förklarar att klubben sänt en representant hela vägen till Brasilien – där storstjärnan just nu är på semester. Andra tidningar har tidigare rapporterar om ett missnöje från Neymars sida i Frankrike, men han har ändå sett ut att trivas att vara den stora stjärnan. En värvning av Neymar skulle troligen slå rekord i tröjförsäljningen och ge stort marknadsvärde.

Trolighet: 3/5

Kylian Mbappé

Den 19-årige fransmännen har verkligen fått ögonen på sig efter en strålande VM-turnering. Med två fina säsonger i franska ligan dessutom skulle eventuellt tonåringen känna sig redo för nästa utmaning, även om han anslöt till PSG för bara en säsong sedan. Han ska enligt flera källor vuxit upp med Ronaldo-planscher på väggarna med portugisen som sin stora idol och är möjligt att han kommer tillhöra Real Madrid någon gång under karriären – men frågan är om det är rätt steg att ta redan nu..? AS rapporterar att han definitivt är under radarn, men att en sådan övergång skulle vara svårt att få till för Los Blancos. Journalisten Baptiste Ripart skrev att affären redan var i hamn och att prislappen landade på astronomiska 2,8 miljarder kronor – men det visades sig vara falskt då den spanska klubben gick ut och dementerade ryktena på sin hemsida. Enligt undersökning i spansk media skulle dock en klart större del av fansen se Mbappé i den vita dressen jämfört med Neymar.

Trolighet: 2/5

Eden Hazard

Ett betydligt billigare alternativ jämfört med de övriga två, men ändå en mycket, mycket duktig spelare. Hazard gjorde ett starkt VM och ska enligt uppgifter från AS inte valt att förlänga sitt kontrakt med Chelsea ännu. Han ska till BeIN Sports sagt att det vore en dröm att spela för Real Madrid tidigare i veckan, även fast uttryckte att han trivs bra i den blåa Chelsea-tröjan. När dock London-klubben denna säsong inte kommer att spela i Champions League är det möjligt att det inte känns lika lockande för den kvicke belgaren. Jag ser denna övergång som mycket möjlig, men tror då inte Real nöjer sig med att bara värva Hazard, utan tar in ytterligare en världsstjärna.

Trolighet: 4/5

Övriga tänkbara ersättare: Kane, Salah, Dybala, Icardi & Lewandowski