Marcus Råsberg|12 juni, 2024, 10:17

Jag väljer att spela på Aleksander Barkov att vinna Conn Smythe. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barkov har varit bra i alla matcher under hela slutspelet

  • Han är lagets kapten och har gjort ett enormt jobb att stänga ner motståndarnas stjärnspelare

  • Barkov har gjort 19 poäng på 19 matcher

  • Bobrovsky är favorit att vinna titeln vilket gör att oddset på Barkov är högt och klart spelvärt

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Bra i samtliga matcher

Florida Panthers har tagit en ledning med 2-0 i finalserien mot Edmonton Oilers efter två raka hemmavinster på hemmaplan i Fort Lauderdale. Nu vänder matchserien till Edmonton i två raka matcher och det är fyra vinster som gäller för att nå hela vägen till Stanley Cup.

Sannolikheten att Florida vinner Stanley Cup just nu är 78,5% baserat på historik och underliggande siffror. Det gör att det är intressant att kika på vem som tar hem Conn Smythe trophy som den mest värdefulla spelaren i slutspelet. Allt pekar på att det kommer vara en spelare från Florida då det nästintill alltid blir en spelare från det segrande laget.

Aleksander Barkov har varit oerhört bra för Florida under hela slutspelet. Varje match har han gjort jobbet både i offensiven och framförallt i defensiven. Trots att han är så oerhört bra i defensiven har han lyckats göra 19 poäng på 19 spelade matcher och är en av de absolut tydligaste faktorerna på varför Florida är på väg att ta sig hela vägen.

Fint odds

Sergei Bobrovsky, som är målvakt i Florida, har haft ett par matcher där han ”stått på huvudet” i slutspelet. Han har inlett finalserien fenomenalt och endast släppt in ett mål på två matcher. Det har gjort att oddset på att han ska vinna Conn Smythe gått ner till runt 1,50. Oddsättarna har bestämt sig för sin klara favorit och jag köper resonemanget som troligtvis baseras mycket på hans senaste två matcher. Dock har Barkov varit viktig för Florida i samtliga matcher. Han är lagets kapten och har verkligen visat vägen för sitt lag både på och utanför isen.

Aleksander Barkov är en av ligans bästa defensiva centrar. Under slutspelet har han på ett imponerande sätt lyckats stänga ner motståndarnas stjärnspelare och samtidigt producerat framåt. I serien mot Rangers lyckades han hålla Zibanejad utanför målprotokollet och även Panarin fram till sista minuterna av den sista matchen i serien. Att vara kapten, lyckas med det arbetet defensivt och samtidigt leverera offensivt är något som de som röstar på Conn Smythe lägger märke till och jag skulle inte bli förvånad om Barkov hålls högre än Bobrovsky från experterna. Oddset ligger på hela 6,00 och det finns helt klart spelvärde för den som vill åt ett högt odds med potential till fin utdelning. Jag testar!

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Conn Smythe-vinnare
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.