Sveriges största bettingcommunity
Speltips varje dag sedan 2016

Speltips Premier League

  1. Speltips
  2. /
Premier League Författare: 2022-04-01T15:24:05+02:00

Världens största liga. Massvis med pengar, världens största klubbar, stora tränarprofiler och spelare i yttersta världsklass. Premier League är ensam i sitt slag sett till kommersialisering och popularitet. På speltips.se kan du ta del av vassa speltips från Premier League. Alla våra betting tips från Premier League kan ni ta del av helt utan kostnad!

Load More Posts

Spelbolag med odds på Premier League

ComeOn logo

Omsättningskrav: 5x, minsta Odds 2.0

  • Bra utbud och cash-out funktion

  • Läs mer om ComeOn

Till ComeOn
Hajper Odds Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

  • Spela på odds med BankID

  • Läs mer om Hajper

Till Hajper
Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet

Till Unibet

Speltips för Premier League

På speltips.se kan du som följare ta del av våra speltips från världens alla hörn. Våra experter ger dig, genom förmedlad statistik och senaste nytt, allt du behöver inför dina bettingval. Fotboll är den sport som vi är allra mest aktiva inom och självklart utgör Premier League en väldigt stor del av vårat utbud. Hos oss tar du del av välanalyserade och djupgående speltips från Premier League, skrivna av våra experter som följt engelsk fotboll i flera år. Givetvis kan ni ta del av våra betting tips från Premier League helt utan kostnad.

Dagens bästa speltips från Premier League

Odds Premier League 2021

Premier League är tveklöst en av världens absolut populäraste ligor att betta på. I princip samtliga spelbolag erbjuder odds på världens största liga, och allt som oftast har man riktigt breda spelmarknader att välja mellan, med allt från klassiska marknader till specialmarknader inför de lite större matcherna. Givetvis bör man dock ha i åtanke att oddsen kan skilja sig ganska kraftigt beroende på vilket spelbolag man väljer att spela hos. Därför kan det vara bra att sondera terrängen och göra sin research innan man väljer att placera sitt spel. Vilket spelbolag som erbjuder bäst odds på Premier League kan vi inte riktigt svara på, men spelbolag som Unibet, Betfair och LeoVegas hör definitivt till den skaran.

Ni kan alltid ta del av våra gratis speltips för Premier League innan ni placerar era spel. Våra rekare förser er med analyser, information och senaste nytt från världens största liga. Utöver detta så brukar våra rekare göra en rejäl research och söka igenom spelbolagen noggrant för att duka fram bäst odds på Premier League i samtliga våra speltips. Med andra ord så har våra skribenter redan gjort en stor del av jobbet – ni tar alltid del av de högsta och bästa oddsen från Premier League i våra speltips varje vecka.

Bettingsidor erbjuder varje säsong Premier League odds på både vinnaren av ligan och även odds för enskilda matcher. Odds för Premier League släpps oftast flera månader före ligan startar och finns kvar nästan hela vägen fram tills att ligan avslutats, men oddsen förändras givetvis under tiden. Inför varje match släpps även odds och ett stort antal spelmarknader, antalet spelmarknader varierar från spelbolag till spelbolag, men hos de största spelbolagen finns oftast hundratals olika spelmarknader. Odds på Premier League matcherna kan vara 1X2, över/under antalet mål, hörnor, målskytt, inkast, hörnor, gula kort och mycket därtill.

Odds Premier League vinnare 2021

Förutom odds på enskilda matcher så går det även att spela på Premier League vinnare och det är något som är väldigt populärt inför varje säsong. Det går hos vissa spelbolag även att spela på vilket lag som åker ur ligan och vem som gör flest mål. Ett långtidsspel som stuckit ut lite extra under de senaste åren är året då Leicester vann ligan och en man i en England spelade 1000 kr på Leicester som segrare. Oddset på Leicester var drygt 5000 gånger insatsen och mannen kammade hem runt 5 miljoner kronor på sin satsade tusenlapp. 

Att hitta spelvärde när det kommer till Premier League och vinnarspel är alltid väldigt svårt då ligan är så jämn och spelbolagen har stenkoll på hur de ska lägga oddsen. Det kan dock vara en kul grej även om inte spelvärdet är högt, antingen om man vill ha något att följa under säsongen eller om man vill spela på det laget man hejar på.

Komplett och unik oddsjämförelse för Premier League

Vem vinner Premier League 2021?

Vem vinner Premier League är det många som spekulerar om, såväl experter, tränare, supportrar och personer intresserade av betting. Det som dock gör Premier League så unikt är att ligan är så jämn och att många lag har chansen att ta hem titeln, vilket vi inte minst fick bevis på när Leicester tog hem ligan för några år sedan. Dock är det inte vanligt att ett lag tippat i botten vinner ligan, men i Premier League är det alltid 5-6 lag som har god chans, vilket inte är fallet i flera av de andra stora ligorna.

Favoriterna för årets Premier League är i vanlig ordning Manchester City och Liverpool följt av Manchester United, Tottenham, Chelsea och till viss mån Arsenal. Dessutom finns lag som kan skrälla som Leicester och Everton, även om chansen att dessa lag vinner ligan är väldigt liten.

Betting Tips från Premier League

Premier League betraktas som världens största fotbollsliga, och med den stämpeln kommer givetvis skyhöga förväntningar. Varje vecka bjuds vi på riktigt heta och underhållande matcher från Premier League, och naturligtvis är det en liga som vi punktmarkerar på daglig basis. Våra rekare är djupt insatta inom den engelska fotbollen och varje vecka dukar vi fram heta betting tips Premier League som ni kan ta del av. Utöver odds tips från Premier League så förser våra rekare er med analyser, information och senaste nytt från Premier League.

Premier League betting sidor

Idag så erbjuder alla betting sidor odds på Premier League, både före och under ligans gång. Det som skiljer bettingsidorna åt är oftast inte oddsen till störst del utan istället spelutbudet och antalet spelmarknader som erbjuds. Här kan det skilja väldigt mycket mellan bettingsidorna då vissa endast erbjuder de vanligaste spelmarknaderna som 1X2, Över/Under och liknande spel. En del andra kan erbjuda spel på gula kort, hörnor, inkast, frisparkar, löpningar och mycket därtill. Därför är det väldigt viktigt att läsa på noggrant före du väljer ditt spelbolag så att betting sidorna erbjuder det du faktiskt letar efter.

Ligans historia

Premier League i sitt nuvarande format är relativt ung. Först 20 februari 1992 grundades ligan som sedan kommit att växa till den största i världen. Fotbollen i England hade under många år haft det knapert och formatet ”The football league” hade allt svårare att stå stadigt. 1988 togs första steget mot framtidens liga, då tio klubbar aviserade viljan att bryta sig ur det gamla engelska ligasystemet och istället starta FA Premier League, en liga drivet som ett aktiebolag med ambitionen att inbringa pengar på helt andra nivåer än vad som tidigare varit fallet. Från detta datum har utvecklingen följt en spikrak kurva och ligan är idag större än någonsin. Manchester United är mesta mästare med 20 ligatitlar.

Så ser Premier League ut idag

Premier League är väldens populäraste och största fotbollsliga, inget snack om saken. Med storklubbar som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Tottenham går det nästan inte en enda omgång utan att vi bjuds på minst en stormatch. Fullsatta läktare, pengar i överflöd och spelare i yttersta världsklass är Premier League personifierat. I Sverige är det Viasat som distribuerar matcherna från den utländska liga som ligger svenskarna varmast om hjärtat.

Ligans popularitet

Som sagt så är Premier League väldens största och populäraste liga. Klubbarna i Premier League har sammantaget flest fans världen över och rent kommersiellt är ligan fullkomligt överlägsen. Pengarna sprutar in i klubbarna genom exklusiva tv-avtal och klubbarna värvar spelare som aldrig förr. Just tv-avtalen är något som speciellt gynnar de mindre klubbarna i Premier League, inte minst ur en ekonomisk synvinkel. Med lag som Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Tottenham är ligans kvalitét mycket hög och dessa klubbar utmanar dessutom övriga storklubbar i Champions League. Regerande mästare i Premier League är Liverpool.

Kommande matcher i Premier League