Speltips US Open

  1. Speltips
  2. /
US Open Författare: 2021-11-03T14:24:44+01:00

US Open är en av världens största och anrikaste tennisturneringar. Alla de största stjärnorna deltar i turneringen som årligen äger rum i New York. Under turneringens gång kan du ta del av ett flertalet speltips för US Open hos oss, helt utan kostnad!

Spelbolag med odds på US Open

Speltips för US Open

Speltips.se är en av landets största aktörer gällande speltips. Vår ambition är att växa ytterligare och i samband med detta bredda vårt utbud gällande olika sporter. Tennis i sin helhet är en sport som utvecklats rejält på senare år, och det kommersiella intresset har aldrig varit större. Givetvis är det något vi tar hänsyn till. Varje år kan ni ta del av grymma speltips för US Open här på speltips.se. Självklart är det helt gratis att ta del av våra betting tips på US Open. Utöver speltipsen tar ni även del av djupgående analyser och den senaste informationen från turneringen.

Turneringens popularitet

US Open är tillsammans med Wimbledon, Franska Öppna och Australiska Öppna en Grand Slam-turnering och därmed en av världens största och populäraste tennisturneringar. Alla de största stjärnorna är alt som oftast med, både på herr-och damsidan, vilket gör att intresset är enormt och antalet åskådare är stort. I Sverige är det Discovery Networks som äger sändningsrättigheterna till Grand Slam-turneringarna, vilket innebär att US Open går att se i Eurosports kanaler. Vi på speltips.se punktmarkerar turneringen varje år och dukar sedvanligt fram en drös olika betting tips för US Open, givetvis helt utan kostnad och med marknadens bästa odds.

US Open:s historia

US Open är en mycket gammal och anrik turnering. De första nationella mästerskapen hölls 1881 på herrsidan och 1887 på damsidan. Platsen för turneringen har varierat genom historien och har varit olika beroende på om det varit herr/dam eller singel/dubbelturnering. Men från 1978 spelas US Open i Flushing Meadows, nära Manhattan i New York. Mesta mästare är Richard Sears, Bill Larned och Bill Tilden på herrsidan med sju titlar och Molla Bjurstedt Mallory på damsidan med åtta titlar.

Så ser US Open ut idag

US Open är som tidigare nämnt en av de absolut största och anrikaste tennisturneringarna i världen med mycket hög status bland supportrar och spelare. Turneringen äger rum i Flushing Meadows nära Manhattan och centercourten Arthur Ashe Stadium har plats för 20 000 åskådare. Det kommersiella intresset för Tennis, i synnerhet US Open, har aldrig varit större. I takt med att populariteten ökat så har allt fler spelbolag valt att vässa sina marknader rejält. Våra insatta experter gör en ordentlig research för att duka fram vassa speltips för US Open med marknadens absolut bästa odds.