I Köpenhamn är VM i handboll i full gång och igår tog Sveriges sin fjärde seger på lika många försök. Det gör att man har alla möjligheter att gå långt i turneringen och med detta delikata erbjudande från Unibet kan du krydda tillställningen lite ytterligare. Unibet delar nämligen ut en 25% vinstboost på alla Sveriges matcher!

En förmånlig kampanj

Som en stolt sponsor av världsmästerskapet så har Unibet valt att fira tillsammans med sina kunder i form av en unik kampanj. Varje gång Sverige spelar kan du lägga ett spel på matchen – såväl live som inför matchen – och få ditt odds boostat med hela 25%. Nu när Sverige ser ut att gå riktigt start i turneringen så innebär det alltså många potentiella chanser för dig som kund att dra in lite extrapengar. Om du exempelvis spelar en @6-oddsare med 500 kronor så vinner du 3750 kronor istället för 3000. Allt du behöver göra är helt enkelt att fylla vinstboost-rutan för din spelkupong.

Den största tillåtna insatsen är 500 kr och den maximala tillåtna vinsten är 10 000 kr. Det ger en väldigt bred räckvidd på vad du kan spela på och när Unibet dessutom lovar att som minst ha 40 olika spelalternativ per match så bör du hitta något som faller just dig i smaken. Det bästa av allt? Att erbjudandet gäller båda gamla och nya kunder!

Lite extra spänning

Förhoppningsvis följer du handbollslandslaget – som har en av de starkare trupperna på många år enligt diverse experter – för fulla muggar. Om du ändå planerat att se de kommande matcher så bidrar denna kampanj med lite extra spänning. Ikväll kl 20:00 ställs Sverige emot Ungern i en gruppfinal, där det blågula landslaget står som klara favoriter enligt oddsen. Blir det en femte raka seger?

Det finns dessutom en hel del intressanta spelarspecialer, exempelvis Lukas Nilsson över 3,5 mål till @1.55 gånger pengarna!