Speltips Ishockey

//Ishockey
Ishockey2018-11-08T13:42:30+00:00

Ishockey är idag en av de populäraste sporterna som vi bevakar här på Speltips.se. Våra experter ger dig kvalitativa analyser och ishockeytips varje dag. Du får speltips från alla de stora ligorna som till exempel NHL, KHL, SHL och HockeyAllsvenskan. Utöver det så bevakar vi självklart Ishockey-VM varje år. Besök Speltips.se varje dag för de bästa rekarna inom ishockey.

Historien om ishockey

Ishockey är en relativt ung sport som såg världen i slutet på 1800-talet när några soldater från England ville underhålla sig i det kalla Kanada. Det skulle dock dröja innan sporten anlände Europa och det var inte förens i början på 1900-talet det första internationella ishockeyförbundet grundades. Sporten växte snabbt och på 1920-talet konkurrerade man ut bandyn och fick olympisk status.

Ishockey som sport idag

Idag är ishockey en av världens största sporter, både när det gäller utövning och underhållning. Sverige är ett av världens ledande ishockeyländer och den inhemska högstaligan heter SHL (Swedish Hockey League) som idag är världens tredje bästa ishockeyliga efter ryska KHL (Kontinental Hockey League) och NHL (National Hockey League), där världens bästa spelare håller till. Varje år spelas även Hockey-VM där 16 nationer slåss om den ärofyllda titeln – världens bästa hockey nation. Vart fjärde år bjuds vi dessutom på Vinter-OS, där nytt för i år är att inga NHL-spelare får delta. Senast Sverige vann OS-guld var 2006 i Turin.

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på Ishockey

Speedybet logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Supersnabba uttag på 5 minuter

 • Spela utan konto & slipp verifiering

 • Läs mer om SpeedyBet bonus

Till SpeedyBet
Fansbet logo

50% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 1500 kr

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.7

 • Stötta din klubb/organisation
 • Bra utbud på alla de stora ligorna

 • Läs mer om Fansbet bonus
Till Fansbet
Goliath logo

100 kr i gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.8

 • Ny Sportplattform med grymma funktioner
 • Bra odds på matcher från hela världen
 • Läs mer om Goliath Sport bonus

Till Goliath
Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.6

 • Grym livebetting med cash-out

 • Stort spelutbud och höga odds

 • Läs mer om Betfair bonus
Till Betfair
Betsson logo

1000 kr i riskfritt spel

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 1000 kr riskfritt

Omsättningskrav: 1x nettovinst, minsta odds 1.5

 • Grymma odds på SHL & NHL
 • Unik riskfri välkomstbonus
 • Läs mer om Betsson bonus
Till Betsson
Schnellwetten logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Till Schnellwetten

Speltips för Ishockey

På Speltips.se får du dagligen speltips för ishockey från våra spelexperter som är väl insatta i hur lagen och spelarna presterat den senaste tiden. Vi ger dig unik statistik, det senaste nytt kring lagen, exempelvis vem som är skadad och vilket lag man ställer upp med. Våra ishockeyrekare följer alla de stora ligorna noggrant och ger dig allt du behöver veta innan du placerar ditt spel. Vi följer även Hockey VM och andra mästerskap varje år med speltips och analyser.

Vanligaste att spela på

Det absolut vanligaste att spela på inom ishockey är över/under-spel där man med hjälp av statistik kan utse sannolikhet till om det ska bli lite eller mycket mål i en match. Men för dig som inte vill krångla till det finns det alltid 1×2 att spela på. Den senaste tiden har det även blivit väldigt populärt att spela på målskyttar och spelarpoäng, det vill säga att spelaren antingen gör mål eller assist. Spelbolagen brukar vara väldigt generösa med oddsen både på målskyttar och spelarpoäng och det kan vara värt och testa på det.