Stryktipset inleds på Molineux Stadium och avslutas på Madejski Stadium denna lördag. Däremellan ska drösvis med intressanta fajter från Storbritannien synas i sömmarna. Kupongens bankränta hittas på Vicarage Road medan det doftar skräll på The Den. Mot 13 gröna bockar!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Wolverhampton – Liverpool | Speltips: X2

Wolves kommer från en slätstruken tillställning mot Burnley (0-0) där “Vargarna” förvisso höll nollan för tredje matchen i rad. Det går därmed inte att klaga på defensiven i Bruno Lages gulsvarta gäng, men offensivt behöver spelare som Jiménez, Traoré och Trinaco höja sig om trepoängarna ska börja trilla in. Liverpool gick segrande ur Merseyside-derbyt i onsdags, men står inför en tuffare uppgift denna gång när de gästar Molineux Stadium. The Reds kommer såklart att hålla i taktpinnen, men värdarnas solida försvar ska inte underskattas. Därför kan det vara en god idé att låta krysset, som har fin rensarpotential, sällskapa tvåan.

Match 2: Watford – Manchester City | Speltips: 2

Kupongens bankränkta hittas på Vicarage Road där Watford, som föll mot Chelsea i onsdags, tar emot Manchester City. Pep Guardiolas besökare gjorde vad de skulle mot Aston Villa (2-1) och spås hämta tre nya poäng i utkanten av London denna lördag. Gästerna från Greater Manchester är läskigt bra även utan Kevin De Bruynes tjänster och kommer att göra processen kort med de hemmahörande “Bålgetingarna”. Claudio Ranieris värdar åker på ännu en förlust. Spiktvåa!

Match 3: Newcastle – Burnley | Speltips: X2

Det vill sig inte för Newcastle som är det enda laget i Premier League utan seger denna säsong. Trots Clarks utvisning (avstängd här) lyckades Skatorna ta ledningen mot Norwich senast, men finske måltjuven Teemu Pukki kvitterade och matchen slutade med delad poäng. Känslan är att ännu en kryssmatch väntar runt hörnet när ett defensivt starkt Burnley gästar St James’ Park. Besökarna från Lancashire kommer från en 0-0-match mot Wolves och även denna duell riskerar att bli målsnål. Krysset först, tvåan sen.

Match 4: Southampton – Brighton | Speltips: 1X2

Southampton tappade ledning två gånger mot Leicester och Ralph Hasenhüttls fick således nöja sig med en pinne. Dags för ny fajt hemma på St. Mary’s där “Helgonen” ånyo drar på sig favorit-kostymen. Graham Potters Brighton gästar denna lördag och äntrar detta sydkust-derby stärkta av poängen mot West Ham. Stjärnan Maupay agerade hjälte med ett snyggt mål för de blåklädda senast, men faktum kvarstår att gästerna inte vunnit en Premier League-match sedan mitten av september. En jämn kamp är att vänta och alla tecken rekommenderas.

Match 5: Barnsley – Huddersfield | Speltips: X2

Dags för The Championship där två formsvaga sällskap brakar samman på Oakwell. Poya Asbaghi har inte tagit några poäng sedan han tillträdde som tränare för hemmalaget och det faktumet riskerar att kvarstå efter denna batalj. Passningsskickliga Huddersfield må ha förlorat två raka kamper, men vi ska komma ihåg att “Hudds” lagt lag som Blackburn och West Brom på rygg denna säsong. Har Luxemburgs landslagsstjärna Daniel Sinani vaknat på rätt sida löser gästerna minst en pinne. X2 räcker.

Match 6: Blackburn – Preston | Speltips: 1X2

Blackburn är svårslagna för stunden vilket femteplatsen i The Championship indikerar. Förutom långtidsskadade Bradley Dack har tränaren Tony Mowbray alla sina spelare till förfogande. Chilenska landslagsstrikern Ben Brereton sticker såklart ut i Rovers startelva. Preston är dock inga duvungar då The Lilywhites knep en poäng mot serieledarna Fulham häromsistens och dessförinnan besegrade tuffa Middlesbrough. Med fint värde i öst måste tvåan därmed inkluderas. Alla tecken åker in i jakten på en bortaskräll!

Match 7: Blackpool – Luton | Speltips: 2

Blackpool är lite av en sensation i The Championship då nykomlingen från västkusten har stått för en imponerande säsong så här långt. The Seasiders har med det sagt tappat fart mot slutet då Neil Critchleys manskap är uppe i fem raka matcher utan seger. Luton har även de haft en tung månad då klubben från utkanten av London endast tagit en poäng på de fyra senaste fajterna. Men jämför vi trupperna är det solklart att gästerna besitter högre kapacitet. The Hatters håller playoff-klass och ska kunna slåss om en topp 6-placering framåt våren. Därav lockar värdet på tvåan. Till runt 30 procent är det en intressant chansspik i jakten på storkovan!

Match 8: Bristol City – Derby | Speltips: 2

Derby har visat stark karaktär sedan det stod klart att Wayne Rooneys gäng skulle bestraffas med minuspoäng av det engelska fotbollsförbundet. Fina prestationer mot topplag som Bournemouth och Fulham är ett tecken på att The Rams inte deppat ihop. Bristol City rosar inte marknaden för tillfället då värdarna från den engelsk-walesiska gränsen endast segrat i en av de fem senaste kamperna. Fortsätter det så här för The Robins kommer de att behöva kämpa för att behålla kontraktet i andradivisionen. Trots viss risk för ett kryss går värdet till höger inte att blunda för. Tvåan singlas, om än med viss darr på ribban.

Match 9: Cardiff – Sheffield United | Speltips: 2

Både Cardiff och Sheffield United har ryckt upp sig efter kräftgång tidigare denna höst. The Blades reser till Wales med två raka segrar i bagaget och ska ses med goda chanser att lösa tredje raka viktorian på Cardiff City Stadium. Även om “Blåfåglarna”, som hemmalaget kallas, vunnit tre av sina fyra senaste matcher så är det tydligt att Steve Morisons manskap inte håller för den övre halvan av The Championship. Walesiske landslagsstjärnan Kieffer Moore blir ofta alldeles för ensam på topp och riskerar att bli isolerad mot ett på pappret skickligare bortalag denna lördag. Den troliga tvåan står stadig allena.

Match 10: Middlesbrough – Swansea | Speltips: 1

Efter sviktande resultat sparkade styrelsen i Middlesbrough ikonen Neil Warnock och plockade in den Premier League-meriterade tränaren Chris Wilder i ledarstaben. Då kom första segern som ett brev på posten efter dubbla Duncan Watmore-kassar mot Huddersfield. Boro besitter ett högt kunnande och med Wilder vid spakarna ska det bli intressant att se vad de rödklädda lyckas prestera denna höst. Gästerna Swansea är ojämna och kommer närmast från en tung förlust mot Reading. Utanför Wales är “Svanarna” tämligen tama och löper stor risk att kamma noll på Riverside. Bra spiketta till vettig procent!

Match 11: Millwall – Birmingham | Speltips: 1X2

Millwall är erkänt starka hemma på The Den, men svenska folket anförtror sig lite väl mycket till de hemmahörande “Lejonen”. Faktum är att Gary Rowetts manskap inte vunnit på fyra matcher, främst på grund av en bristande offensiv. Birmingham ges därmed en gyllene möjlighet att ta viktiga poäng i London då “Blånäsorna” ståtar med spelare som Hogan, Deeney och Bela i startelvan. 1-0-segern mot Blackpool bör ha gett gästerna en välkommen självförtroendeboost inför denna viktiga fajt. Då tvåan streckas runt 20 procent i skrivande stund är den given på kupongen även om alla tecken känns bäst.

Match 12: Nottingham – Peterborough | Speltips: 1

Nottingham är ett av The Championships formstarkaste lag då de rödklädda endast förlorat en av de 13 senaste matcherna i ligan. Det är därför inte speciellt förvånande att Forest iklär sig favoritskapet när nykomlingen Peterborough gästar City Ground. Besökarna kommer att få kämpa för att undvika en återkomst i League One och bör väga aningen lätt mot stjärnor som Grabban och Zinckernagel, en duo som visat upp en stark form mot slutet. Trolig hemmaseger att vänta, ettan spikas trots att den riskerar att bli överstreckad.

Match 13: Reading – Hull | Speltips: 1X

Reading har tvingats panikvärva då stjärnorna Joao och Méïté ännu dras med skadebekymmer. Premier League-meriterade Andy Carroll plockades nyligen in och frälste The Royals direkt. Med hjälp av en annan PL-räv, Danny Drinkwater, besegrades Swansea på bortaplan efter att duon varit inblandade i det mesta framåt. Trots den långa skadelistan har de blåvita lyckats leverera resultat och det ser således tufft ut för nykomlingen Hull som gästar Madejski Stadium denna lördag. De besökande “Tigrarna” har blixtrat till mot slutet, men i det stora hela luktar det trots allt bottenplacering om Magennis och company. 1X torde räcka.

Antal rader: 432 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

KUPONGENS SÄKRA: Manchester City

Manchester City ångar på i Premier League och kommer närmast från en seger mot Aston Villa. Nästa offer för den ljusblå maskinen är nykomlingen Watford som inte kommer ha speciellt mycket att sätta emot på Vicarage Road. Tvåan är glasklar!

CHANSNINGEN: Birmingham

Millwall överskattas av tipparna som ger “Lejonen” över 50 procent på kupongen. Birmingham har en intressant trupp som visade upp sig från sin bästa sida mot Blackpool senast. X2 åker in tidigt!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se