Ni läste rätt. Enligt rykten kommer den obesegrade boxningslegendaren Floyd Mayweather göra en sensationell comeback i en uppvisningsmatch mot Youtubern Logan Paul.

Under onsdagen tweetade Keemstar, som håller i Youtube-kanalen DramaAlert med över fem miljoner prenumeranter, ut att en fight mellan boxningslegendaren Floyd Mayweather och Youtube-stjärnan Logan Paul kommer att ske i år. Även sportpersonligheten Pat McAfee tweetade att ett kontrakt redan är påskrivet och att fighten kommer att äga rum.

Mayweathers senaste professionella boxningsmatch var när han besegrade MMA-proffset Conor McGregor den 26 augusti 2017. Den segern innebar också att Mayweather avslutade sin boxningskarriär med en statistik på 50 vinster och noll förluster, något som ingen annan boxare har uppnått. Mayweather deltog däremot i en uppvisningsmatch i december 2018 där han besegrade den japanske kickboxaren Tenshin Nasukawa.

Logan Paul å andra sidan har endast deltagit i en enda professionell boxningsmatch. Det var när han mötte Youtubern och artisten KSI. Fighten, som kördes i Staples Center i Los Angeles, blev en enorm tittarsuccé där KSI till sist stod som segrare via delat domslut.