Europatipset Tips

Europatipset2019-10-15T15:24:04+02:00

Europatipset har samma grundkoncept som det populära Stryktipset och spelet går ut på att tippa 1, X eller 2 på 13 matcher. Skillnaden är att Stryktipskupongerna i regel präglas av svenska och engelska matcher, medan Europatipset sätter större fokus på matcher från de europeiska toppligorna. Våra experter på Speltips.se analyserar samtliga matcher och dukar fram ett gratis Europatipsförslag. Självfallet är det gratis att ta del av våra analyser.

Om Europatipset

Europatipset har samma grundkoncept som det omåttligt populära Stryktipset och spelet går ut på att tippa 1, X eller 2 på 13 matcher. Europatipset lanserades 1993 och gick då under namnet “Italienska Stryktipset”, precis som namnet indikerar bestod utbudet endast av italienska matcher. År 2004 bestämde Svenska Spel för att byta namn till Europatipset och i samband med det kunde man även sätta större fokus på ett bredare utval av matcher. Europatipset avgörs i regel med en omgång på söndagar samt en vardagsomgång. Matchutbudet är ett axplock från de stora europeiska fotbollsligorna, däribland Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1.

Europatipset hos Svenska Spel idag

Europatipset är idag, liksom Stryktipset, en väldig folkkär produkt hos spelbolaget Svenska Spel, som går ut på att man ska tippa utfallet i 13 fotbollsmatcher hämtade från de europeiska toppligorna. Raderna kan fyllas i på kuponger som finns hos spelombuden runtom i landet, men det går även att spela direkt på nätet eller i Svenska Spels mobilapplikation. Kupongerna kan fyllas i med enkelrader eller system. År 2005 valde Svenska Spel att införa en extra omgång av Europatipset, idag har du alltså möjlighet till att spela Europatipset minst två gånger i veckan. Är du ensam med 13 rätt kan du förvänta dig en saftig utdelning.

Visa fler inlägg

Speltips Europatipset

Varje helg bjuder våra experter på djupgående analyser av samtliga matcher på Europatipset, varpå vi dukar fram ett rykande hett spelförslag med ett system som du enkelt kan rygga. Självfallet är det helt gratis att ta del av våra analyser och speltips. Tveka inte på att göra din röst hörd i kommentarsfältet om du har egna tankar och spelförslag som du vill dela med dig av!

Europatipset Förslag idag

Våra Europatipset Förslag släpps i god tid inför varje omgång för att du skall kunna förbereda dig i god tid. Vanligtvis släpper vi vårt förslag om Europatipset ett par dagar före spelstopp men vår förhoppning är att kunna göra det ännu tidigare i framtiden. Europatipsförslaget är framtaget av Speltips.se egna experter som har en stor kunskap inom betting, fotboll och sport i allmänhet. Våra experter följer fotboll på daglig basis och har ett brinnande intresse för sporten. Genom att följa vårt Europatipsförslag kan du alltid räkna med att få den senaste information, i synnerhet då vi uppdaterar analysen löpande om det tillkommer information om skador eller dylikt som kan ha inverkan på tipset.

Europatipset Tips på Speltips.se

Fördelarna med att ta del av Europatipset Tips på Speltips.se är många. Dels får du alltid den senaste information om matcherna, men du får också en av den bästa informationen från några av Sveriges ledande spelexperter som spelat på Europatipset under många år. När det är hela 13 matcher på kupongen så är det viktigt att få med all möjlig information och strecka rätt matcher då pengarna sällan räcker långt i detta spel. Givetvis kan man få många hel och halvgarderingar men då kostar det också därefter vilket snabbt kan bli dyrt i längden. För en hobbyspelare är det därför nödvändigt att samla på sig extremt mycket information och försöka att spela smart.

När man följer Speltips.se Europatipset Tips så behöver man självklart inte rygga kupongen rakt av, inte ens någon av matcherna. Men däremot kan man läsa till sig mycket nödvändig information som går att använda när du sedan sätter ihop din egna kupong.

Europatipset Analys varje vecka 2019

Europatipset Speltips – Tips & Analyser 2019

 • Europatipset Tips sön 13/10
 • Europatipset Tips ons 16/10
 • Europatipset Tips sön 20/10
 • Europatipset Tips ons 23/10
 • Europatipset Tips sön 27/10
 • Europatipset Tips ons 30/10
 • Europatipset Tips sön 3/11
 • Europatipset Tips ons 6/11

Positivt och negativt med Europatipset

Det finns en rad för- och nackdelar med Europatipset idag. Har man en passionerad kärlek för europeisk toppfotboll så är det inte många spel som kan mäta sig med Europatipset. Här är några fler positiva saker med Europatipset:

 • + Erbjuder ett större och bredare urval av europeiska matcher i förhållande till Stryktipset
 • + Stora vinster till dig som är ensam med 13 rätt
 • + Du kan tidsbestämma en fast rad som spelas varje vecka
 • + Spela i butik, på nätet eller direkt i mobilen

Det finns även ett par negativa aspekter att ha i åtanke när det gäller Europatipset. Den låga vinståterbetalningen på knappa 65% anses av många vara den mest negativa aspekten. Här är några fler negativa aspekter att ta del av:

 • – Låg vinståterbetalning (knappa 65%)
 • – Tvingas tippa matcher/ligor som du kanske inte är insatt i
 • – Lång väntan från det att du lämnat in kupongen till att spelet avgörs.
Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok