Speltips Ishockey

 1. Speltips
 2. /
 3. Sport
 4. /
Ishockey Författare: 2022-04-05T11:00:00+02:00

Ishockey är idag en av de populäraste sporterna som vi bevakar här på Speltips.se. Våra experter ger dig kvalitativa analyser och ishockeytips varje dag. Du får speltips från alla de stora ligorna som till exempel CHL, NHL, KHL, SHL och HockeyAllsvenskan. Utöver det så bevakar vi självklart Ishockey-VM varje år. Besök Speltips.se varje dag för de bästa rekarna inom ishockey.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Ishockey

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning. Min odds 1.8

 • Snabb registrering med BankID

 • Läs mer om Hajper

Till Hajper
LuckySports Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 2.00

Till Lucky Sports
Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x gratisspel, valfritt min odds

 • Ny snabb betting

 • Läs mer om Betinia

Till Betinia

Speltips för Ishockey

Är du på jakt efter speltips för Hockey så har du hittat rätt. På Speltips.se får du dagligen speltips för ishockey från våra spelexperter som är väl insatta i hur lagen och spelarna presterat den senaste tiden. Vi ger dig unik statistik, det senaste nytt kring lagen, exempelvis vem som är skadad och vilket lag man ställer upp med. Våra ishockeyrekare följer alla de stora ligorna noggrant och ger dig allt du behöver veta innan du placerar ditt spel. Vi punktmarkerar även Hockey VM och andra mästerskap varje år med speltips och analyser.

Vanligaste att spela på

Det absolut vanligaste att spela på inom ishockey är över/under-spel där man med hjälp av statistik kan utse sannolikhet till om det ska bli lite eller mycket mål i en match. Men för dig som inte vill krångla till det finns det alltid 1×2 att spela på. Den senaste tiden har det även blivit väldigt populärt att spela på målskyttar och spelarpoäng, det vill säga att spelaren antingen gör mål eller assist. Spelbolagen brukar vara väldigt generösa med oddsen både på målskyttar och spelarpoäng och det kan vara värt och testa på det.

Gratis hockeytips idag på Speltips.se

Speltips.se skickar ut mängder av gratis hockeytips varje vecka. Våra experter lägger ett stort fokus på att presentera välanalyserade tips till er läsare. Det här finns att ta del av helt gratis på hemsidan. Du får möjligheten att ta del av gratis hockeytips från oss idag, imorgon och framöver. Experterna har full koll på marknaderna och försöker hitta mycket värde i sina speltips.

Vårt stora utbud på ishockey förblir. Målsättningen är att alltid kunna erbjuda våra läsare det bästa från varje speltips. Fokuset riktas ofta mot NHL, SHL, Hockeyallsvenskan och fler populära ligor för alla hockeyälskande svenskar. I samband med speltipsen kan du ta del av vår kompletta oddsjämförelse.

Speltips på ishockey varje dag

Speltips.se domineras av tips från de populäraste sporterna i världen. Tipsen kommer, med majoriteten i tankarna, oftast från fotbollsvärlden, men våra experter inom ishockeyn gör ett strålande jobb. Experterna har järnkoll på ligor som NHL och SHL och erbjuder varje dag speltips på ishockey. Målsättningen är att varje dag ha ett speltips från ishockeyvärlden. Hos oss hittar du dagligen intressanta hockeytips från våra erkänt duktiga rekare.

Ishockeyligorna som vi skriver om

Speltips.se lägger enorm vikt vid hockeyvärldens främsta ligor och matcher. Våra experter är ständigt uppdaterade kring ligor som NHL, SHL och Hockeyallsvenskan och det är väldigt sällan hemsidan är utan ett speltips från dessa ligor. De nyss nämnda hockeyligorna drar åt sig mycket uppmärksamhet, men det gör även annan ishockey som vi ofta skriver om:

Dessa rekar ishockey på Speltips.se

Våra experter är alltid i huvudfokus. Vi har lagt mycket tid på att anställa erfarna och mycket kunniga rekare till Speltips.se. Flera av våra hockeyexperter har lång erfarenhet inom sporten och det talar för att kunna erbjuda er läsare de bästa speltipsen dag för dag inom många olika ligor och områden. 

Här är några av våra experter som rekar ishockey för Speltips.se: 

Skribent Sport Ligor Profil
Elias Romanos Ishockey NHL, Hockey-VM Till profil
Kevin Andersson Ishockey NHL Till profil
Erik Norin Ishockey SHL, HockeyAllsvenskan Till profil
Edvin Lindelöf Ishockey SHL, HockeyAllsvenskan Till profil
Joakim Östman Ishockey NHL, SHL Till profil
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Statistik och oddsjämförelse i varje tips

Förutom våra grundläggande och mycket välanalyserade utlägg om matcherna hittar du också flera mycket intressanta verktyg i speltipsen. Hos Speltips.se kan du som läsare ta det av funktioner som Live, Oddsjämförelse och H2H. Nedanför följer lite information om samtliga verktyg som är helt gratis att ta del av.

 • Live:
  Under den här funktionen kan du ta del av information inför, under och efter matchen spelas. Vilken tid den börjar, vad det står i matchen och vilka målskyttar som noterade sig i matchen det handlar om. Resultat uppdateras tex under matchens gång.
 • Oddsjämförelse:
  Här får du reda på vilket spelbolag som erbjuder det bästa värdet för just ditt spel. Väljer du att spela något annat än det speltips som vår rekare tipsat om finns det möjligheter att ta reda på vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset för just det spelet. Vi presenterar en fulländad oddsjämförelse för dig som läsare. In och ta del av denna nu.
 • H2H:
  Head2Head-funktionen är enkel. Den visar hur det gått i tidigare möten mellan lagen som gör upp i det utpekade speltipset. Men även för lagen varförsig. Vill du gå utanför ramarna för det speltipset som vår rekare tipsar om? Den möjligheten finns även den. Välj landet, ligan och matchen du är ute efter i menyn som erbjuds i funktionen H2H.

Historien om ishockey

Ishockey är en relativt ung sport som såg världen i slutet på 1800-talet när några soldater från England ville underhålla sig i det kalla Kanada. Det skulle dock dröja innan sporten anlände Europa och det var inte förens i början på 1900-talet det första internationella ishockeyförbundet grundades. Sporten växte snabbt och på 1920-talet konkurrerade man ut bandyn och fick olympisk status.

Ishockey som sport idag

Idag är ishockey en av världens största sporter, både när det gäller utövning och underhållning. Sverige är ett av världens ledande ishockeyländer och den inhemska högstaligan heter SHL (Swedish Hockey League) som idag är världens tredje bästa ishockeyliga efter ryska KHL (Kontinental Hockey League) och NHL (National Hockey League), där världens bästa spelare håller till. Varje år spelas även Hockey-VM där 16 nationer slåss om den ärofyllda titeln – världens bästa hockey nation. Vart fjärde år bjuds vi dessutom på Vinter-OS, där nytt för i år är att inga NHL-spelare får delta. Senast Sverige vann OS-guld var 2006 i Turin.