Spreadsheet – det ultimata verktyget för dig som spelare. Med ett betting spreadsheet får du en detaljerad överblick över ditt spelande, samtidigt som du även får samlad statistik på dina totala insatser, vinster och förluster. Ett betting spreadsheet är nyckeln till ett framgångsrik spelande.

Vad är Spreadsheet betting?

Ett spreadsheet är det ultimata verktyget för dig som spelar och vill föra statistik över dina resultat. I ett spreadsheet fyller du i all information om spelet du valt att placera; sport, liga, match, datum, odds och insats. Med ett omfattande betting spreadsheet kan du analysera dina vinster och förluster samtidigt som du får en detaljerad och värdefull överblick över ditt spelande. Ett spreadsheet ger dig även samlad statistik på din totala insats och dina totala vinster/förluster, för att du som spelare ska ha full koll på dina spel och din bankrulle.

Fördelarna med ett spreadsheet

  • Få koll på ditt spelande
    Med ett spreadsheet får du full koll på ditt spelande med en detaljerad och värdefull överblick. Ett spreadsheet ger dig samlad information om dina totala insatser, vinster och förluster, och ger dig som spelare en tydlig indikation om hur det går med ditt spelande. Ett spreadsheet är nyckeln till att du som spelare skall utvecklas och bli en framgångsrik spelare.
  • Identifiera dina styrkor och svagheter
    Med ett omfattande sp