Zlatan Ibrahimovic är Sveriges bästa målgörare genom tiderna och nu kan det bli fler. Enligt uppgifter till Fotbolldirekt.se skall 39-åringen vara klar för en landslagscomeback.

Fotbolldirekt.se gick under dagen ut med uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic är redo för en comeback. 39-åringen är just nu skadad efter att han klivit av mot Roma i en ligamatch nyligen men skall enligt uppgifterna finnas med i VM-kvaltruppen som tas ut 16 mars. Janne Andersson har tidigare bekräftat att dialogen med Zlatan Ibrahimovic har fortsatt efter deras möte i Milano. Förbundskaptenen är i full gång med att analysera den trupp som presenteras till VM-kval matcherna mot Georgien och Kosovo under nästa samling. Allt talar nu för en comeback i dessa matcher för Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna.

EM-slutspelet stundar

Zlatan skall vara kallad till landskamperna som väntar. Uttagningen är bara månader ifrån ett EM-slutspel, som Ibrahimovic prioriterar sin comeback för. EM i sommar skulle vara Zlatans första mästerskap sedan 2016. Zlatan är just nu inne på sitt 40:e år i livet och presterar som aldrig förr efter sin comeback till toppfotbollen och Serie A med Milan. Både Janne Andersson och Zlatan Ibrahimovic har sedan dess öppnat för comeback i landslaget. SvFF har kommenterat uppgifterna som fotbolldirekt.se har gått ut med.

Det förbundskapten Janne Andersson sade efter han och Zlatan träffades i Milano i November är det som gäller. Det var ett bra snack och dialogen fortsätter. Truppen till kommande landskamper tas ut den 16 mars.