Speltips Premier League

 1. Speltips
 2. /
Premier League Författare: 2022-12-30T12:31:38+01:00

Världens största liga. Massvis med pengar, världens största klubbar, stora tränarprofiler och spelare i yttersta världsklass. Premier League är ensam i sitt slag sett till kommersialisering och popularitet. På speltips.se kan du ta del av vassa speltips från Premier League. Alla våra betting tips från Premier League kan ni ta del av helt utan kostnad!

Spelbolag med odds på Premier League

Pinnacle Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Insättningar med BankID

 • Läs mer om Pinnacle

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning. Min odds 1.8

 • Snabb registrering med BankID

 • Läs mer om Hajper

Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

 • Läs mer om Unibet

Spelschema Premier League 2022/2023

Speltips för Premier League

På speltips.se kan du som följare ta del av våra speltips från världens alla hörn. Våra experter ger dig, genom förmedlad statistik och senaste nytt, allt du behöver inför dina bettingval. Fotboll är den sport som vi är allra mest aktiva inom och självklart utgör Premier League en väldigt stor del av vårat utbud. Hos oss tar du del av välanalyserade och djupgående speltips från Premier League, skrivna av våra experter som följt engelsk fotboll i flera år. Givetvis kan ni ta del av våra betting tips från Premier League helt utan kostnad.

Premier League tips på Speltips.se

Sju klubbar har lyckats vinna världens bästa fotbollsliga genom åren. Inför säsongen 2023 står Manchester City som regerande mästare och är tillsammans med Blackburn, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Leicester ett av de sju lagen. Det finns en hel del intressant information att ta del av kring den högsta divisionen i England.

Speltips.se är en ledande hemsida när det kommer till Premier League. Här erbjuds du högintressant information och några av landets bästa rekare. Under en säsong hittar du speltips för alla matcher under varje omgång. Den engelska Premier League-säsongen spelas över 38 omgångar. Våra noga utvalda experter har ett stort intresse för fotboll och framförallt Premier League, dessa lämnar ingenting åt slumpen och analyserar varje speltips från topp till tå. Älskar du engelsk fotboll, Premier League och högintressanta tips är du på helt rätt plats. Kunskapen är stor, bred och framförallt spetsig.

Odds Premier League 2023

Trycket och intresset inför Premier League-säsongen 2023 är enormt. Sedan Manchester City vann ligaguldet i maj har det varit en enda stor längtan. Frågan alla ställer sig är om den regerande mästaren kan behålla ligatiteln även efter kommande säsong, med en spetsad trupp där bland annat Erling Haaland finns som nyförvärv. 

Enligt spelbolagen är Manchester City, tätt följda av Liverpool, favoriter att försvara sin ligatitel. Storklubbarna har följt varandra de senaste säsongerna och det är inte helt förvånande att man tippas i toppen även kommande säsong. Ser man till utmanare kan även Chelsea, Tottenham, Manchester United och Arsenal hamna i toppskicktet. 

Nykomlingarna Bournemouth, Nottingham och Fulham ser ut att få det tufft i år. Samtliga tre tippas sluta i botten och bör därmed ha en säsong som vinklas åt att överleva. En match som därmed blir intressant under premiäromgången blir Fulhams möte med guldkandidaten Liverpool.

Odds Premier League vinnare 2023

Förväntningarna inför säsongen är enorma. Storklubbarna har rustat för guld, vi har flertalet outsiders på pappret och samtliga nykomlingar ser intressanta ut. Spelbolagen har rustat upp sina utbud och dessutom satt ut en del spännande odds inför säsongen, under säsongens gång och därmed en slutlig ligavinnare.

Hos oss hittar du inte bara speltips på samtliga matcher över samtliga omgångar. Vi erbjuder dessutom långtidsspel inför säsongen. Det här är bara en av alla saker som spelbolagen erbjuder inför Premier League-säsongen, möjligheten att spela på vilket lag som vinner ligaguld. I skrivande stund är Manchester City storfavorit att försvara ligatiteln man bärgade i maj. Enligt de flesta spelbolagen är det främst Liverpool som kan utmana, men bakom Jurgen Klopp och Mohamed Salah hittar vi klubbar som Chelsea, Tottenham, Manchester United och Arsenal.

Så slutar Premier League 2022/23 enligt spelbolagen:

 1. Manchester City
 2. Liverpool
 3. Chelsea
 4. Tottenham
 5. Manchester United
Komplett och unik oddsjämförelse för Premier League

Vem vinner Premier League 2023?

Spelbolagen har en sak gemensamt inför Premier League-säsongen. Samtliga håller de regerande mästarna Manchester City som storfavoriter att försvara guldet. Pep Guardiola har länge letat efter en renodlad anfallare i världsklass och efter allt sökande står man nu med norrmannen Erling Haaland när säsongen kickas igång i augusti.

Manchester City står inför säsongen i låga 1.62 hos Unibet och skuggas av Liverpool 3.50, Tottenham 15.00, Chelsea 19.00 och Manchester United 34.00. Ser man till botten av tabellen är motsatsen till Manchester City i nuläget nykomlingen Bournemouth, som enligt Unibet får en kortvarig sejour i Premier League.

Betting Tips från Premier League

Premier League betraktas som världens största fotbollsliga, och med den stämpeln kommer givetvis skyhöga förväntningar. Varje vecka bjuds vi på riktigt heta och underhållande matcher från Premier League, och naturligtvis är det en liga som vi punktmarkerar på daglig basis. Våra rekare är djupt insatta inom den engelska fotbollen och varje vecka dukar vi fram heta betting tips Premier League som ni kan ta del av. Utöver odds tips från Premier League så förser våra rekare er med analyser, information och senaste nytt från Premier League.

Premier League betting sidor

Idag så erbjuder alla betting sidor odds på Premier League, både före och under ligans gång. Det som skiljer bettingsidorna åt är oftast inte oddsen till störst del utan istället spelutbudet och antalet spelmarknader som erbjuds. Här kan det skilja väldigt mycket mellan bettingsidorna då vissa endast erbjuder de vanligaste spelmarknaderna som 1X2, Över/Under och liknande spel. En del andra kan erbjuda spel på gula kort, hörnor, inkast, frisparkar, löpningar och mycket därtill. Därför är det väldigt viktigt att läsa på noggrant före du väljer ditt spelbolag så att betting sidorna erbjuder det du faktiskt letar efter.

Ligans historia

Premier League i sitt nuvarande format är relativt ung. Först 20 februari 1992 grundades ligan som sedan kommit att växa till den största i världen. Fotbollen i England hade under många år haft det knapert och formatet ”The football league” hade allt svårare att stå stadigt. 1988 togs första steget mot framtidens liga, då tio klubbar aviserade viljan att bryta sig ur det gamla engelska ligasystemet och istället starta FA Premier League, en liga drivet som ett aktiebolag med ambitionen att inbringa pengar på helt andra nivåer än vad som tidigare varit fallet. Från detta datum har utvecklingen följt en spikrak kurva och ligan är idag större än någonsin. Manchester United är mesta mästare med 20 ligatitlar.

Så ser Premier League ut idag

Premier League är väldens populäraste och största fotbollsliga, inget snack om saken. Med storklubbar som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Tottenham går det nästan inte en enda omgång utan att vi bjuds på minst en stormatch. Fullsatta läktare, pengar i överflöd och spelare i yttersta världsklass är Premier League personifierat. I Sverige är det Viasat som distribuerar matcherna från den utländska liga som ligger svenskarna varmast om hjärtat.

Ligans popularitet

Som sagt så är Premier League väldens största och populäraste liga. Klubbarna i Premier League har sammantaget flest fans världen över och rent kommersiellt är ligan fullkomligt överlägsen. Pengarna sprutar in i klubbarna genom exklusiva tv-avtal och klubbarna värvar spelare som aldrig förr. Just tv-avtalen är något som speciellt gynnar de mindre klubbarna i Premier League, inte minst ur en ekonomisk synvinkel. Med lag som Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Tottenham är ligans kvalitét mycket hög och dessa klubbar utmanar dessutom övriga storklubbar i Champions League. Regerande mästare i Premier League är Liverpool.