Speltips Premier League

  1. Home
  2. /
Premier League Författare: 2020-08-17T18:32:11+02:00

Världens största liga. Massvis med pengar, världens största klubbar, stora tränarprofiler och spelare i yttersta världsklass. Premier League är ensam i sitt slag sett till kommersialisering och popularitet. På speltips.se kan du ta del av vassa speltips från Premier League. Alla våra betting tips från Premier League kan ni ta del av helt utan kostnad!

Load More Posts

Spelbolag med odds på Premier League

888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport
Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet
Till Unibet
Betfair logo

Spela för 100 kr – Få 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Stort spelutbud och höga odds

  • Läs mer om Betfair
Till Betfair

Speltips för Premier League

På speltips.se kan du som följare ta del av våra speltips från världens alla hörn. Våra experter ger dig, genom förmedlad statistik och senaste nytt, allt du behöver inför dina bettingval. Fotboll är den sport som vi är allra mest aktiva inom och självklart utgör Premier League en väldigt stor del av vårat utbud. Hos oss tar du del av välanalyserade och djupgående speltips från Premier League, skrivna av våra experter som följt engelsk fotboll i flera år. Givetvis kan ni ta del av våra betting tips från Premier League helt utan kostnad.

Bäst odds på Premier League

Premier League är tveklöst en av världens absolut populäraste ligor att betta på. I princip samtliga spelbolag erbjuder odds på världens största liga, och allt som oftast har man riktigt breda spelmarknader att välja mellan, med allt från klassiska marknader till specialmarknader inför de lite större matcherna. Givetvis bör man dock ha i åtanke att oddsen kan skilja sig ganska kraftigt beroende på vilket spelbolag man väljer att spela hos. Därför kan det vara bra att sondera terrängen och göra sin research innan man väljer att placera sitt spel. Vilket spelbolag som erbjuder bäst odds på Premier League kan vi inte riktigt svara på, men spelbolag som Unibet, Betfair och LeoVegas hör definitivt till den skaran.

Ni kan alltid ta del av våra gratis speltips för Premier League innan ni placerar era spel. Våra rekare förser er med analyser, information och senaste nytt från världens största liga. Utöver detta så brukar våra rekare göra en rejäl research och söka igenom spelbolagen noggrant för att duka fram bäst odds på Premier League i samtliga våra speltips. Med andra ord så har våra skribenter redan gjort en stor del av jobbet – ni tar alltid del av de högsta och bästa oddsen från Premier League i våra speltips varje vecka.

Betting Tips från Premier League

Premier League betraktas som världens största fotbollsliga, och med den stämpeln kommer givetvis skyhöga förväntningar. Varje vecka bjuds vi på riktigt heta och underhållande matcher från Premier League, och naturligtvis är det en liga som vi punktmarkerar på daglig basis. Våra rekare är djupt insatta inom den engelska fotbollen och varje vecka dukar vi fram heta betting tips Premier League som ni kan ta del av. Utöver odds tips från Premier League så förser våra rekare er med analyser, information och senaste nytt från Premier League.

Ligans popularitet

Premier League är väldens populäraste och största fotbollsliga, inget snack om saken. Med storklubbar som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Tottenham går det nästan inte en enda omgång utan att vi bjuds på minst en stormatch. Fullsatta läktare, pengar i överflöd och spelare i yttersta världsklass är Premier League personifierat. I Sverige är det Viasat som distribuerar matcherna från den utländska liga som ligger svenskarna varmast om hjärtat.

Premier Leagues historia

Premier League i sitt nuvarande format är relativt ung. Först 20 februari 1992 grundades ligan som sedan kommit att växa till den största i världen. Fotbollen i England hade under många år haft det knapert och formatet ”The football league” hade allt svårare att stå stadigt. 1988 togs första steget mot framtidens liga, då tio klubbar aviserade viljan att bryta sig ur det gamla engelska ligasystemet och istället starta FA Premier League, en liga drivet som ett aktiebolag med ambitionen att inbringa pengar på helt andra nivåer än vad som tidigare varit fallet. Från detta datum har utvecklingen följt en spikrak kurva och ligan är idag större än någonsin. Manchester United är mesta mästare med 20 ligatitlar.

Så ser Premier League ut idag

Som sagt så är Premier League väldens största och populäraste liga. Klubbarna i Premier League har sammantaget flest fans världen över och rent kommersiellt är ligan fullkomligt överlägsen. Pengarna sprutar in i klubbarna genom exklusiva tv-avtal och klubbarna värvar spelare som aldrig förr. Just tv-avtalen är något som speciellt gynnar de mindre klubbarna i Premier League, inte minst ur en ekonomisk synvinkel. Med lag som Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Tottenham är ligans kvalitét mycket hög och dessa klubbar utmanar dessutom övriga storklubbar i Champions League. Regerande mästare i Premier League är Liverpool.