Speltips Fotbolls EM 2024

 1. Speltips
 2. /
 3. Sport
 4. /
 5. Fotboll
 6. /
Fotbolls-EM Författare: 2024-06-04T14:43:35+02:00

Speltips.se erbjuder dagliga tips från Fotbolls-EM 2024. Vi lägger ett stort fokus på mästerskapet och analyserar matcherna noga i varje speltips. Sverige saknas den här upplagan men vi följer EM i Tyskland supernoga trots det. Följ oss och ta del av de bästa speltipsen under EM i sommar!

Bonus för Fotbolls EM

quick sport logga

120 kr Gratisspel

Oms krav: 0x – Min insättn. 100kr

18+ | regler & villkor gäller | Stödlinjen.se

EM-Guiden 2024

SPELSCHEMA

Spelbolag med odds på EM

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

 • Grymma på Fantasy Sports!

 • Läs mer om Bethard

ComeOn logo

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

 • Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

 • Läs mer om ComeOn

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

 • Sprillans ny bettingsida!

 • Läs mer om x3000

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 6

 • Kom igång på 2 minuter med Swish

 • Läs mer om Betinia

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonus för nya OCH gamla kunder!

 • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

Guide med speltips för Fotbolls-EM 2024

Ta del av en komplett guide för Fotbolls-EM 2024 hos oss på speltips.se. Ett fullspäckat europamästerskap står på menyn denna sommar och vi på speltips.se kommer givetvis att bevaka mästerskapet från början till slut. Vi erbjuder en heltäckande guide för Fotbolls-EM med fokus på bland annat Spelschema, alla TV-tider, tabeller och grupper. Allt för att du som läsare ska ha full koll på mästerskapet. Vi erbjuder givetvis också en stor mängd speltips och betting spel under hela mästerskapet.

Guide för Fotbolls-EM 2024:

Betting tips på Fotbolls-EM 2024

Fotbolls-EM ses som en folkfest runtom i hela världen och är en av de största sporthändelserna som sker vart fjärde år. Utbudet och marknaden av odds och spel på mästerskapet är extremt stort och du kan spela på i stort sett allting. Vill du betta på vem som vinner VM? Vem som tar hem skytteligan? Eller rentav på vinnaren av en enskild match? För dig som vill ta det längre än så går det även att spela på exempelvis hur många skott en spelare skjuter eller hur många passningar just den specifika spelaren ska slå under matchen.

Ja, spelbolagen erbjuder i stort sett spel på alla marknader och vi på Speltips.se kommer att hårdbevaka Fotbolls-EM 2024 och bjuda dig som läsare på djupgående analyser och speltips från samtliga 51 EM-matcher under sommarens folkfest.

På Speltips.se kan du ta del av de bästa analyserna och bettingtips på Fotbolls-EM 2024. Våra experter kommer att bjuda dig på djupgående och insatta analyser från gruppspelsmatcherna och hela vägen in i slutspelet.

EM speltips skrivna av experter

Vet du inte vad du vill spela på eller har du ont om tid tid för att exempelvis ta reda på om ett lag har skador, eller om det ena laget kommer i från en storförlust? Då kan du ta del av våra skribenters speltips på EM 2024. Det finns så klart ingen som träffar rätt på alla spel, men genom att ta hjälp av våra experter som är insatta inom ämnet slipper du göra analysen själv. Det kan ibland vara knepigt att hitta information om en match och genom att ta del av våra EM speltips skrivna av experter slipper du göra jobbet.

Våra experter och rekare är handplockade för sin expertis inom ämnet och med hjälp av dem får du tips på vad du kan spela på utifrån matchens förutsättningar. För att se hur det har gått för en specifik skribent hos oss den senaste tiden kan du följa deras spreadsheet direkt här på sidan.

Fördelar med våra EM tips

Våra rekare kommer att ge dig de bästa och mest välarbetade speltipsen på EM 2024 och förse dig med all viktig information kring matcherna, inte bara gällande odds, utan också kring skador och andra väsentliga saker du behöver veta inför en specifik match. Speltipsen grundar sig utifrån fakta och våra experter presenterar alltid sina speltips utifrån korrekt information, resultat i tidigare möten, skador och dylikt. Med våra speltips får du också en motivering kring spelet, det vill säga att rekare kommer att förklara för dig i textform vad det är som gör just det spelet spelvärt. Men glöm inte – det är i slutändan alltid du själv som tar det sista beslutet.

Vi producerar speltips för att det ska finnas för ett stöd för dig om du vill vara med och spela på matcherna. Våra rekare presenterar sina tips enbart utifrån fakta – allt för att ge dig som läsare en så bra bild så möjligt för vilket lag som har störst chans att vinna. Utöver det får du direkt via speltipset viktig statistik, så som inbördesmöten, hur många av matcherna som gått över kontra under ett visst antal mål. Eller för den delen jämförelse från olika spelbolag. Våra speltips finns tillgängliga både i mobilen, surfplatta och på datorn – så oavsett var du är kan du ta del av våra betting tips. Smidigt va?

Vi garanterar inte att våra speltips kommer vara vinstgivande och du som spelare tar alltid en risk att förlora pengar när du lägger ett spel.

Historien om Fotbolls-EM

Fotbolls-EM är ett mästerskap som alltid präglas av folkfest och enorm glädje bland världens fotbollssupportrar. Historien om Fotbolls-EM sträcker sig långt tillbaka och får tas vid ett senare tillfälle. Vi tar det kortfattat här.

Det första Europamästerskapet i fotboll spelades 1960 och sedan dess har Fotbolls-EM avverkats hela 17 gånger. Turneringen spelas vart fjärde år och inför varje mästerskap utses en ny värdnation. I och med pandemin spelades det senaste EM-slutspelet 2021 och då vann Italien finalen mot England. Innan dess stod Portugal som segrare efter att ha besegrat Frankrike.

I år spelas EM i Tyskland där städer som München, Leipzig, Stuttgart, Berlin mer flera arrangerar.

Flest EM-guld genom tiderna har Spanien och Tyskland som båda nationerna vunnit mästerskapet tre gånger vardera. I Norden är det endast Danmark som lyckats vinna mästerskapet, vilket skedde 1992, då Sverige stod som värdnation.

Sveriges historiska resultat

Sveriges herrlandslag har under de senaste åren haft det tufft i både mästerskap och kvalet dit. Janne Anderssons era är över efter flera misslyckade målsättningar och har ersatts av Jon Dahl Tomasson. I år missar Sverige EM och vi får sikta in oss på andra höjdpunkter.

Sverige är placerade tätt efter topp 10 i maratontabellen, där den totala poängen man tagit under samtliga EM-slutspel räknas ihop.

Sveriges bästa historiska resultat och placering i EM är en tredjeplats, vilket skedde -92. Då stod Sverige dessutom som värdnation och blev tillsammans med Nederländerna trea. Matchen om tredjepris avvecklades nämligen efter EM 1980 i Italien.

Den senaste tidens resultat är något det svenska folket vill glömma. Sverige misslyckades i det senaste mästerskapet man kvalificerade sig till och efter det resultatet har det bara gått neråt. I år ser man mästerskapet hemifrån och missar den stora folkfesten i Tyskland.

Sveriges resultat i Fotbolls-EM

Värdnationer för Fotbolls-EM 2024

Här nedan ser du vilka värdnationer som kommer vara med och arrangera Fotbolls-EM 2024 inklusive städer, arenor och kapacitet.

Värdnation Stad Arena Kapacitet
TYSKLAND BERLIN OLYMPIASTADION 74 461
TYSKLAND MÜNCHEN ALLIANZ ARENA 75 024
TYSKLAND DORTMUND SIGNAL IDUNA PARK 81 365
TYSKLAND STUTTGART MHP Arena 54 697
TYSKLAND HAMBURG Volkparkerstadion 52 245
TYSKLAND DÜSSELDORF Merkur Spiel-Arena 51 031
TYSKLAND KÖLN Rhein Energie Stadion 49 827
TYSKLAND FRANKFURT Deutsche Bank Park 48 387
TYSKLAND LEIPZIG Red Bull Arena 44345
TYSKLAND GELSENKIRCHEN Veltins-Arena 61 481
blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.