Junior VM 2021 Speltips

JVM Författare: 2020-11-10T17:00:48+02:00

Junior-VM 2021 är turneringen där vi får chansen att syna framtidens storstjärnor i karriärens första skede. På speltips.se kan du ta del av vassa speltips och en komplett guide för hela mästerskapet med bland annat hela spelschemat och samtliga trupperna!

Junior-VM guiden 2021

SPELSCHEMA

Spelschema
Läs mer

TV-TABLÅ

Fjärrkontroll tv flat
Läs mer

Sveriges trupp

Tre Kronor symbol
Läs mer

TABELLER

Resultat
Läs mer

RESULTAT

Resultat
Läs mer

SLUTSPELET

Slutspelsträd
Läs mer

LANDSLAG

Flaggor och nationer
Läs mer

ODDSJÄMFÖRELSE

Läs mer

STREAMING

Streaming
Läs mer

JVM Nyheter & Speltips

Spelbolag med odds på JVM

SpeedySpel logo

 Få 50 kr

Maxbonus: Sätt in 500 kr – Få 50 kr extra

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

Till SpeedySpel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Campobet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: 5x insättning + bonus, minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bra bonus och ett stort utbud

  • Läs mer om Campobet

Till Campobet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

En komplett Junior-VM 2021 guide

Speltips.se bevakar Junior-VM 2021 på plats i Kanada och har skapat en komplett guide för turneringen. Vi har ett uppdaterat spelschema, samtliga grupper/tabeller, senaste oddsen och all information om varje landslag. Vi lägger ett stort fokus vid att alltid vara först med de senaste nyheterna kring JVM och är arbetar därför dygnet runt med guiden under mästerskapet.

Vi har dessutom granskat varje lag som ställer upp i Junior-VM 2021 genom att gå igenom samtliga trupper och jämföra med fjolårets lag. Vi presenterar även längd, vikt, ålder och mycket mer för varje spelare.

Vår guide för JVM 2021 innehåller bland annat:

Speltips JVM 2021

På speltips.se kan du ta del av speltips från de största internationella turneringarna i flera olika sporter. Tillsammans med fotboll så är ishockey den sport som vi erbjuder flest speltips på. JVM i ishockey är ett årligen återkommande mästerskap och mycket populärt bland svenska folket. Följ oss för att få nödvändig statistik och senaste nytt från denna turnering.

JVM:s historia

Junior VM startades redan 1974 men fick officiell status först 1977. Sedan dess har turneringen avgjorts varje år och de största talangerna under 20 år gör upp om den åtråvärda titeln. Mest framgångsrika land är Kanada med hela 17 guld. Ryssland (med Sovjetunionen inkluderat) är tvåa med 13 guld. Sverige har trots många fina prestationer genom åren bara lyckats ta två guld, där det senaste kom 2012.

Så ser JVM ut idag

Idag är alltså JVM en turnering med hög status inom hockeyvärlden. Den engagerar många supportrar och är ett utmärkt skyltfönster för unga hockeystjärnor med ambitionen att slå sig in i NHL. Nästan alla de största stjärnorna i dagens NHL har någon gång deltagit i JVM och talangproduktionen ser aldrig ut att avta. Sverige är ofta med långt fram i turneringens slutskede och slutade i januari på en imponerande andraplats. Regerande mästare är Kanada.

Turneringens popularitet

Junior VM är en turnering som under de senaste tio åren fått ett allt större uppsving och numera engagerar en mycket större publik än tidigare. Givetvis är turneringen som störst i hockeyns hemland Kanada, där publiken kokar varje gång mästerskapet är på hemmaplan. Men även i Sverige har turneringen fått oerhört hög status. Turneringen har fått nästan mytisk status bland svenska hockeyfans och är numera ett lika självklart inslag i jul- och nyårsfirandet som glöggen och pepparkakorna. Sändningsrättigheterna ägs av SVT och TV4.