Speltips.se är en heltäckande guide för evenemang över hela världen. Vi jämför odds på bland annat idrott, underhållning, politik, händelser och mycket mer. Se alla jämförelser för året nedan.

Oddsjämförelser som vi erbjuder

SPORT

POLITIK

MUSIK

TV-PROGRAM

SPECIALSPEL

FOTBOLLS-EM 2024

FOTBOLLS-VM 2026

HOCKEY-VM 2024

JUNIOR-VM 2024

RIKSDAGSVALET 2026

Heltäckande jämförelse av odds

Speltips.se är en av de största hemsidorna inom betting inom Norden och har experter med många års erfarenhet. Denna erfarenhet har gjort att vi nu kunnat bygga upp en helt unik jämförelseguide inom odds så att du alltid kan hitta de högsta oddsen på ditt evenemang. Det går bland annat att spela på Presidentvalet, Let’s Dance, Melodifestivalen, Idol och mycket mer. Här är några anledningar varför du ska ta del av våra jämförelser:

  • Du får alltid det högsta oddset på spelet, eftersom vi jämför de spelbolagen med bäst odds.
  • Vi uppdaterar våra oddsjämförelser dagligen för att oddsen skall vara aktuella.
  • Du kan ta del av mer än bara jämförelser, som guider och nyheter inom ditt evenemang.

Komplett oddsjämförelse för evenemang

Utbuden hos våra spelbolag ökar kraftigt. Det blir fler och fler som väljer att använda sig av betting. Idag finns massvis olika spelbolag som erbjuder kraftiga utbud, med odds på allt från sport till politik. Vi på speltips.se har samlat ihop allt detta på ett och samma ställe – oavsett vad just du söker. När du skall betta på Presidentvalet i USA, Eurovision eller något annat uppmärksammat evenemang behöver du givetvis ta del av vår oddsjämförelse.

Vår kompletta oddsjämförelse ger dig svar på vilket spelbolag som erbjuder det högsta och bästa oddset på just ditt spel. Oavsett vilket evenemang det gäller. Vi ger dig också svar på vart du kan hitta odds på just det evenemang du är ute efter. Det är alltså högt rekommenderat att ta del av den informationen vi har att ge. Innan du bettar.

Speltips.se täcker alla evenemang

I och med vår enorma överblick kan vi även meddela att vi täcker alla evenemang. Det betyder att du kan ta del av vår oddsjämförelse oavsett om det gäller Barcelona – Real Madrid i Champions League eller vem som skall bli näste president i USA. Vi har samlat allt under samma tak för att underlätta för våra läsare. Ta del av vem som är favorit, vilket odds du får för det tänkta spelet eller vilket spelbolag som erbjuder flest odds på evenemanget hos oss på speltips.se.

Komplett jämförelse av Sport odds

Speltips.se erbjuder oddsjämförelse för de största sportevenemangen varje år. Hockey-VM, Fotbolls-EM och Champions League är ett axplock av de sportevenemang som vi årligen bevakar, och naturligtvis hittar ni en komplett oddsjämförelse för dessa evenemang hos oss på speltips.se. Att ta del av sport odds har blivit omåttligt populärt på senare år och naturligtvis punktmarkerar vi de största sportevenemangen varje år, för att du som spelare ska kunna ta del av kompletta oddsjämförelser med de bästa oddsen.

Genom att ta del av en oddsjämförelse på speltips.se så säkerställer du att du som läsare att du alltid tar del av marknadens högsta och bästa odds. Dessutom kan du även se vilka spelbolagen som erbjuder odds på ett specifikt evenemang. Oddsen kan skilja kraftigt från spelbolag till spelbolag, men med vår hjälp ligger du alltid steget före.

Heltäckande guide för sport evenemang

Vi strävar alltid efter att underlätta för våra läsare. Vill ni ta reda på vilket spelbolag som erbjuder odds på ett specifikt sport evenemang så hittar ni den informationen hos oss. Inte nog med det så dukar vi fram de bästa oddsen på de största sportevenemangen – varje år. Junior-VM, Fotbolls-VM och Champions League är några av de populära sport evenemangen som vi på speltips.se punktmarkerar. Vi erbjuder en komplett oddsjämförelse för varje sport evenemang med de bästa oddsen och all information kring evenemanget.

Komplett jämförelse av Politik odds

Fördelarna på Speltips.se är många. Bland annat erbjuder vi en oddsjämförelse för samtliga stora evenemang, och mindre, året om. Vi har bland annat siktat in oss på att prioritera politiska evenemang – där riksdagsvalet och presidentvalet bland annat finns med. Oddsjämförelsen är lättillgänglig och redo inom några få klick på vår hemsida.

Varför ta del av en oddsjämförelse då? Undrar ni. Jo, det är det bästa sättet för er läsare att ta reda på vilket spelbolag som erbjuder odds på det evenemang ni siktat in er på och dessutom vilket spelbolag som erbjuder det högsta och därmed bästa oddset på spelet du valt. Detta och mycket mer hittar du under vår hemsida, in och ta reda på vilket spelbolag du borde prioritera inom politiken nu.

Heltäckande guide för politik evenemang

Vi underlättar för våra läsare. Hos oss tar ni del av vilket spelbolag som erbjuder odds, de bästa oddsen och mycket mer – medans valet av spel ligger hos var och en. Vi prioriterar de allra största evenemangen i vår oddsjämförelse under det politiska taket. Här ser vi bland annat Riksdagsvalet och Presidentvalet i USA. Vi har sammanställt oddsen på dessa och flera andra evenemang. Ta reda på vilket spelbolag som erbjuder de bästa oddsen på just ditt spel.

Komplett jämförelse av Musik odds

Vi är många som följer de stora evenemangen på svensk tv. Där ser vi bland annat Idol, Lets Dance och så vidare. När det kommer till odds på musiktävlingar finns detta hos flera spelbolag. Vi har sammanställt samtliga odds och spelbolag på bland annat Idol, Melodifestivalen och Eurovision i en oddsjämförelse. I vår oddsjämförelse får man reda på vilka spelbolag som erbjuder odds på evenemanget samt vilket spelbolag som erbjuder högst odds på just ditt spel.

Vi på speltips.se rekommenderar detta starkt innan du bettar. Vi försöker alltid underlätta för våra läsare och därför kan vi också meddela att jämförelsen ständigt är uppdaterad med senaste oddsen. Ta del av oddsjämförelsen nu, för att vara redo med ditt spel den dagen musikevenemangen startar igång.

Heltäckande guide för musik evenemang

Nedanför har vi gjort en lista över tre stora musikevenemang som vi erbjuder en heltäckande guide för. Här har vi tre av svenskarnas mest omtyckta tv-program och därmed drar det en hel del intresse även på odds-fronten.

  • Idol
  • Melodifestivalen
  • Eurovision Song Contest

Dessa tre evenemang plus några fler erbjuder vi en komplett oddsjämförelse för. Med oddsjämförelsen får du reda på vilket spelbolag som erbjuder högst och bäst odds på just ditt spel.

Komplett jämförelse av TV-program odds

Jämför oddsen på de allra hetaste TV-programmen hos oss. Big Brother är ett, Lets Dance är ett annat – dessa två plus några fler erbjuder vi en komplett jämförelse av odds på. Det kan till exempel handla om vem som vinner Lets Dance. Hos oss får du reda på vilka spelbolag som erbjuder odds på något sådant samt vilket spelbolag som sedan erbjuder det bästa oddset isåfall.

Oddsjämförelser skall ni såklart ta del av redan innan du bettar. Eftersom det ger dig en klar och viktig bild över vilket spelbolag ni borde lägga erat spel ifrån för att få det bästa av alla delar.

Heltäckande guide för TV-program odds

Fredagskvällarna framför Lets Dance kan vara underhållande på många sätt och vis. När deltagarna blir färre och färre ökar spänningen både i lokalen och hemma i sofforna. Det är där spelbolagen kommer in i bilden, som har blivit ett väldigt populärt ställe att utöka spänningen på. Har du en favorit, som du tror vinner hela Lets Dance till exempel? Då finns det odds på detta.

Vi har sammanställt en oddsjämförelse på både Lets Dance och Big Brother. Vi täcker samtliga spelbolag och har en blick över vilket spelbolag som erbjuder högst och därmed bäst odds på just din vinnare.

Komplett jämförelse av Specialspel odds

Spelbolagen utökar dagligen sina utbud och i dagsläget finns det spel på nästan allt man kan tänka sig. Vi ger er exempel som odds på Gävlebockens överlevnad under perioden den står uppe men också lite seriösare delar som utdelningen av Nobelpriset. Här har vi sammanställt odds och kan idag erbjuda en oddsjämförelse.

Oddsjämförelsen är på diverse olika specialevenemang. Den ger oss en blick över vilket spelbolag som erbjuder odds på de olika evenemangen. Oddsjämförelsen visar därmed vilket av dessa spelbolag som erbjuder bäst odds.

Heltäckande guide för Special evenemang odds

Ta del av vår heltäckande guide på dessa specialevenemang och spela redan idag. Vi har sammanställt all information du behöver inför det här. Hos oss på speltips.se hittar du både oddsjämförelse och en heltäckande guide för evenemangen. Nu för tiden finns det odds på allt möjligt och givetvis är detta delar av marknaden vi prioriterar att få ut information om till er läsare. In och se utbuden nu!

blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.