Zulabet bonus:

 • Första insättning: XX% upp till XX kr
 • Bonustyp: Insättningsbonus
 • Xx bonus, minsta odds X.x.
 • BankID: inom 5 minuter
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 1-4 dagar
 • Uttagsgräns: 60,000-200,000 kr per månad
 • Cash-out: På utvalda singelmatcher
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Ha pengar på ditt spelkonto när matchen sänds
 • Plattform: -
 • App: Nej
 • Spellicenser: Svensk spellicens

Zulabet Odds bonus

Vi på Speltips.se ger dig en bonus hos Zulabet på hela XX% upp till XX kr vid din första insättning. Så här gör du för att hämta din bonus.

 • Klicka på "Till Zulabet" och registrera ett konto.

 • Gör en insättning på minst XX kr, gå till "Min profil" och "Bonusar" för att aktivera bonusen.

 • Maxbonus hos Zulabet är XX kr (sätt in XX kr, få totalt XX kr att spela för), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen utan omsättningskrav.

Bonusvillkor och omsättningskrav

Zulabet har ett omsättningskrav där du behöver omsätta bonusbeloppet Xx till minsta odds X.X för singelspel. Kombinationsspel går även det bra, men då måste samtliga val ha ett odds om minsta oddset X.X. Bonusen behöver omsättas inom 30 dagar från det att du aktiverat den och den maximala tillåtna satsningen under tiden som bonusen är aktiv är XX kr.

 • Exempel: Du sätter in XX kr och får XX kr, totalt XX kr. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 25 200 kr med bonuspengarna innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje singelspel måste ha minst XX i odds eller XX för samtliga val på ett kombinationsspel för att det ska räknas mot omsättningskravet. För mer info besök: www.zulabet.se

Recension Om Zulabet

Zulabet slog upp sina dörrar för allmänheten först under början av år 2019. Många andra företag pushade sina gränser för att hinna lansera sitt brand innan årskiftet och då innan omregleringen av spelmarknaden. Ägarna bakom Zulabet, som är inga mindre än 7 Stars, kände dock inte samma stress och prioriterade kvalitet före optimal lansering. Det gör att man verkligen kan presentera en riktigt fin slutprodukt som känns välarbetad och proper. Just 7 Stars har en mycket lång erfanhet i branschen och vet exakt vad som krävs för att lyckas med ett spelbolag. Man har exempelvis varit med och lanserat spelbolag som CampoBet, Casinia Sports och Malina Casino. De flesta av dessa brands är dock nästan inte alls inriktade mot den svenska marknaden, så bli inte alltför missnöjd/förvånad om du inte känner dig bekant med nämnda spelbolag. Tanken med Zulabet är att nu får en lite mer svensk-fokuserad aktör på marknaden, och man beviljades nyligen licens av lotteriinspektionen.

Det är inte helt omöjligt att du tycker "Zula" låter lite bekant. Det är nämligen ett TV-spel från 2016 som delar exakt samma namn, men det är inte därifrån 7 Stars har hämtat sin inspiration. Ordet "Zula" härstammar från Afrika (finns bland annat en liten stad i centrala delarna av Eritrea) och betyder "briljant". Man aspirerar på att skapa ett briljant spelbolag och vi på Speltips.se tycker man gjort ett gott jobb. Som ni kan läsa om i nedanstående stycke är det verkligen ett spännande utbud man kan uppvisa.

Spelutbudet hos Zulabet

Precis som sina systerbolag så har Zulabet ett ruggigt brett utbud, troligen ett av de absolut bredaste i branschen. Här kan du spela på nästan allt du kan tänka dig - och lite till. Tar vi exempelvis en fotbollsmatch så erbjuder man absurt många olika sorters marknader på en och samma match, där du hittar allt ifrån kombinationsspel till mål- och hörnmarknader. På många större evenemang finns dessutom diverse statistikspel som fouls- och offsidespel. Den magnitud av bredd är något som också gäller för andra sporter. Antalet sporter är också kolossalt och det finns en del idrotter du kanske aldrig hört talas om. Eller vad sägs om landhockey eller Aussie Rules?

Utöver de rent sportsliga evenemangen så finns det även en hel del politiska och kultur-orienterade spel. Du kan exempelvis spela på om Donald Trump vinner presidentvalet även 2020 eller vad Meghan och Prins Harry döper sitt barn till.

Zulabet betting i mobilen

Är du en av miljontals svenskar som ständigt är uppkopplad och gör nästan allt möjligt från mobilen. Då kommer du att tycka om Zulabets lösning för mobilt bruk, där man gjort en riktigt kompitabel hemsida för alla sorters operativsystem. Man har alltså inte valt att lansera någon app, men det går alldeles utmärkt att spela här från såväl mobilen som surfplattan.

Livebetting & cash-out

Livebetting innebär att du kan spela på ett evenemang under tiden att den spelas och dessutom tilldelas livestatistik från en trovärdig API (samt en livestream också). Detta är omåttligt populärt bland dagens spelare och vid ett så pass modernt spelbolag som Zulabet (som dessutom har ruggigt erfarna ägare) så kan du räkna med att få det bästa möjliga. Tekniken och uppdateringen är snabb, utbudet är fortsatt enormt och oddsen är alltjämt konkurrenskraftiga.

Insättning, uttag och kundtjänst

Zulabet är inte ett s k "Pay and Play"-spelbolag, utan här behöver du registrera dig på tradionellt sätt. Man har dock relativt snabba utbetalningar så det bör inte vara något problem. Du kan välja att göra en insättning med en e-plånbok (Neteller/Skrill), ett kreditkort (VISA/Mastercard), en fakturatjänst (Zimpler) eller helt enkelt via Trustly. Uttagsmetoderna är snarliga, förutom att det naturligtvis inte går att ta ut med hjälp av faktura.

Till din hjälp har du en mycket kompetent kundtjänst som du enkelt kan nå via livechatt, email eller telefon. De hjälper dig på nolltid om du har någon fråga eller stöter på något problem.

Vår sammanfattning av Zulabet

Zulabet är ett karasmatiskt och nytänkande spelbolag som verkligen sticker ut i mängden. Man har en unik och skräddarsydd lösning av utbudet, vilket gör att man verkligen plockar russinen ur kakan. Med extremt stora valmöjligheter både när det kommer till just utbud, men även gällande transaktionsalternativ, så ser man helt klart till att passa in för nästan alla. Plattformen känns välarbetad och designen trendig, och det underlättar såklart med enkla lösningar som exempelvis en sökruta och liknande verktyg. Kundtjänsten har förvisso inte öppet dygnet runt, men är också kompetent och hjälpsam. Definitivt värt att en liten titt iallafall.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets regler och villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se