Sportkrysset är en helt nytillkommen produkt hos statliga Svenska Spel och riktar sig mot de som spelar Stryktipset. Produkten ersätter Joker som tidigare fanns på kupongen och förhoppningen från spelbolaget är att man ska få upp intresset. På Speltips.se kan du rätta ditt Sportkryss direkt efter dragning!

Om Sportkryss

I början av år 2019 lanserade Svenska Spel produkten Sportkryss, en produkt som skulle ersätta det klassiska turspelet Joker. Tanken från Svenska Spel med Sportkryss var att fler skulle börja spela på spelformen och det verkar ha lyckats. Idag är Sportkryss en mycket uppskattat produkt som ger en extra touche i tillvaron men som också förlänger vinstchanserna, skulle Stryktipset inte gå hem så har spelaren fortfarande chans att vinna senare mot kvällen genom Sportkryss.

Sportkryss hos Svenska Spel idag

Sportkryss är idag trots sin korta existens en av Svenska Spels absolut mest populära produkter att spela på. Från att spelformen lanserades så har miljontals kuponger lämnats in och populariteten ser ut att öka för varje dag som går. Det som spås som den stora anledningen till att det blivit så populärt är att det krävs så lite som 10 kronor för att chansen till 10 miljoner kronor skall finnas.

Senast uppdaterat resultat

0065566

Lördag 11 juli 2020

Gå till Svenska Spel

Rätta Sportkryss lördag

För att rätta ditt Sportkryss så behöver du till att börja med ta reda på vilka nummer som dragits i lottskålen, något som du enkelt kan se här på Speltips.se. Därefter behöver du jämföra din Sportkryssrad med den som står här på Speltips.se. Sportkryss innehåller 7 siffror och du kan vinna från både höger och vänster. Om den korrekta raden exempelvis är 1928168 får du två rätt om du har 19***** eller *****68, tre rätt om du har 192**** eller ****168 och så vidare upp till 7 max rätt. Om du satsat 10 kr och får sju rätt så vinner du hela 10 miljoner kronor, 20 miljoner kronor om du satsat 20 kr och 30 miljoner kronor om du satsat 30 kr. Det kan med andra ord bli riktigt bra utdelning och hela vinstplanen kan du se nedan.

Spelstopp för Sportkryss är alltid samtidigt som Stryktipset, vilket i regel brukar innebära kl 15:59. Dragningen sker kl 20:00, vilken kanal Sportkryss sänds på återkommer vi om senare.

Vinstplan Sportkryss

Utdelning om du satsat 10 kronor:

  • 7 rätt 10 000 000 kr
  • 6 rätt 250 000 kr
  • 5 rätt 20 000 kr
  • 4 rätt 2 000 kr
  • 3 rätt 200 kr
  • 2 rätt 80 kr

Positivt och negativt med Sportkryss

Det finns som med alla andra spel både positiva och negativa inslag. Vad som är positivt är att spelarna har möjlighet att vinna upp till 30 miljoner kronor genom att endast satsa 30 kronor. Det kan också som ett roligt inslag under lördagen och som förlänger spänningen om inte Stryktipset skulle gå som tänkt, Stryktipset är ofta slut redan vid 18:00 och Sportkryss dragningen är inte förrän 20:00.

Det negativa med spelformen är att det bara är ett rent turspel och du har ingen som helst chans att själv påverka utgången. Det är också en dålig återbetalningsprocent då chansen att vinna den största summan är väldigt liten, men inte konstigt det med tanke på vilken insats som krävs.