Topptipset - Topptipsförslag varje dag

Topptipset2019-02-26T14:49:52+01:00

Topptipset är en av Svenska Spels många produkter och är omåttligt populärt. Topptipset använder sig av samma matcher som Stryktipset och Europatipset, grundkonceptet är nästintill identiskt, men skillnaden är att du endast behöver tippa utfallet i åtta matcher. Våra experter på Speltips.se analyserar samtliga matcher under respektive omgång och dukar sedan fram ett gratis Topptipsetförslag med ett system som du enkelt kan rygga hos Svenska Spel.

Om Topptipset

Topptipset har nästintill samma grundkoncept som Stryktipset och Europatipset – spelet går ut på att tippa på 1, X eller 2 på åtta matcher. För att vinna på Topptipset så måste man ha åtta rätt, det räcker inte med enbart sju rätt. Skulle ingen ha åtta rätt vid en specifik omgång, så används pengarna för att fylla på potten vid ett senare tillfälle. När du spelar Topptipset har du, till skillnad från de förstnämnda spelen, möjlighet att bestämma din radinsats. Du kan välja mellan 1, 2, 5 eller 10 kronor. Skulle du pricka in ditt system med en radinsats på 10 kronor, så multipliceras vinstsumman med 10. Spelar du ett system med 10 kronor i radinsats så kommer även din insats att multipliceras med 10. Topptipset ger tillbaka 70% av sin omsättning till spelarna i form av vinster, vilket är en relativt hög siffra i förhållande till Svenska spels övriga produkter som har betydligt lägre procentuella utbetalningar.

Topptipset hos Svenska Spel idag

Topptipset är idag, liksom Stryktipset och Europatipset, en väldig folkkär produkt hos spelbolaget Svenska Spel, som går ut på att man ska tippa matchresultatet i åtta fotbollsmatcher hämtade från de europeiska toppligorna. Vilka matcher som skall finnas med på Topptipset bestäms efter de åtta första matcherna på Europatipset och Stryktipset, just därför är speldagarna satta på samma dag som de förstnämnda spelen – det vill säga onsdagar, lördagar och söndagar. Att Svenska Spel bjuder på en extra omgång mitt i veckan hör heller inte till ovanligheterna. Topptipset marknadsförs idag med sloganen ”Tips till dig som brukar ha åtta rätt”. Du kan spela Topptipset hos spelombuden runtom i landet eller direkt på Svenska Spels hemsida. Kupongerna kan fyllas i med enkelrader, men även systemspel är möjligt. Svenska Spel tillåter matematiska system, upp till 7 helgarderingar + 1 halvgardering, och det anses av många vara fördelaktigt.

Topptipsförslag 28/6: En underbar mix!

Torsdagens Topptips innehåller matcher från Allsvenskan, Dam-VM, Copa América, Afrikanska Mästerskapen, Division 1 Södra och Norra. De två stora favoriterna i [...]

Visa fler inlägg

Speltips för Topptipset

Inför varje spelomgång bjuder våra experter på djupgående analyser av samtliga matcher på kupongen, därefter serveras ett saftigt spelförslag som ni enkelt kan rygga helt utan kostnad. Vår målsättning är att håva in vinsterna tillsammans med våra läsare!

Positivt och negativt med Topptipset

Det finns ett par för- och nackdelar med Topptipset idag. Att kupongen endast består av åtta matcher anses av många vara den klart starkaste fördelen. Här är några fler positiva saker med Topptipset:

  • + Du har större valmöjligheter vad gäller insatsen när du spelar på Topptipset, till skillnad från Stryktipset och Europatipset så kan du välja mellan 1, 2, 5 eller 10 kr som radinsats
  • + Vinståterbetalningen ligger på 70% och det är relativt högt i förhållande till Svenska Spels övriga produkter
  • + Du kan lämna in din kupong i både spelbutik och på nätet

Som med allt annat finns det även ett par negativa punkter att ha i åtanke när man spelar Topptipset. Den kanske mest negativa punkten är att flerveckors och förlängning inte erbjuds, man måste alltså lämna in en helt ny kupong vid varje nytt speltillfälle. Nedan följer fler negativa punkter att ha i åtanke innan man väljer att lämna in sin kupong:

  • Flerveckors och förlängning är inte möjligt när man spelar på Topptipset
  • – Tvingas tippa matcher som du kanske inte har koll på eller vill tippa
  • – Lång tid från det att du betalt kupongen till att ditt spel avgörs.
Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok