Här kan du ta del av spelschemat för JVM 2024 som spelas i Göteborg mellan den 26:e december 2023 och 5:e januari 2024. Officiellt JVM 2024 spelschema hittar du hos oss, med information om var och när matcherna spelas. Vårt spelschema för JVM 2024 uppdateras direkt och innehåller alla datum, tider och kanaler – på ett och samma ställe.

Junior-VM Spelschema 2024

Fem snabblänkar för JVM

Spelbolag med JVM odds

Snabbare Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

 • Supersnabba uttag!

 • Läs mer om Snabbare

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning – Min odds: 1.80

 • Snabb registrering med BankID

 • Läs mer om Hajper

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonus för nya OCH gamla kunder!

 • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

Komplett Spelschema för JVM 2024

Här hittar ni en komplett spelschema för JVM 2024 i Göteborg. Du är varmt välkommen och vi ger dig bästa förutsättningarna för att följa mästerskapet, samt Sveriges resa genom detta kompletta spelschema för JVM 2024. Mellan 26:e december och 5:e januari kommer det att spelas massvis med matcher i Göteborg och det finns en del att hålla koll på för er hockeyälskare. Under Junior-VM hittar ni två grupper, med fem lag i varje grupp – vilket innebär att det är en del matcher som skall spelas. Tar vi Sverige som exempel och att man går hela vägen, så skulle det innebära sju matcher för Juniorkronorna. Genom att ta del av vår kompletta spelschema för JVM 2024 så får ni information om samtliga matcher i turneringen.

Några toppfighter från JVM 2024 spelschema:

 • Tisdag 26/12 kl 14.30: Finland – Kanada
 • Tisdag 26/12 kl 19.30: Sverige – Lettland
 • Torsdag 29/12 kl 17.00: Tjeckien – USA
 • Torsdag 29/12 kl 19.30: Kanada – Sverige
 • Söndag 31/12 kl 12.00: USA – Slovakien
 • Söndag 31/12 kl 14.30: Sverige – Finland

Vi räknar med en topplacering för småkronorna och det hade inte varit någon megaskräll om de skulle lyckas stå som vinnare i slutet av turneringen. Sveriges JVM spelschema spelar inte så himla stor roll då svenskarna är fullt kapabla till att vinna mot precis vem som helst, alltid. Vi är en av världens starkaste ishockeynationer och nu vi ska visa världen att vi även har de bästa ungdomarna på denna jord när det kommer till att lira på is. Så häng med redan från början och kika på vårt Junior-VM spelschema redan nu för att hitta de bästa spelen och de mest lockande oddsmarknaderna för JVM som går av stapeln i Sverige den 26 december. 

Spelschema JVM 2024 i Göteborg

En av årets stora höjdpunkter står runt hörnet – Junior-VM 2024. Förberedelserna är i full gång och hos oss kan du givetvis ta del av ett komplett spelschema för JVM 2024, beståendes av all information som du är ute efter. Vi fokuserar på alla datum, tider, kanaler och odds och naturligtvis hittar du all information på ett och samma ställe, så att du slipper leta efter den information du är ute efter. Vårt spelschema för JVM 2024 uppdateras i realtid så att du inte missar eventuella ändringar kring datum eller kanaler.

Vill du ha bäst koll på Junior-VM 2024 och ständigt hålla dig uppdaterad kring mästerskapet så rekommenderar vi att du tar del av vårt spelschema för JVM 2024 – ett tips är att spara ner denna sida så att du har det lättillgängligt.

Spelschema Junior-VM 2024

Är du på jakt efter spelschemat för Junior-VM 2024 så har du hittat rätt. Här hittar du all information om JVM som du behöver. På den här sidan ser du hela spelschemat till JVM 2024 och det uppdateras dagligen av oss. Mästerskapet går av stapeln i Göteborg, närmare bestämt i Göteborg. Sverige laddar för ytterligare ett framgångsrikt mästerskap, förhoppningsvis blir det sju spelade matcher och sju vinster i bagaget. Genom att ta del av spelschemat för JVM 2024 hos oss på speltips.se så har ni full koll på Sveriges matcher, med allt från datum och tider till kanaler och odds.

Sveriges JVM spelschema 2024:

 • Tisdag 26/12: Sverige – Lettland
 • Torsdag 28/12: Tyskland – Sverige
 • Fredag 29/12: Kanada – Sverige
 • Söndag 31/12: Sverige – Finland

Ett intensivt JVM spelschema 2024

Det är ett intensivt JVM spelschema 2024 som väntar när 20 matcher skall spelas på mindre än sju dagar. Juniorkronorna har hela fyra matcher på sju dagar så det krävs att laget har en bredd och är i bra form för att klara av det tuffa spelschemat, framförallt då man har förhoppningar om att gå vidare till slutspel och där väntar ytterligare tre matcher om man går hela vägen. 

Det har tidigare diskuterats att förlänga JVM till några dagar extra just på grund av det tuffa JVM spelschemat som tar hårt på spelarnas energi, då det ofta är samma spelare som får mycket speltid. Framförallt i de mindre nationerna där man ofta enbart har ett fåtal spelare som håller högsta klass, till skillnad från lag som exempelvis Kanada som har ett jämnt lag över fyra femmor.

JVM 2024 spelschema med all info

JVM 2024 spelschema med all info hittar ni hos oss, såväl inför som under mästerskapet. JVM 2024 spelschema på speltips.se innehåller inte bara datum och tider för varje match utan också en massa annan nyttig information för JVM 2024. Det gör vårt JVM 2024 spelschema unikt då vi täcker alla delar som behövs för att kunna följa Junior-VM.

Givetvis har vi stor fokus på alla datum och tider för samtliga matcher i turneringen, med extra fokus på Sveriges matcher. Men utöver datum och TV-tider så dukar vi fram rätt kanaler för samtliga matcher. Att leta efter rätt kanal kan ibland ta en hel del tid, men genom att ta del av vårt Junior-VM 2024 spelschema så hittar du all JVM information du letar efter – på ett och samma ställe.

Spelschema JVM

Fyra matcher per lag i gruppspelet

Kikar vi på JVM spelschemat 2024 så är det tio olika nationer som gör upp, uppdelat på två grupper med fem lag i varje grupp. Alla lag kommer att möta varandra en gång i gruppspelet, så Sveriges och andra länders JVM Spelschema 2024 består av fyra garanterade matcher vardera. Småkronorna möter Lettland, Tyskland, Kanada och Finland. Detta framstår som en väldigt tuff klump av matcher och ingen av dessa länder är någon blåbärsnation. Sverige har en tuff väg till slutspel och det lär bli heta bataljer mot Kanada och Finland – men också Lettland och Tyskland som är tunga motståndare. Sveriges grupp bjuder även på toppmötet mellan Kanada och Finland. Två lag som Sverige förmodligen slåss om förstaplatsen med.

Antal lag som går vidare

Junior VM spelschema 2024 innehåller tio juniorlandslag. Länderna har blivit uppdelade i två grupper som du kan se i listan under denna text. Vägen till slutspel är relativt enkel för alla lag som inte heter Norge och Lettland. Det är nämligen fyra lag från varje grupp bestående av fem lag totalt som går vidare till slutspel. Så det är alltså enbart två nationer som inte får följa med till kvartsfinal och spela slutspel i mästerskapet. Med detta system så är det väldigt osannolikt att Sverige skulle missa en biljett till slutspelet, det kan vi nästan räkna med redan innan turneringen startat. 

JVM 2024 Grupp A: 

 • Sverige 
 • Finland
 • Kanada
 • Lettland
 • Tyskland

JVM 2024 Grupp B: 

 • USA
 • Tjeckien
 • Slovakien
 • Norge
 • Schweiz

Följ Junior-VM Spelschema på Speltips.se

Junior-VM spelschema 2024 innehåller hela 20 matcher på ett fåtal dagar där de bästa juniorspelarna skall göra upp om medaljerna. Vårt spelschema för Junior-VM innehåller inte bara basfaktan som match, datum och tid utan även odds samt TV-kanal vilket gör vårt spelschema unikt. Oddsen i vårt JVM spelschema uppdateras i realtid vilket innebär att du enkelt kan se vilket lag som är favorit både före och under match.

När en match är färdigspelad så uppdateras vårt spelschema direkt genom att vi raderar den tidigare matchen och ersätter den med nästkommande match i turneringen. På så vis är du alltid garanterad ett uppdaterat Junior-VM spelschema under JVM 2024 i Göteborg.

Sveriges spelschema under Junior-VM 2024

Hos oss kan du ta del av Sveriges spelschema under JVM 2024. Sverige är som vanligt en av favoriterna till att vinna guld under Junior-VM. Vi har flera mycket duktiga talanger ute runt om i världen, samt hemma i Sverige som kommer delta under turneringen. Vi får som vanligt konkurrens från stornationerna som Kanada, USA, Finland och Tjeckien – men vi har en god chans att utmana om guldet ännu en gång. Det är en lång väg till guldet och är ni ute efter hur resan dit ser ut så hittar ni Sveriges spelschema i JVM 2024 hos oss. Sveriges JVM-schema uppdateras ständigt av våra administratörer och informationen är hämtad från den officiella JVM-sidan.

JVM Spelschema 2024 för Sverige

JVM Spelschema 2024 för Sverige – all information hittar ni hos oss. Småkronornas JVM spelschema 2024 är faktiskt ganska tufft om man jämför med tidigare upplagor. Av de tre stora nationerna Finland, Kanada och USA så har vi fått två av dessa i gruppen så det blir upp till bevis med en gång. Öppningsmatchen blir viktig för framtiden och matcherna mot Lettland och Tyskland kan bli avgörande i kampen om platserna. För att se något positivt så slipper vi möta USA i gruppspelet, en av de stora favoriterna till guldet.

Sveriges väg till guldet

Att småkronorna skulle gå hela vägen till guld känns alltid som en rimlig möjlighet när det kommer till ishockey, oavsett ålder. Sveriges JVM spelschema 2024 må vara tufft men vägen till guldet ligger helt öppen om svenskarna lyckas plocka poäng i några av nyckelmatcherna. Som du vet vid det här laget så är det fyra lag från varje grupp som går vidare. Vinner man sin grupp så möter man det laget i den andra gruppen som är på fjärdeplats, tvåan möter trean. Därav kan “läggmatcher” förekomma och det kan vara bra att tänka på om du ska betta på JVM 2024.

Har USA chansen att möta Tyskland istället för Kanada om de placerar sig på en andraplats istället för att vinna gruppen så är det fullt möjligt att detta sker, även om det inte är tillåtet såklart. Kikar man på spelschema JVM 2024 så går Sveriges väg till finalen i JVM 2024 via fyra gruppmatcher, placerar sig laget minst på en fjärde plats och allt går som det ska så väntar sedan kvart, semi och final i enkelmöten. Sen är guldet vårt!

Sveriges resultat i Fotbolls-EM