Campobet Odds Bonus

Campobet bonus:

Upp till 500 kr i Gratisspel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
 • Bonus vid första insättning: upp till 500 kr i gratisspel
 • Bonustyp: Gratisspel
 • Omsätt ditt insatta belopp 1x för att få gratisspel. Gratisspel har inget omsättningskrav.
 • Insättningsmetoder: Trustly & Swish
 • Uttagsmetoder: Trustly & Swish
 • Trustly: 1-15 minuter
 • Cash-out: På utvalda singelspel
 • Streama sport: Nej
 • Krav: –
 • Plattform: soft2gaming
 • App: Nej
 • Spellicenser: Svensk Spellicens

Campobet Odds Bonus

Just nu ger Campobet dig en Bonus som består av upp till 500 kr Gratisspel i samband med din första insättning. Så här gör du för att hämta din Odds Bonus:

 • Klicka på “Till Campobet” och registrera dig med BankID

 • Gör en insättning på minst 100 kr och välj Odds Bonus

 • Campobet Gratisspel på upp till 500 kr krediteras till ditt konto efter du omsatt din insättning 1x

Bonusvillkor och omsättningskrav

Campobet Bonus har ett omsättningskrav på 1x Gratisspelet du mottar i samband med din första insättning. Campobet Gratisspel måste spelas en gång inom 60 dagar från aktivering. Vid vinst krediteras endast vinster till ditt konto, gratisspelet återbetalas inte vid vinst. Ett väldigt generöst välkomsterbjudande.

 • Exempel: Du sätter in 500 kr via Swish som måste spelas för inom 60 dagar. När du omsatt din insättnin 1 gång till minimum odds 1.80 så får du ditt gratisspel. Ditt gratisspel kan du spela på vad du vill. Vinner du exempelvis 3000 kr med din Gratisspel så krediteras vinsten minus Gratisspelet, dvs. 500 kr i kontanter till ditt spelkonto. För mer info besök: www.campobet.com

CampoBet – Frågor & Svar

Det korta svaret är – för att CampoBet erbjuder allt du önskar dig! Här hittar du höga CampoBet Odds på en stor mängd sporter och event, paketerat i en lättnavigerad Sportsbook. Dessutom erbjuds du snabba insättningar och uttag via Trustly, samt en Välkomstbonus för alla nya spelare.

Absolut, det finns ett erbjudande som gäller för alla nya spelare. Skapa ett spelkonto och gör din första insättning med Trustly för att motta upp till 1500 kr Gratisspel som CampoBet Bonus direkt. Använd ditt Gratisspel till att betta på CampoBets välsorterade Odds utbud.

Nja, i princip ja. Omsättningskravet på din CampoBet Bonus är lågt – Gratisspelet måste endast spelas för en gång. Vinster du gör med ditt Gratisspel är helt utan omsättningskrav. Se till att hålla koll på Bonusvillkoren då det även kan finnas vissa specifika Odds som inte räknas mot omsättningskravet.

Jajamen! CampoBet satsar helhjärtat på att endast erbjuda blixtsnabba insättningar via Trustly. Du verifierar din insättning med BankID, vilket gör att pengarna kommer in till ditt spelkonto blixtsnabbt. Använd Snabbinsättning för att ta del av CampoBets Betting utan konto!

CampoBet uttag går alltid blixtsnabbt tack vare att de erbjuder snabba uttag med BankID, via Trustly och Swish. Begär ett uttag och verifiera transaktionen med din personliga säkerhetskod i din BankID-app för att motta pengarna på ditt bankkonto inom kort.

Med en riktigt bra Oddsplattform som utgångspunkt har CampoBet byggt upp ett imponerande spelutbud med många höga Odds att betta på, både pre-match och live. Här hittar du höga Odds på allt från fotboll och ishockey till fäktning, rodd, surfing och bågskytte.

Självklart, hos CampoBet erbjuder Live Betting i världsklass! Leta reda på matchen du är intresserad av att spela på Live för att få tillgång till en stor mängd Oddsmarknader med spännande spel och kombinerade bet. I många fall kan du även följa matchen live direkt hos CampoBet.

Jajamen, CampoBet innehar en svensk spellicens vilket medför en enorm trygghet och säkerhet för dig som spelare. Inte nog med det, bettar du hos svenska Spelbolag kan du alltid vara säker på att dina vinster är skattefria!

Recension Om Campobet Sports

Campobet Sports är en otroligt underhållande svensk bettingsida som lanserades under våren år 2018 och som erbjuder spelarna en del positiva överraskningar i form av nya, spännande och innovativa funktioner som gör att du får en bra spelupplevelse från start. Campobet Sverige är en spelsida som tillhandahåller Odds Betting på ett stort antal sporter och ligor men även ett bra och varierande utbud av casinospel som levererats av ett flertal av de mest framstående speltillverkarna på marknaden. Det kommer säkerligen att bidra till att Campobet Sports kommer att kunna uppnå en del framgångar på spelmarknaden.

“Vinsterna på Campobet betalas ut på mindre än 15 minuter via Trustly eller Swish”

Som ny spelare välkomnas du på bästa sätt – med direktinloggning med BankID och en bra Campobet Bonus som välkomsterbjudande. Du kan därför snabbt komma igång på Bettingsidan och du får ett varmt välkomnande med ett Gratisspel.

Campobet Sports är grundat av ett flertal personer som sedan tidigare har varit med i spelbranschen under en lång tid och därmed vet vad spelare förväntar sig av svenska bettingsidor idag. Det är förväntningar som Campobet Sports hittills har kunnat leva upp till mycket väl, och Campobet blev snabbt efter lansering av 7Stars Partners en mycket populär spelsida för svenska bettare.

campobet bonus

7 fördelar med CampoBet Betting

 1. Spelbolag utan registrering
 2. Snabbinsättning med Trustly & Swish
 3. Campobet odds bonus till nya spelare
 4. Fantastisk betting-plattform med höga odds
 5. Snabba uttag med BankID
 6. Campobets egna Stryktips (Sports ToTo)
 7. Bra Esport odds

Campobet Sports betting i mobilen

Campobet erbjuder en riktigt bra spelmiljö i mobilen där du enkelt kan finna information och odds du letar efter. Utbudet är det samma via en mobil enhet vilket gör att du aldrig behöver sakna dina favoritspel när du är på resande fot. Det är också möjligt att lägga oddsspel på sporter, betta på pågående matcher under livebetting och följa upp resultaten för de matcher som du har bettat på.

“Gör snabba uttag via BankID direkt i mobilen.”

Självklart är det även möjligt att få Campobet Odds Bonus, göra snabba insättningar med Swish & Trustly och snabba uttag med BankID via mobilen. För att vara helt ärliga är det om möjligt ännu smidigare via en mobil, då du har direkt tillgång till BankID-appen i din hand. Idag finns det ingen mobil app att använda för betting på CampoBet Odds, men det är inte omöjligt att det kommer i framtiden. Istället spelar du direkt i din valda webbläsare i den mobil eller surfplatta du föredrar att använda för betting online, oavsett om de använder sig av operativsystemen Android eller iOS.

Utseende och navigering

Det erbjuds en snygg och lättnavigerad design med en hel del inspirerande bilder som gör att du snabbt finner dig tillrätta på Bettingsidan. Campobet Sports erbjuder spel via en modern och välbeprövad spelplattform. Det bidrar bland annat till att man har en bra layout på varje sida och en logisk menystruktur så att du enkelt hittar information och de spel som du vill spela. Hos Campobet finns det en spelmiljö och information på flera olika språk, som bland annat svenska.

“Här kan du snabbt komma igång, utan några som helst svårigheter.”

För snabb inloggning erbjuder Campobet det som kallas betting utan Konto, det vill säga att du loggar in med BankID. Du kan även komma igång med så kallad Snabbinsättning, där du loggas in i samband med att du bekräftar en insättning via Trustly/Swish med BankID. Smidigare och säkrare än så blir det knappast!

campobet utseende

Spelutbudet hos Campobet Sports

Campobet erbjuder ett brett sortiment av sportspel till höga konkurranskraftiga Odds på ett flertal sporter, ligor, mästerskap och event från sportmarknader över hela världen. Det är inga problem för dig att hitta och betta på dina favoritligor och dina favoritlag då du besöker Campobet Odds. Det finns även möjlighet att lägga oddsspel på ett flertal olika kulturella evenemang som exempelvis Oscarsgalan, Emmygalan, Nobelpriset, Eurovision Contest, melodifestivalen men även på en del politiska händelser.

“Oavsett vilken sport eller vilket event du letar efter, så hittar du Odds för det på Campobet.”

Några av de populära sporter du hittar odds för på Campobet är: ishockey, bandy, fotboll, amerikansk fotboll, rugby, volleyboll, handboll, basket, baseball, cricket, tennis, badminton, bordtennis, golf, simning, cykling, formel 1, boxning, MMA, dart, snooker, biljard och E-sport.

Beroende på sport eller event kan du hitta olika marknader med satta odds att betta på. Exempelvis i fotboll finns det ofta åtminstone ett hundratal marknader tillgängliga pre-match, med allt från vinnare i matchen till detaljerade händelser som totalt antal mål och mål av en specifik spelare. För E-sport Betting är marknaderna färre och mer fokuserade på resultat per karta i en match, samt vem som når till en viss plats först.

👉🏼 Det bästa med CampoBet odds utbud:

 1. Alltid riktigt höga odds överlag
 2. Esport betting odds på hög nivå
 3. Bra blandning av sporter och marknader
 4. Majoriteten av odds finns även live
 5. Livebetting, Super ToTo och Bet Builder är grymma

Campobet Livebetting & cash-out

För dig som istället föredrar att lägga Oddsspel på pågående matcher hittar du ett fantastiskt utbud i Campobet Livebetting. Du kan då följa en pågående match live och se hur matchen utvecklar sig och hur dagsformen är för lagen innan du väljer att lägga ett spel. Det här är den perfekta betting-formen för dig som gillar att det går snabbt och där du dessutom har chans att fånga bet med riktigt bra Odds.

“Campobet Live Betting är perfekt för dig som följer matcherna live och som letar efter riktigt fördelaktiga Odds.”

Hos Campobet Sports så finns det tusentals sportevenemang under livebetting varje månad och här kan du bland annat betta på sporter som fotboll, boxning, tennis, formel 1, golf, volleyboll, ishockey, basket, amerikansk fotboll, bordtennis och en hel del andra sporter. När det kommer till marknader så går det att lägga oddsspel på enskilda händelser i en match, beroende på vilken sport det är som man vill spela på. Bland annat så kan du betta på vilket lag som gör nästa mål, får nästa hörna, nästa gula kort, eller på vinnare och resultat, både i halvtid och vid fulltid.

Dessutom så erbjuder Campobet funktionen “cash out” – vilket innebär att en kund kan stänga ned ett spel innan matchen är slut. Detta räknas ut baserat på hur ditt spel ser ut. Större utbetalning då är spelet nära på att gå in, mindre då ser det inte så bra ut. Cash Out är en stor fördel på denna sajt!

CampoBet Spelbyggaren

Det kommer hela tiden nya funktioner som gör att din bettingupplevelse på nätet blir än bättre. Flaggskeppet hos CampoBet är spelbyggaren som gör succé bland spelarna. Det är en funktion som tillåter att du sätter ihop dina egna kombinationsspel genom att hämta odds från en och samma match. 

“Bygg dina egna spel och vinn stort.”

CampoBet Spelbyggaren är ett sätt att få till dina helt unika odds. Funktionen finns tillgänglig på flera olika sporter. Till exempel kan du välja odds i form av vinst för Frölunda, över ett visst antal mål och att den första perioden ska sluta oavgjort.

CampoBet Sports ToTo – få 13 rätt

CampoBet har lanserat ett sprillans nytt spel som heter SportsToTo. Det går ut på att du ska sätta ut halvgarderingar och helgarderingar på en kupong bestående av tio matcher. Matcherna är hämtade från Europas stora ligor och huruvida du vinner eller inte bestäms utifrån resultaten från samtliga arenor.

“Få 13 rätt med CampoBet”

Med halvgarderingar och helgarderingar kan du utesluta vissa tecken. Till exempel kan du sätta ut en vinst för bortalaget samt ett kryss, det vill säga en halvgardering. Då är det bara en hemmaseger som innebär att ditt spel är förlorat. En helgardering tillåter dig att sätta ut samtliga tecken. 

 1. Spela utan konto på CampoBet.
 2. Gör din första insättning.
 3. Välj SportsToTo i huvudmenyn.
 4. Sätt ut lämpliga halvgarderingar och helgarderingar.
 5. Placera spelet – insatsen styrs av antalet garderingar.

CampoBet Casino Bonus

Med smidig navigering och en fullfjädrad upplevelse både i din dator och på mobila enheter tillhandahåller CampoBet Casino en väldigt uppskattad produkt. Spela dina favoritspel i form av slots och klassiska bordsspel var du än befinner dig.

Utbudet består av över 1000 olika spel från olika tillverkare.Det finns ett par casinospel på sajten som sticker ut i popularitet. Starburst XXXtreme är ett exempel på en sådan. Du får ta del av ett rymdäventyr i en jakt på färgglada ädelstenar, en oerhört välgjord slot med fina vinster.  Bland annat finns följande slots på sajten:

 • Starburst XXXtreme
 • Gates of Olympus
 • Reactoonz
 • Gonzo’s Quest
 • Book of Dead 

🎁 Välkomstbonus hos CampoBet Casino

Är Casino mer din melodi? Ingen fara, CampoBet erbjudet ett brett utbud av fantasifulla och spännande Casinospel från flera stora spelleveratörer. Du har möjlighet att välja Campobet Casino Bonus istället för Odds Bonus när du gör din första insättning med Trustly eller Swish. Campobet Bonus måste omsättas i casinot innan uttag begärs. Det här är vad du får då:

campobet bonus på casino

Insättning, uttag & kundtjänst hos Campobet

Att göra insättningar och uttag till och från din spelkassa hos Campobet Sports går alltid snabbt. De har valt att lägga allt fokus på att erbjuda en betalningsmetod som erbjuder högsta säkerhet för dig som spelare, och som samtidigt utlovar snabba transaktioner. Självklart är det insättningar med Trustly och Swish som vi pratar om, där varje betalning godkänns med ditt BankID. Minsta insättningen är 100 kr upp till 100 0000 kr och det går på knappt 1 minut att få insättningen klar.

Hos Campobet går alla dina uttag blixtsnabbt, då det tack vare användningen av BankID kan godkännas direkt. Pengarna landar på i regel på ditt bankkonto inom ett fåtal minuter. Det är alltså riktigt snabba uttag via BankID som gäller hos Campobet – en stor fördel med att spela här.

“Ingen verifiering krävs tack vare signeringen med BankID som du gör vid varje inloggning & transaktion.”

Campobet erbjuder en professionell kundtjänst där du snabbt kan få svar på dina frågor eller hjälp om du stöter på något problem. Kundtjänsten kontaktar du enklast genom en Livechatt direkt på Bettingsidan, men det går även bra att ringa eller skicka ett email. Kundtjänsten är öppen alla dagar på året, dygnet runt. Det gör att du alltid snabbt kan få hjälp då du som bäst behöver den. Det finns även en del information på Bettingsidan med vanliga frågor & svar där du kan hitta många av de svar du söker, kring bland annat insättningar med Swish och Trustly.

Betting med BankID – Campobets specialitet 

CampoBet är ett modernt spelbolag på många sätt och vis. Man väljer att ta det ett steg längre än betting med BankID och erbjuder möjligheten att spela utan konto. Istället för att skapa ett konto går du istället direkt till att göra din första insättning. Genom att signera med BankID verifierar du även din identitet. 

“Alla snabba uttag med BankID sker på under 5 minuter.”

Betalningsmetoden som används och som gör betting utan konto möjligt är Trustly. Det är en betalningsmetod som utöver smidiga insättningar har marknadens snabbaste uttag. Signera med BankID och ha summan på ditt konto inom ett par minuter.

Vår sammanfattning av Campobet Sports

Campobet erbjuder en komplett online Betting utan konto lösning genom BankID. Uttagen går på ett fåtal minuter, du slipper registrering och så även verifieringen. CampoBet Sport är i övrigt en välutvecklad Bettingsida som erbjuder en bra spelupplevelse med ett stort Oddsutbud på många sporter, event och matcher från världens alla hörn.

“Vi kan varmt rekommendera odds sajten Campobet.”

Som ny spelare välkomnas du dels med en enkel och säker registrering med BankID, samt en bra Campobet Bonus som ger dig ett härligt tillskott i spelkassan. Du vet väl att vinster gjorda med Campobet Odds Bonus dessutom är helt utan omsättningskrav? För att sammanfatta med en mening så måste vi på Speltips säga: Campobet är ett Spelbolag som vi varmt rekommenderar att du spelar på!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se

Hämta Campobet Bonus

Campobet är kända för att erbjuda bra bonusar till sina nya kunder där man får ett bra tillskott till sin spelkassa vid första insättningen. Det är enkelt att skapa ett konto med BankID för att få tillgång till bonusen. Det berättar vi mer om nedan i vår snabbguide.

CampoBet Odds Bonus

1. Skapa ett spelkonto

Du kan skapa ditt konto på mindre än en minut hos Campobet. Fyll i ditt personnummer och signera med BankID, därefter behöver du endast acceptera eller ändra din föreslagna insättningsgräns. Sedan är ditt konto skapat och i fullt bruk.

Skapa ett konto hos Campobet med BankID

2. Gör en insättning

Campobet erbjuder den populära betalningsmetoden Trustly. Fyll i önskat belopp att sätta in, välj bank och signera med BankID. Sedan har du omedelbart din insättning på spelkontot hos Campobet.

Campobet insättningsmetoder för sport

3. Gå till oddssektionen

Nu har du pengar på ditt spelkonto och kan börja spela. Campobet erbjuder ett stort urval av olika matcher inom olika sporter. Välj och vraka bland alla matcher samt spelmarknander som erbjuds hos spelbolaget.

Campobet sportsbook - odds

4. Sortera bland ligor

Med tanke på det stora utbudet som erbjuds så kan det vara bra att filtrera bort det som är ointressant. Campobet erbjuder en fantastisk funktion där du kan sortera bland specifika ligor, eller varför inte använda dig av sökfunktionen där du kan hitta specifika matcher.

Campobets filtrering av toppligor

johan

Bettingansvarig

Johan är vår nykomling till Speltips som tack vare sitt sportintresse förser sajten med de bästa bettingrecensionerna och bonustipsen. Han har sedan han var liten sportat i olika former och idag slår hjärtat extra hårt för det lokala laget Brynäs IF. Utanför Sverige är det Premier League som gäller, där favoriten är Arsenal. Johan har tidigare jobbat inom den amerikanska betting-marknaden och har även koll på svenska casinon.