Speltips.se är en heltäckande guide för evenemang över hela världen. Vi jämför odds på bland annat idrott, underhållning, politik, händelser och mycket mer. Se alla jämförelser för året nedan.

NHL:s historia

De första spadtagen för NHL togs redan 1917 och ligan innehöll då endast fyra lag. Till säsongen 1924/25 utökades ligan till åtta lag och har sedan genom historien kommit att utökas ytterligare med expansioner fram till dagens 31 klubbar. Däremot talar ofta om ”The Original Six”, dvs. de sex lag som varit med sedan starten. Dessa är Boston Bruins, Chicago Blackhawks, Detroit Red Wings, New York Rangers, Montreal Canadiens och Toronto Maple Leafs. Den största expansionen genomfördes mellan 1967 och 1979 då ligan växte oerhört. Den senaste expansionen genomfördes sommaren 2017 då Vegas Knights blev 31:a lag i NHL. Flest titlar i historien har Montreal Canadiens med 24 st.

Så ser NHL ut idag

Som sagt är NHL världens överlägset största och bästa liga. I princip alla världens bästa ishockeyspelare spelar i NHL, varav flera är svenskar. Ligan består av 24 amerikanska lag och 7 kanadensiska, som är uppdelade i två konferenser, Eastern och Western, samt fyra divisioner, Atlantic, Central, Metropolitan och Pacific. Efter att grundserien är färdigspelad går 16 lag vidare till Stanley Cup slutspelet där säsongen segrare koras. Regerande mästare är Pittsburgh Penguins.

Heltäckande jämförelse av odds

Speltips.se är en av de största hemsidorna inom betting inom Norden och har experter med många års erfarenhet. Denna erfarenhet har gjort att vi nu kunnat bygga upp en helt unik jämförelseguide inom odds så att du alltid kan hitta de högsta oddsen på ditt evenemang. Det går bland annat att spela på Presidentvalet, Let’s Dance, Melodifestivalen, Idol och mycket mer. Här är några anledningar varför du ska ta del av våra jämförelser:

  • Du får alltid det högsta oddset på spelet, eftersom vi jämför de spelbolagen med bäst odds.
  • Vi uppdaterar våra oddsjämförelser dagligen för att oddsen skall vara aktuella.
  • Du kan ta del av mer än bara jämförelser, som guider och nyheter inom ditt evenemang.