Sveriges största bettingcommunity
Speltips varje dag sedan 2016

Speltips Fotbolls EM 2021

 1. Speltips
 2. /
 3. Sport
 4. /
 5. Fotboll
 6. /
Fotbolls-EM Författare: 2021-06-16T14:39:05+02:00

Dagliga speltips från Fotbolls-EM 2021 och fullständiga analyser inför varje betting tips på mästerskapet. Vi lägger ett stort fokus på Sveriges matcher men givetvis också övriga länder i turneringen. Följ oss för att ta del av de bästa speltipsen under EM i sommar!

Load More Posts

Guide för Fotbolls-EM 2021

SPELSCHEMA

Spelschema

TRUPPER

Flaggor och nationer

TV-TABLÅ

Fjärrkontroll tv flat

SVERIGE

TABELLER

Resultat

RESULTAT

Resultat

Spelbolag med odds på EM

Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet

Till Unibet
Bethard logo

100% upp till 100 kr

Sätt in med BankID och spela direkt

Omsättningskrav: 1x insättning + bonus, min. odds 1.80

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra cash-out & riktigt höga odds
 • Läs mer om Bethard

Till Bethard
Campobet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: 5x insättning + bonus, minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra bonus och ett stort utbud

 • Läs mer om Campobet

Till Campobet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Casumo logo

100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.6

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Insättningar med Swish

 • Läs mer om Casumo

Till Casumo Sport

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

No Account Bet logo

 Få 100 kr!

Maxbonus: Sätt in 100kr – Spela för 200kr

Omsättningskrav: 1x bonus, min. odds 0 (!)

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Galet lågt omsättningskrav

Till No Account

Guide med speltips för Fotbolls-EM 2021

Ta del av en komplett guide för Fotbolls-EM 2021 hos oss på speltips.se. Ett fullspäckat europamästerskap står på menyn denna sommar och vi på speltips.se kommer givetvis att bevaka mästerskapet från början till slut. Vi erbjuder en heltäckande guide för Fotbolls-EM med fokus på bland annat Spelschema, alla TV-tider, tabeller, grupper och naturligtvis vårt kära Sverige, för att du som läsare ska ha full koll på mästerskapet. Vi erbjuder givetvis också en stor mängd speltips och betting spel under hela mästerskapet.

Guide för Fotbolls-EM 2021:

Betting tips på Fotbolls-EM 2021

Fotbolls-EM ses som en folkfest runtom i hela världen och är en av de största sporthändelserna som sker vart fjärde år. Utbudet och marknaden av odds och spel på mästerskapet är extremt stort och du kan spela på i stort sett allting. Vill du betta på vem som vinner VM? Hur långt Sverige tar sig i turneringen? Vem som tar hem skytteligan? Eller rentav på vinnaren av en enskild match? För dig som vill ta det längre än så går det även att spela på exempelvis hur många skott en spelare skjuter eller hur många passningar just den specifika spelaren ska slå under matchen.

Ja, spelbolagen erbjuder i stort sett spel på alla marknader och vi på speltips.se kommer att hårdbevaka Fotbolls-EM 2021 och bjuda dig som läsare på djupgående analyser och speltips från samtliga 51 EM-matcher under sommarens folkfest.

På speltips.se kan du ta del av de bästa analyserna och betting tips på Fotbolls-EM 2021. Våra experter kommer att bjuda dig på djupgående och insatta analyser från gruppspelsmatcherna och hela vägen in i slutspelet.

EM speltips skrivna av experter

Vet du inte vad du vill spela på eller har du ont om tid tid för att exempelvis ta reda på om ett lag har skador, eller om det ena laget kommer i från en storförlust? Då kan du ta del av våra skribenters speltips på EM 2021. Det finns så klart ingen som träffar rätt på alla spel, men genom att ta hjälp av våra experter som är insatta inom ämnet slipper du göra analysen själv. Det kan ibland vara knepigt att hitta information om en match och genom att ta del av våra EM speltips skrivna av experter slipper du göra jobbet.

Våra experter och rekare är handplockade för sin expertis inom ämnet och med hjälp av dem får du tips på vad du kan spela på utifrån matchens förutsättningar. För att se hur det har gått för en specifik skribent hos oss den senaste tiden kan du följa deras spreadsheet direkt här på sidan.

Fördelar med våra EM tips

Våra rekare kommer att ge dig de bästa och mest välarbetade speltipsen på EM 2021 och förse dig med all viktig information kring matcherna, inte bara gällande odds, utan också kring skador och andra väsentliga saker du behöver veta inför en specifik match. Speltipsen grundar sig utifrån fakta och våra experter presenterar alltid sina speltips utifrån korrekt information, resultat i tidigare möten, skador och dylikt. Med våra speltips får du också en motivering kring spelet, det vill säga att rekare kommer att förklara för dig i textform vad det är som gör just det spelet spelvärt. Men glöm inte – det är i slutändan alltid du själv som tar det sista beslutet.

Vi producerar speltips för att det ska finnas för ett stöd för dig om du vill vara med och spela på matcherna. Våra rekare presenterar sina tips enbart utifrån fakta – allt för att ge dig som läsare en så bra bild så möjligt för vilket lag som har störst chans att vinna. Utöver det får du direkt via speltipset viktig statistik, så som inbördesmöten, hur många av matcherna som gått över kontra under ett visst antal mål. Eller för den delen jämförelse från olika spelbolag. Våra speltips finns tillgängliga både i mobilen, surfplatta och på datorn – så oavsett var du är kan du ta del av våra betting tips. Smidigt va?

Vi garanterar inte att våra speltips kommer vara vinstgivande och du som spelare tar alltid en risk att förlora pengar när du lägger ett spel.

Historien om Fotbolls-EM

Fotbolls-EM är ett mästerskap som alltid präglas av folkfest och stor glädje bland världens fotbollssupportrar, men historien om Fotbolls-EM sträcker sig långt tillbaka i tiden och det finns mycket att berätta, men vi tar det bara kort här.

Det första europamästerskapet i fotboll spelades 1960 och sedan dess har Fotbolls-EM avverkats hela 15 gånger. Turneringen spelas vart fjärde år och inför varje mästerskap utses en ny värdnation. Fotbolls-EM 2021 skulle egentligen ha spelats 2020, men på grund av pandemin tvingades mästerskapet att flyttas till i år. Årets mästerskapet blir det 16:e i raden och kommer att spela i 13 olika städer över Europa.

Det senaste europamästerskapet i fotboll spelades 2016 – och precis som första gången mästerskapet arrangerades stod Frankrike som värdnation. 2016 vanns mästerkapet av storstjärnan Cristiano Ronaldos land Portugal efter att man vunnit mot värdnationen Frankrike med 1–0 efter förlängning.

Flest EM-guld genom tiderna har Spanien och Tyskland som båda nationerna vunnit mästerskapet tre gånger vardera. I Norden är det endast Danmark som lyckats vinna mästerskapet, vilket skedde 1992, då Sverige stod som värdnation.

Sveriges historiska resultat

Sveriges fotbollslandslag har under de senaste åren haft det svårt att avancera långt i turneringen, men trots det är Sverige så pass bra placerade som tolva i maratontabellen, där den totala poängen man tagit under samtliga EM-mästerskap räknas ihop.

Sveriges historiska resultat och bästa placering i EM är en tredjeplats, vilket skedde år 1992, då Sverige dessutom stod som värdnation. Då blev man delad trea tillsammans med Nederländerna, eftersom matchen om tredjepris avvecklades efter EM 1980 i Italien.

Insatsen i EM 2016 är något det svenska folket snabbt vill glömma. Sverige lyckades bara ta en enda poäng och hamnade toksist i gruppen, där Italien, Belgien och Irland stod för motståndet. Sverige inledde gruppspelet med att spela oavgjort mot Irland, vilket också var den enda poäng man tog. Krysset mot Irland följdes upp med 1–0 förluster både mot Italien och Belgien.

Får vi se en bättre prestation den här gången? I sommarens EM-slutspel står Spanien, Polen och Slovakien för motståndet.

Sveriges resultat i Fotbolls-EM

Värdnationer för Fotbolls-EM 2021

Här nedan ser du vilka värdnationer som kommer vara med och arrangera Fotbolls-EM 2021 inklusive städer, arenor och kapacitet.

VärdnationStadArenaKapacitet
DanmarkKöpenhamnParken38 065
IrlandDublinAviva Stadium51 700
SkottlandGlasgowHampden Park52 063
SpanienBilbaoEstadio San Mamés53 332
NederländernaAmsterdamAmsterdam Arena53 332
RumänienBukarestArena Națională55 600
BelgienBrysselNy nationalarena60 000
UngernBudapestÚj Puskás Ferenc Stadion65 000
TysklandMünchenAllianz Arena67 812
AzerbajdzjanBakuBakı Olimpiya Stadionu68 000
RysslandSankt PetersburgZenit Arena69 500
ItalienRomStadio Olimpico72 698
EnglandLondonWembley Stadium90 000