Poirier McGregor odds

  1. Speltips
  2. /
  3. UFC
  4. /
Poirier McGregor Författare: 2021-01-22T16:49:47+01:00

Det är dags för Poirier – McGregor II och UFC 257 – räkna med att det kommer bli en riktigt spännande kväll. Vi har alla oddsen och Poirier – McGregor betting tips redo för dig exklusivt på speltips.se. Missa inte våra Poirier – McGregor odds och live stream – det kommer smälla!

Award free icon ODDS – VINNARE UNIBET COOLBET LEOVEGAS
Star free icon CONNOR MCGREGOR
Star free icon DUSTIN POIRIER

Bra spelbolag för UFC 257

Poirier McGregor odds 24/1 20201

Äntligen är UFC tillbaka i Abu Dhabi på Fight Island (Yas Island) och Poirier – McGregor odds är nu släppta. Ska du kika på UFC 257 och letar efter bra odds Poirier – McGregor? Då har du hittat rätt. Läs vidare för att få reda på alla bästa odds och information inför UFC 257! 

Fighten alla väntat på går av stapeln tidig söndagmorgon och det är den tidigare fjädervikts och lättviktsmästaren McGregor som inleder som storfavorit. Den kontroversiella fightern från Irland besitter en vänsterhand med enorm kraft och ett tidigt avslut i rond ett eller rond två är faktiskt väldigt lockande när man kikar UFC odds på bettingsidor som Unibet, Betsson och Bethard. Irländaren har en tendens att sakta ner efter rond två – så spelet här blir Conor McGregor KO rond ett eller två. 

Dustin Poirier är dock ingen kille man sopar av banan i första taget. Han är känd för att ha en riktigt bra haka och för att vara enormt uthållig, detta blir ingen lätt match för Conor. Dustin och Conor har faktiskt möts tidigare i fjädervikt – där McGregor vann efter tidig KO. Poirier har en bra chans att vinna matchen om han drar ut det och tar över när Conor tröttnar, alternativt att vinna via submission, något som lite varit McGregors akilleshäl. Kanske skulle två singlar med Conor KO rond ett och Poirier via Submission fungera fint.

Tidigare statistik

McGregor har tidigare varit mästare i två viktklasser och Dustin Poirier har tidigare varit interim-mästare. Båda fighters har vunnit varsin match sedan sina titel förluster, vinnaren här slåss garanterat om bältet i lättvikt härnäst – men vilka betting odds Poirier – McGregor ska man välja egentligen? 

Poirier – McGregor odds och historik: 

Conor “Notorious” McGregor har 22 vinster (19 via KO) och 4 förluster, alla via sub. Han är den tidigare fjädervikts- och lättviktsmästaren, efter brutala knockouts av Eddie Alvarez och José Aldo. Conor har inte varit speciellt aktiv senaste åren av sin karriär, men har nu utlovat sina fans en “säsong” där han slåss tre gånger under 2021. Tidigare så har Conor en tydlig fördel i att han avslutar motståndare tidigt; men han blir också trött sent i fights, något som kostat honom enormt. Tidigt knockout för McGregor kan vara ett riktigt fint odds! 

Dustin “The Diamond” Poirier sitter just nu på 26 vinster (19 via avslut) och 6 förluster. Den tidigare interim-mästaren i lättvikt har ett imponerande facit med vinster över bl.a. Max Holloway, Eddie Alvarez och Dan Hooker. Dustin har en fin tendens att vara väldigt uthållig och han blir bara bättre och bättre ju längre matcherna går – motsatsen till Conor McGregor. Dustin har också sju submissions på sitt register – Poirier vinst via submission kan vara ett roligt underdog-odds att kika närmare på.

Poirier vs McGregor live stream

Ibland erbjuder bettingsidor livestream på UFC men så är inte fallet denna gång. Poirier – McGregor live stream kommer att sändas på streamingtjänsten Viaplay – precis som alla andra UFC-events året om. Det är dock lite skillnad på UFC 257. Har du ett vanligt sport abonnemang hos Viaplay så måste du fortfarande betala för att få Poirier – McGregor stream – det är nämligen PPV (Pay Per View) och det kostar 499 kr. 

Betalar du för denna PPV då kommer du också kunna ratta in samtliga andra matcher på huvudkortet, bland annat Chandler vs. Hooker, som kommer bli en riktig smällkaramell det också. Du kommer på Poirier – McGregor stream kunna se underkortet gratis, detta startar 00:30, men så fort huvudkortet drar igång måste du betala 499 kr. 

TV-kanal och tid

När man tittar på UFC events så kan det vara svårt att få fram exakt tid när en match startar, det beror på att man inte riktigt vet hur länge de andra matcherna på Poirier – McGregor live stream kommer ta. Poirier – McGregor tid kommer garanterat vara någon gång på morgonen svensk tid – runt 07:00 till 08:00. Eventet i sin helhet börjar sändas 00:30, huvudkortet 04:00. 

Som vanligt så sänds UFC exklusivt på Viaplay, men detta event ingår inte i det normala abonnemanget. Poirier – McGregor live stream går på Viaplay PPV – vilket innebär att du behöver betala 499 kr för att kunna se hela eventet. När McGregor fightas så är det alltid action i världsklass och 499 kr kanske trots allt är värt det denna gång.

Övriga matcher under kvällen

Det är inte bara Poirier – McGregor odds vi letar efter, det finns andra riktigt bra fights att titta närmare på. Som vanligt när McGregor fightas så är resterande kortet lite smalare – nedan går vi igenom ett par andra matcher som går av stapeln på UFC 257 i Abu Dhabi.

UFC 257 – Poirier vs. McGregor – övriga viktiga matcher och bettingtips: 

1. Michael Chandler – Dan Hooker 

Den näst sista matchen, känd som “Co-main event”, utspelar sig precis innan Poirier mot McGregor och vilken fight detta är! Chandler gör här sin UFC-debut mot Dan Hooker – den väldigt tåliga strikern från Australien. Vinnaren kan mycket väl få slåss om bältet i nästa match om något spektakulärt sker. 

UFC Betting Tips: Dan Hooker Vinner 

2. Jessica Eye – Joanne Calderwood 

Spännande kamp i toppen av kvinnornas flugvikt. Jessica Eye blev ganska nyligen knockad av mästaren Shevchenko och en match mot topprankade Calderwood kanske är vägen tillbaka. Joanne Calderwood kommer från en tung förlust senast och frågan är om hon hämtat sig. 

UFC Betting Tips: Jessica Eye Vinner 

3. Ottman Azaitar – Matt Frevola 

En annan spännande fight som går lite under radarn är supertalangen Ottman Azaitar mot Matt Frevola. Båda fighters sitter på två vinnande UFC matcher i rad, men Ottman har 12 avslut på 13 matcher – vi tror han stoppar Frevola brutalt här.