Mino Raiola, Zlatans agent, är i Milano för att träffa Milan. Anledningen är att klubben erbjudit svensken ett nytt kontrakt.

Zlatan Ibrahimovic har gjort en fantastisk säsong i italienska Milan som i skrivande stund leder Serie A. Zlatan har gjort 16 mål på 16 tävlingsmatcher den här säsongen och varit en stor bidragande orsak till Milano-klubbens framgångar. Nu vill klubben i svenskens hjärta förlänga kontraktet som går ut i juni det här året. 39-åringens agent Mino Raiola skall befinna sig i Milano för att diskutera framtiden med Milans ledning. Allt talar för att Ibrahimovic skriver på en förlängning efter både agenten- och Milan-ledningens uttalande senaste tiden.

– Jag vet inte vad han vill göra, men han är någon som gör alla spelare bättre. Han är osjälvisk och behövs i Milan för att de ska komma tillbaka till var de hör hemma. De har förstått det, jag är väldigt glad för honom, för Milan och deras fans, säger Mino Raiola samtidigt som Milans vd Ivan Gazidis talar ut enligt följande:

Han är undantaget från alla regler, han är unik. Han har en historia med Milan, den här klubben väcker särskilt starka känslor hos honom.

En stundande ligaavslutning

Zlatan Ibrahimovic och Milan går in i en ligaavslutning så småningom och den lär bli allt annat än lugn. I skrivande stund leder Milano-klubben ligan med två poäng före den största rivalen Inter. Det lär bli en spännande avslutning, där Ibrahimovic förhoppningsvis får fira en välförtjänt och stor titel med Milan. Svensken har sedan tidigare visat sin kärlek till den italienska klubben och när 39-åringen sjunger på sin sista vers hade det varit värdigt att avsluta på det bästa viset.

Milans nästa ligamatch spelas idag, lördagen den 13 februari, på bortaplan mot Spezia.