Topptipset Tips idag

Topptipset Författare: 2024-04-18T13:27:50+02:00

Topptipset tips idag är en av Svenska Spels många produkter och är omåttligt populärt. Våra experter på Speltips.se analyserar samtliga matcher under respektive omgång och dukar sedan fram ett gratis Topptipset tips även kallat Topptipset Experttips som du enkelt kan rygga hos Svenska Spel. Läs vårt Topptipset förslag här!

Topptipset 24/5: Missa inte Halmstad!

Fredagens Topptips hyser två storfavoriter i Allsvenskan där det inte går att spika både Elfsborg och Malmö FF om det ska bli tal om större pengar. Mer svensk

Topptipset 21/5: Vass spik identifierad!

Det är nordisk prägel på tisdagens kupong. Utöver Allsvenskan och den danska Superligaen ska även två isländska matcher avhandlas. I övrigt är det kvalspel frå

Gratis Topptipset Tips idag på Speltips.se

Speltips.se skriver dagligen gratis Topptipset Tips till våra läsare och besökare, vilket vi gjort i över två år. Våra Topptipset Tips har varit mycket uppskattade och framgångsrika där vi många gånger prickat in 8 rätt som gett läsarna klirr i kassan. Många läsare har också tackat oss när de ryggat en del av kupongen som sedan gjort att man suttit Topptipset och vunnit pengar.

Vad som gjort våra Topptipset Tips framgångsrika finns det flera anledningar till och det är flera ingredienser som skapar en lyckad kupong. Tre saker som vi främst tittar på när vi skriver våra Topptipset Tips är:

 • Hur mycket streckade varje lag är, vilket i sin tur visar om det finns spelvärde eller inte
 • Form och skador hos lagen
 • Tabelläge, hemma/bortastatistik och tidigare möten

Topptipset Tips experterna på Speltips.se

Namn Favoritsport Favoritligor Erfarenhet av Topptipset Tips
Daniel Jacobsson Fotboll Premier League & Allsvenskan +6 år
Simon Pettersson Fotboll & Ishockey Allsvenskan & Superettan +7 år
Elias Romanos Fotboll Serie A & La Liga +7 år

Topptipset Förslag

Topptipset tips får du dagligen hos Speltips.se som erbjuder bra tips på samtliga omgångar av Topptipset året om. Fördelen med att följa Speltips.se Topptipset Förslag är att förslagen alltid är helt gratis och att experterna har en lång samt bred erfarenhet av Topptipset Förslag. Målet är givetvis att få 8 rätt varje omgång men experterna fokuserar givetvis lika mycket på värdet och ser hellre 8 rätt en gång än 8 rätt flera gånger med låg utdelning. Våra experter är duktiga på att hitta rätt värde och strecka de matcher som är värda att strecka under varje omgång.

Experterna på speltips.se försöker inför varje omgång identifiera de hetaste skrällarna och spikarna med mest spelvärde, i jakten på de höga utdelningarna.

Vi erbjuder Topptipset Tips följande dagar:

 • Måndag
 • Tisdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lördag
 • Söndag

Speltips Topptipset

Ta del av speltips Topptipset hos oss på speltips.se. Inför varje spelomgång bjuder våra experter på djupgående analyser av samtliga matcher på kupongen, därefter serveras ett saftigt spelförslag som du enkelt kan rygga helt utan kostnad. Analysen består av en längre motivering till varje match och ett specifikt spelförslag som experten rekommenderar dig att använda.

Våra topptipsexperter utgår alltid efter värde och försöker hitta matcherna som ger mest pengar istället för att enbart titta på alla rätt som förvisso är roligt att få men som inte alltid ger mer än ett par hundra kronor. Därför utgår alla speltips på Topptipset från att hitta det bästa värdet för dig som besökare.

Våra Topptipset Förslag är gratis

Våra Topptipset Tips idag på Speltips.se är alltid gratis och helt öppna för alla besökare hos oss. Vi får istället en liten provision av spelbolaget då vi marknadsför deras produkt vilket gör att vi kan betala ut en liten ersättning till våra skribenter som skriver våra Topptipset Tips. Våra Topptipset Tips håller enligt oss och många av våra läsare en hög kvalité då våra experter spenderar timmar av analysering före varje omgång. Varje match i Topptipset tipsen har dessutom en lång och genomgående motivering till varför vi spelat som vi gjort.

Topptipsförslag

Topptipset idag hos speltips.se

Ta del av Topptipset idag hos oss på speltips.se. Våra insatta experter med flera års erfarenhet i ryggen analyserar Topptipset idag och dukar fram gratis experttips och spelförslag som du kan ta del utav innan du placerar ditt spel. Genom att ta del av våra Topptipset tips och analyser så säkerställer du att du samlar på dig maximalt med information om alla matcher, med allt från skador och avstängningar till formkurvor och senaste nytt. Genom att hålla dig uppdaterad så ger du dig själv betydligt bättre förutsättningar i jakten på åtta rätt och hög utdelning. Givetvis kan du ta del av Topptipset idag hos oss – helt utan kostnad.

Topptipset Tips – varje dag

Är du på jakt efter Topptipset tips så hittar du det hos oss. Våra insatta experter har flera års erfarenhet av Topptipset, och med flera fina storvinster i bagaget är målet att förse dig som läsare med gratis Topptipsförslag och analyser av högsta klass. Våra pålästa experter dukar fram Topptipset tips för veckans samtliga omgångar, med fokus på att identifiera de bästa spikarna och de hetaste skrällarna, i jakten på höga utdelningar. Genom att ta del av våra Topptipset tips så får du som läsare en klar bild av samtliga matcher på Topptips-kupongen – med analys, statistik och spelförslag för samtliga matcher.

Våra experter analyserar samtliga matcher på Topptips-kupongen och förser er läsare med all relevant information om matcherna, med allt från statistik och analyser till spelförslag.

Topptipset Experttips

Vi erbjuder Topptipset Experttips inför varje omgång med ett välanalyserat Topptipset Experttips från våra främsta experter inom fotboll. Experterna läser på redan flera dagar före varje omgång utöver deras ordinarie intresse för fotboll som består av mycket TV-matcher och lusläsning av fotbollsnyheter. Fokus för våra experter ligger i att hitta spelvärde och inte nödvändigtvis vad man tror ger 8 rätt, då vissa utgångar inte ger några pengar i betalning. Därför är våra experter mycket måna om att hitta skrällar och gardera rätt skrällar där spelvärdet finns baserat på antalet streck samt uppskattad vinstchans för lagen.

Vad ett experttips på Speltips.se innebär

Ett experttips på Speltips.se när det gäller Topptipset innebär att tipset kommer från en person som tillhör Speltips.se och som har lång erfarenhet av Topptipset. Experterna har i regel själva spelat på Topptipset under många år och vet hur många hittar spelvärde, vilket brukar visa sig i deras Topptipset Experttips. Det är dock svårt, expert eller ej, att få 8 rätt på Topptipset om man spelar med ett mindre system som vi gör. Men med lite tur och en del skicklighet så är det möjligt, och framförallt mycket lättare än Stryktipset som har ytterligare fem matcher på kupongen.

Vanliga frågor om Topptipset

Ja, våra Topptipset Tips är alltid helt gratis och du kan läsa dessa varje dag under veckan utan någon kostnad. Givetvis får våra experter betalt för att skriva tipsen, men vi kan trots det behålla tipsen gratis då vi täcker kostnaden genom annonser på hemsidan.

Vad det kostar att spela Topptipset är helt och hållet upp till dig själv. Du kan lämna in en kupong för en krona samtidigt som du kan spela en kupong för flera tusen kronor, vid alla rätt så vinner den som spelat för en krona lika mycket som den som spelat för tiotusenkronor. Det är dock generellt svårare att spela en kupong för en krona då du får mindre garderingar att använda dig av.

En gardering kan antingen vara en hel eller en halvgardering. Det innebär att du kan markera antingen alla tre möjliga utgångar (1×2) om du har en helgardering, vilket innebär att du får rätt på den aktuella matchen oavsett utgång. En halvgardering innebär att du kan markera två av tre möjliga utfall, som 1X eller 12, vilket i sin tur innebär ökad chans till att du får rätt på den aktuella matchen.

Att säga vad man vinner på Topptipset är väldigt svårt då utdelningen varierar från dag till dag, beroende på hur många skrällar som det blir på kupongen. Vi har sett alltifrån utdelningar på 300 kr till 600 000 kr, så utdelningarna går upp och ner för varje dag.

I december år 2019 så delades det ut en vinst på över 600 000 kr på Topptipset vilket är rekordet och lär bli svårslaget. Grundutdelningen var 31 800 kr, men spelarna hade satsat 10 kr per rad och dessutom lämnat in samma system två gånger. Vilket innebar att utdelningen för spelaren blev 31 800 kr x 10 x 2.

Ja, risken finns faktiskt att du går minus trots att du sätter Topptipset. Desto mer du spelar för – desto större är risken att du går minus även om du sätter kupongen då Topptipsets utdelning generellt sett inte ger några enorma summor.

Nej, du behöver aldrig skatta på vinsterna från Topptipset. Svenska Spel som driver Topptipset har en svensk licens och när du spelar på spelbolag med svensk licens så behöver du aldrig skatta på vinsterna.

Nej, dessvärre erbjuds ingen bonus när du spelar Topptipset. Det gäller alla produkter på Svenska Spel och Svenska Spel generellt som egentligen aldrig har erbjudit bonusar till sina nya spelare.

Andelsspel på Topptipset

Något som blivit allt vanligare med åren är andelsspel där flera spelare går ihop och delar på kostnaden för spelet, vilket gör att man får fler streck på kupongen och chansen till vinst ökar. Denna typ av spel är vanligt även i spelbutiker där butikernas egna experter säljer andelar till sina kunder som till en liten peng kan vara med på ett stort system. Andelsspelen bland kompisgäng och andra intresserade har även ökat de senaste åren då Svenska Spel lanserade något som kallas Tillsammans, vilket gjorde det ännu smidigare och framförallt säkrare att spela med andra personer. Om andelsspelet sitter så behöver inte spelläggaren föra över pengar mellan olika bankkonton, utan pengarna överförs istället direkt till varje enskilds spelkonto.

Nackdelen med andelsspel på Topptipset är givetvis att fler personer delar på vinsten, oftast är det tio personer som delar på en andel men det kan också vara fler. För ett spel som Topptipset där vinsterna sällan överstigar 50 000 kr så kan det därför vara en väldigt stor nackdel, jämfört med andra poolspel där det handlar om miljontals kronor vid alla rätt.

Skapa ditt egna andelsspel

För att skapa ditt egna andelsspel på Topptipset så behöver du först och främst skapa ett lag på Tillsammans. När du väl skapat laget så behöver du hitta spelare som är intresserade av att köpa dina andelar, vilket exempelvis kan vara familj, vänner eller genom att du sprider ditt lag i spelgrupper på sociala medier. du måste även välja Topptipset som produkt, omgång och hur mycket varje andel skall kosta före några fler kan köpa in sig. Därefter måste varje spelare som är intresserade av att vara med köpa en eller flera andelar så att du som andelsläggare får en budget att lägga systemet för. När du väl har sålt tillräckligt många andelar kan du lägga kupongen och varje spelare får du upp kupongen på hemsidan eller i mejlen.

Stegen för att skapa ditt andelsspel:

 1. Starta ett lag på Tillsammans
 2. Välj omgång, pris och produkt
 3. Hitta personer som vill delta
 4. Lägg kupongen för summan du sålt andelar för

Positivt och negativt med Topptipset

Det finns ett par för- och nackdelar med Topptipset idag. Att kupongen endast består av åtta matcher anses av många vara den klart starkaste fördelen. Här är några fler positiva saker med Topptipset:

 • + Du har större valmöjligheter vad gäller insatsen när du spelar på Topptipset, till skillnad från Stryktipset och Europatipset så kan du välja mellan 1, 2, 5 eller 10 kr som radinsats
 • + Vinståterbetalningen ligger på 70% och det är relativt högt i förhållande till Svenska Spels övriga produkter
 • + Du kan lämna in din kupong i både spelbutik och på nätet

Som med allt annat finns det även ett par negativa punkter att ha i åtanke när man spelar Topptipset. Den kanske mest negativa punkten är att flerveckors och förlängning inte erbjuds, man måste alltså lämna in en helt ny kupong vid varje nytt speltillfälle. Nedan följer fler negativa punkter att ha i åtanke innan man väljer att lämna in sin kupong:

 • Flerveckors och förlängning är inte möjligt när man spelar på Topptipset
 • – Tvingas tippa matcher som du kanske inte har koll på eller vill tippa
 • – Lång tid från det att du betalt kupongen till att ditt spel avgörs.

Topptipset Resultat

Att ta del av Topptipset resultat är givetvis en av de stora höjdpunkterna när man placerat sitt spel hos Svenska spel. När den sista matchen på kupongen är avslutad är det dags att rätta sin kupong och ta del av Topptipset resultat, dels för att se hur det gick för kupongen och dels för att se vad utdelningen för åtta rätt landar på. Det finns flera olika metoder för att ta del av Topptipset resultat, den vanligaste metoden är att besöka Svenska Spels hemsida och ta del av resultatet direkt från deras resultatsida. Resultaten brukar uppdateras i realtid så att man inte behöver vänta allt för länge innan man kan ta del av alla Topptipset resultat.

Så tar du del av Topptips resultat idag

Det är väldigt enkelt att ta del av Topptips resultat idag. Du har flera olika tillvägagångssätt att använda dig utav i jakten på Topptipset resultat, där det enklaste tillvägagångssättet är att ta del av resultaten direkt på Svenska Spels hemsida. Där kan du även se vad utdelningen landar på. Sitter du framför TV:n och följer matcherna så kan du även ta del av alla resultat direkt under livesändningen, exempelvis brukar Viasat sammanställa resultat från samtliga matcher under deras sändningar.

Du kan givetvis även använda dig utav en livescore-app där kan du ta del av resultaten från samtliga matcher under en viss dag, men nackdelen är att du inte får en direkt sammanställning av Topptips-omgången. Ett annat alternativ är att ta del av Topptipset resultat hos en av de många resultatsidorna som finns på nätet.

Om Topptipset

Topptipset har nästintill samma grundkoncept som Stryktipset och Europatipset – spelet går ut på att tippa på 1, X eller 2 på åtta matcher. För att vinna på Topptipset så måste man ha åtta rätt, det räcker inte med enbart sju rätt. Skulle ingen ha åtta rätt vid en specifik omgång, så används pengarna för att fylla på potten vid ett senare tillfälle.

När du spelar Topptipset har du, till skillnad från de förstnämnda spelen, möjlighet att bestämma din radinsats. Du kan välja mellan 1, 2, 5 eller 10 kronor. Skulle du pricka in ditt system med en radinsats på 10 kronor, så multipliceras vinstsumman med 10. Spelar du ett system med 10 kronor i radinsats så kommer även din insats att multipliceras med 10. Topptipset ger tillbaka 70% av sin omsättning till spelarna i form av vinster, vilket är en relativt hög siffra i förhållande till Svenska spels övriga produkter som har betydligt lägre procentuella utbetalningar.

Topptipset hos Svenska Spel idag

Topptipset är idag, liksom Stryktipset och Europatipset, en väldig folkkär produkt hos spelbolaget Svenska Spel, som går ut på att man ska tippa matchresultatet i åtta fotbollsmatcher hämtade från de europeiska toppligorna. Vilka matcher som skall finnas med på Topptipset bestäms efter de åtta första matcherna på Europatipset och Stryktipset, just därför är speldagarna satta på samma dag som de förstnämnda spelen – det vill säga onsdagar, lördagar och söndagar. Att Svenska Spel bjuder på en extra omgång mitt i veckan hör heller inte till ovanligheterna.

Topptipset marknadsförs idag med sloganen ”Tips till dig som brukar ha åtta rätt”. Du kan spela Topptipset hos spelombuden runtom i landet eller direkt på Svenska Spels hemsida. Kupongerna kan fyllas i med enkelrader, men även systemspel är möjligt. Svenska Spel tillåter matematiska system, upp till 7 helgarderingar + 1 halvgardering, och det anses av många vara fördelaktigt.

blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.