Spreadsheet – det ultimata verktyget för dig som spelare. Med ett betting spreadsheet får du en detaljerad överblick över ditt spelande, samtidigt som du även får samlad statistik på dina totala insatser, vinster och förluster. Ett betting spreadsheet är nyckeln till ett framgångsrik spelande.

Vad är Spreadsheet betting?

Ett spreadsheet är det ultimata verktyget för dig som spelar och vill föra statistik över dina resultat. I ett spreadsheet fyller du i all information om spelet du valt att placera; sport, liga, match, datum, odds och insats. Med ett omfattande betting spreadsheet kan du analysera dina vinster och förluster samtidigt som du får en detaljerad och värdefull överblick över ditt spelande. Ett spreadsheet ger dig även samlad statistik på din totala insats och dina totala vinster/förluster, för att du som spelare ska ha full koll på dina spel och din bankrulle.

Fördelarna med ett spreadsheet

 • Få koll på ditt spelande
  Med ett spreadsheet får du full koll på ditt spelande med en detaljerad och värdefull överblick. Ett spreadsheet ger dig samlad information om dina totala insatser, vinster och förluster, och ger dig som spelare en tydlig indikation om hur det går med ditt spelande. Ett spreadsheet är nyckeln till att du som spelare skall utvecklas och bli en framgångsrik spelare.
 • Identifiera dina styrkor och svagheter
  Med ett omfattande spreadsheet så får du som spelare möjligheten att utvärdera resultaten från din bokföring. När du utvärderat resultaten kan du alltid se vad som gått bra och vad som gått mindre bra med ditt spelande. Genom en noggrann analys kan du identifiera dina styrkor och svagheter, och därefter anpassa dig utifrån just detta. Exempelvis kan ditt spreadsheet indikera att du vinner betydligt oftare när du spelar på Premier League, jämfört med exempelvis Bundesliga. Då kan det vara rätt läge att ställa om och sätta betydligt mer fokus på engelsk fotboll istället då det är något som burit frukt.
 • Öka din trovärdighet
  Ett spreadsheet skall först och främst ge dig överblick och kontroll över ditt eget spelande, men samtidigt kan du även välja att ha ett offentligt spreadsheet som andra människor kan ta del av. Om du exempelvis skriver speltips för en viss hemsida så kan det vara väldigt bra med ett spreadsheet som vittnar om dina resultat, men som även ökar din trovärdighet och framhäver dina styrkor och svagheter inom spelvärlden. I de flesta spreadsheet-mallarna som man kan använda sig utav så har man möjligheten att låsa sina inlagda spel, på så sätt kan du inte gå in och redigera ett spel i efterhand. Du blir helt klart en mer trovärdig spelare med ett låst spreadsheet.
 • Se din totala spelhistorik
  Med ett detaljerat spreadsheet kan du alltid ta del av din exakta spelhistorik, oavsett tidpunkt. Du kan även analysera en viss tidsperiod för att se om du gått plus eller minus på spelandet under den angivna tidsperioden.

Vad kostar ett spreadsheet

Det är naturligtvis helt gratis att använda sig utav ett spreadsheet. Ett spreadsheet är ett analytiskt verktyg som du på egen hand kan bygga, med hjälp av exempelvis Excel. Redan för flera år sedan var det endast ett papper och en penna som behövdes för att bokföra sina spel. I takt med den digitala utvecklingen så har ett spreadsheet blivit betydligt mer omfattande, och idag är det vanligast att man tar del av färdiga mallar eller hemsidor när man vill använda sig utav ett spreadsheet. Vi kan rekommendera vårt spreadsheet som du kan ta del av på speltips.se!

Använd spreadsheet på Speltips.se

På speltips.se kan du ta använda dig utav ett detaljrikt spreadsheet helt utan extra kostnad. Vi har skapat den ultimata spreadsheet-mallen och naturligtvis kan du välja om du vill ha ett öppet eller ett låst spreadsheet. Med vårt spreadsheet kan du bokföra dina resultat och hålla god koll på insatser, vinster och förluster. Många spelare väljer att spela hos flera olika spelbolag samtidigt, och då är det fördelaktigt med ett verktyg som samlar all information på ett och samma ställe. Detaljerade grafer och tabeller hjälper dig att enkelt ta del av all information, samtidigt som det hjälper dig att utvecklas och bli en framgångsrik spelare.

Utvärdera resultaten från bokföringen

När du bokför dina spel och fyller i omfattade information om dina spel, som exempelvis match, spel, odds och insats, så ger du dig själv möjligheten att utvärdera resultaten från din bokföring. Hur ser din ROI ut? Är du plus eller minus rent överlag? Vad har gått bra och vad har gått sämre? Vilka sporter/ligor ger dig de bästa ekonomiska utfallen? Med ett detaljerat spreadsheet från speltips.se har du som spelare det ultimata verktyget för att lyckas som spelare. Ett betting spreadsheet är nyckeln till framgångsrikt spelande.

blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.