I mars inleds VM-kvalet i fotboll! Vi har tagit fram en guide med TV-Tider för VM-kvalet, som inkluderar alla datum, TV-tider, kanaler och mycket därtill. Självklart fokuserar vi lite extra på Sveriges TV-tider i VM-kvalet så att du snabbt och enkelt hittar tiderna för Sveriges kommande matcher i VM-kvalet.

Guide med TV-Tider för VM-kvalet

Sajten speltips.se är din bästa vän när det kommer till att hämta information kring TV-tider för det stundande VM-kvalet i fotboll – där europeiska nationer försöker säkra en biljett till det guldkantade mästerskapet i Qatar 2022. Vi uppdaterar dagligen vår TV-guide med korrekta tider, datum, senaste nytt och matchinformation för alla nationer som deltar i det europeiska VM-kvalet – men vi uppdaterar även kring andra kontinenters race till Qatar.

Speltips.se är extremt noggranna med vilka tider som förmedlas till läsarna och du kan alltid lita på att det vi skriver i vår TV-guide är taget från officiella källor som t.ex. UEFA. Kika in regelbundet och håll dig uppdaterad hos oss för att inte missa någonting kring TV-tiderna för Sveriges kvalmatcher – som drar igång i mars 2021 och spelas över hela kalenderåret.

TV4 äger rättigheterna till kvalet

Det är TV4-gruppen som äger rättigheterna till det europeiska VM-kvalet, där nationer jagar en plats i Qatar-VM 2022. TV4-gruppen äger även rättigheter till det asiatiska kvalet, där länder som Sydkorea, Japan och Kina jagar försöker säkra sina platser. Det är framförallt kanalen TV4 som vi riktar blickarna mot lite extra – för där sänds alla Sveriges matcher i kvalet, med studio, analyser och svenska kommentatorer.

Dessutom så kommer TV4-gruppen öppna upp för fotboll på kanalen TV12, men här går inte Sveriges matcher, utan vi ser istället andra europeiska länder kriga för poäng på den kanalen. Dock så får inte alla matcher i Asien och Europa plats på dessa två TV-kanaler, vilket betyder att det fullständiga spelschemat för dessa kontinenter kommer att sändas på streaming plattformen Cmore.
Här sänds europeiska VM-kvalet i fotboll:

 • TV4
 • TV12
 • Cmore

Se matcherna på resande fot

TV4-gruppen äger i vanlig ordning rättigheterna till det europeiska VM-kvalet i fotboll och det innebär att förutom på TV-kanalerna TV12 och TV4, så kommer alla sändningarna från kvalet även visas på streaming plattformen Cmore i sin helhet. Detta gör det möjligt för svenska fans över hela landet att se all action direkt i sin surfplatta, mobil eller dator medans de är på resande fot.

Tiderna har förändrats och det är inte bara en TV som visar Sveriges kamp om en biljett till värmen – du har även tillgång till fotbollen i din egna ficka. Ett Cmore-abonnemang kostar pengar, så det är en övervägning fans får göra, men vet man med sig att resande är en del av ens liv, då kan det absolut vara värt att skaffa ett konto hos Cmore för att inte missa någon Sverigematch i det viktiga kvalet till fotbolls-VM i Qatar 2022.

Sveriges TV-tider i VM-kvalet

Sveriges TV-tider för det stundande VM-kvalet i fotboll 2021 har blivit bekräftat av TV4-gruppen och på listan nedan får du all information kring sändningarna för alla Sveriges matcher i kvalet. Tiderna som är angivna är matchstart, men TV4 kommer bjuda på studio en dryg timme innan denna tid, där experter går igenom startelvan, snackar upp matchen och intervjuar olika personer.

Första sändningen äger rum på torsdag kväll den 25 mars mot Georgien och går sedan vidare till match mot Kosovo tre dagar senare. Därefter tas det ut en lång paus innan kvalets sändningar drar igång igen med ett intensivt höst-schema, med totalt tre samlingar under september, oktober och november, där svenskarna bland annat tar sig an tuffa Spanien två gånger om.

Alla Sveriges TV-tider i VM-Kvalet:

 • Cmore/TV4 – 25 mars kl 20.45: Sverige – Georgien
 • Cmore/TV4 – 28 mars kl 20.45: Kosovo – Sverige
 • Cmore/TV4 – 2 september kl 20.45: Sverige – Spanien
 • Cmore/TV4 – 8 september kl 20.45: Grekland – Sverige
 • Cmore/TV4 – 9 oktober kl 18.00: Sverige – Kosovo
 • Cmore/TV4 – 12 oktober kl 20.45: Sverige – Grekland
 • Cmore/TV4 – 11 november kl 18.00: Georgien – Sverige
 • Cmore/TV4 – 14 november kl 20.45: Spanien – Sverige

*Svensk tid angiven.

Tidsskillnad när Sverige spelar borta

Alla TV-tider som vi förmedlar till läsarna är alltid skrivna efter svensk tid. Det är faktiskt lite tidsskillnad under Sveriges VM-kvalmatcher då svenskarna möter Grekland (1+ timma) och Georgien (+3 timmar). När det väl vankas bortamatch mot dessa nationer så kan det bli lite förvirrande att se tiderna skilja lite grann, bland annat borta mot Georgien. Här startar matchen kl 21 för georgierna, medans den startar kl 18 för svenskarna. För att undvika missförstånd med den informationen som vi ger ut kring Sveriges VM-kval tider så anger vi alltid alla tiderna efter vad klockan kommer vara i Sverige.

Lokala tider – Sveriges VM-kvalgrupp:

 • Georgien: + 3 timmar
 • Grekland: + 1 timme
 • Kosovo: Samma tid
 • Spanien: Samma tid