Sveriges största bettingcommunity
Speltips varje dag sedan 2016

Junior VM 2022 Speltips

JVM Författare: 2021-09-03T11:32:13+02:00

Junior-VM 2022 är turneringen där vi får chansen att syna framtidens storstjärnor i karriärens första skede. På speltips.se kan du ta del av vassa speltips och en komplett guide för hela mästerskapet med bland annat hela spelschemat och samtliga trupperna!

JVM-Guiden 2022

SPELSCHEMA

Spelschema

TV-TABLÅ

JUNIORKRONORNA

Tre Kronor symbol

TRUPPER

Flaggor och nationer

TABELLER

Resultat

RESULTAT

Resultat

SLUTSPELET

ODDSJÄMFÖRELSE

STREAMING

Streaming

JVM Nyheter & Speltips

Spelbolag med odds på JVM

ComeOn logo

Sätt in 100 kr – få 100 sommarspins

Maxbonus: Sätt in 100 kr – få 100 freespins

Omsättningskrav: Spinsen är helt utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bra utbud och cash-out funktion

  • Läs mer om ComeOn
Till ComeOn
Snabbare logo

100 kr Bonus Utan Insättning

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 20x Bonus, minsta odds 1.40

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Hajper logo

100 kr riskfritt spel

Maxbonus: 100 kr tillbaka vid förlust

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela på odds med BankID

  • Läs mer om Hajper

Till Hajper

En komplett Junior-VM 2022 guide

Speltips.se bevakar Junior-VM 2022 på plats i Kanada och har skapat en komplett guide för turneringen. Vi har ett uppdaterat spelschema, samtliga grupper/tabeller, senaste oddsen och all information om varje landslag. Vi lägger ett stort fokus vid att alltid vara först med de senaste nyheterna kring JVM och är arbetar därför dygnet runt med guiden under mästerskapet.

Vi har dessutom granskat varje lag som ställer upp i Junior-VM 2022 genom att gå igenom samtliga trupper och jämföra med fjolårets lag. Vi presenterar även längd, vikt, ålder och mycket mer för varje spelare.

Vår guide för JVM 2022 innehåller bland annat:

Speltips JVM 2022

På speltips.se kan du ta del av speltips från de största internationella turneringarna i flera olika sporter. Tillsammans med fotboll så är ishockey den sport som vi erbjuder flest speltips på. JVM i ishockey är ett årligen återkommande mästerskap och mycket populärt bland svenska folket. Följ oss för att få nödvändig statistik och senaste nytt från denna turnering.

JVM:s historia

Junior VM startades redan 1974 men fick officiell status först 1977. Sedan dess har turneringen avgjorts varje år och de största talangerna under 20 år gör upp om den åtråvärda titeln. Mest framgångsrika land är Kanada med hela 17 guld. Ryssland (med Sovjetunionen inkluderat) är tvåa med 13 guld. Sverige har trots många fina prestationer genom åren bara lyckats ta två guld, där det senaste kom 2012.

Så ser JVM ut idag

Idag är alltså JVM en turnering med hög status inom hockeyvärlden. Den engagerar många supportrar och är ett utmärkt skyltfönster för unga hockeystjärnor med ambitionen att slå sig in i NHL. Nästan alla de största stjärnorna i dagens NHL har någon gång deltagit i JVM och talangproduktionen ser aldrig ut att avta. Sverige är ofta med långt fram i turneringens slutskede och slutade i januari på en imponerande andraplats. Regerande mästare är Kanada.

Turneringens popularitet

Junior VM är en turnering som under de senaste tio åren fått ett allt större uppsving och numera engagerar en mycket större publik än tidigare. Givetvis är turneringen som störst i hockeyns hemland Kanada, där publiken kokar varje gång mästerskapet är på hemmaplan. Men även i Sverige har turneringen fått oerhört hög status. Turneringen har fått nästan mytisk status bland svenska hockeyfans och är numera ett lika självklart inslag i jul- och nyårsfirandet som glöggen och pepparkakorna. Sändningsrättigheterna ägs av SVT och TV4.