Speltips Fotbolls EM 2024

 1. Speltips
 2. /
 3. Sport
 4. /
 5. Fotboll
 6. /
Fotbolls-EM Författare: 2023-01-03T14:56:23+01:00

Dagliga speltips från Fotbolls-EM 2024 och fullständiga analyser inför varje betting tips på mästerskapet. Vi lägger ett stort fokus på Sveriges matcher men givetvis också övriga länder i turneringen. Följ oss för att ta del av de bästa speltipsen under EM i sommar!

Spelbolag med odds på EM

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning – Min odds: 1.80

 • Snabb registrering med BankID

 • Läs mer om Hajper

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.90

 • Grymma på Fantasy Sports!

 • Läs mer om Bethard

CampoBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.00

 • Snabb bettingsida med bra bonus

 • Läs mer om Campobet

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonus för nya OCH gamla kunder!

 • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

Coolbet logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

 • Betting med BankID eller Trustly

 • Läs mer om Coolbet

Guide med speltips för Fotbolls-EM 2024

Ta del av en komplett guide för Fotbolls-EM 2024 hos oss på speltips.se. Ett fullspäckat europamästerskap står på menyn denna sommar och vi på speltips.se kommer givetvis att bevaka mästerskapet från början till slut. Vi erbjuder en heltäckande guide för Fotbolls-EM med fokus på bland annat Spelschema, alla TV-tider, tabeller, grupper och naturligtvis vårt kära Sverige, för att du som läsare ska ha full koll på mästerskapet. Vi erbjuder givetvis också en stor mängd speltips och betting spel under hela mästerskapet.

Guide för Fotbolls-EM 2024:

Betting tips på Fotbolls-EM 2024

Fotbolls-EM ses som en folkfest runtom i hela världen och är en av de största sporthändelserna som sker vart fjärde år. Utbudet och marknaden av odds och spel på mästerskapet är extremt stort och du kan spela på i stort sett allting. Vill du betta på vem som vinner VM? Hur långt Sverige tar sig i turneringen? Vem som tar hem skytteligan? Eller rentav på vinnaren av en enskild match? För dig som vill ta det längre än så går det även att spela på exempelvis hur många skott en spelare skjuter eller hur många passningar just den specifika spelaren ska slå under matchen.

Ja, spelbolagen erbjuder i stort sett spel på alla marknader och vi på speltips.se kommer att hårdbevaka Fotbolls-EM 2024 och bjuda dig som läsare på djupgående analyser och speltips från samtliga 51 EM-matcher under sommarens folkfest.

På speltips.se kan du ta del av de bästa analyserna och betting tips på Fotbolls-EM 2024. Våra experter kommer att bjuda dig på djupgående och insatta analyser från gruppspelsmatcherna och hela vägen in i slutspelet.

EM speltips skrivna av experter

Vet du inte vad du vill spela på eller har du ont om tid tid för att exempelvis ta reda på om ett lag har skador, eller om det ena laget kommer i från en storförlust? Då kan du ta del av våra skribenters speltips på EM 2024. Det finns så klart ingen som träffar rätt på alla spel, men genom att ta hjälp av våra experter som är insatta inom ämnet slipper du göra analysen själv. Det kan ibland vara knepigt att hitta information om en match och genom att ta del av våra EM speltips skrivna av experter slipper du göra jobbet.

Våra experter och rekare är handplockade för sin expertis inom ämnet och med hjälp av dem får du tips på vad du kan spela på utifrån matchens förutsättningar. För att se hur det har gått för en specifik skribent hos oss den senaste tiden kan du följa deras spreadsheet direkt här på sidan.

Fördelar med våra EM tips

Våra rekare kommer att ge dig de bästa och mest välarbetade speltipsen på EM 2024 och förse dig med all viktig information kring matcherna, inte bara gällande odds, utan också kring skador och andra väsentliga saker du behöver veta inför en specifik match. Speltipsen grundar sig utifrån fakta och våra experter presenterar alltid sina speltips utifrån korrekt information, resultat i tidigare möten, skador och dylikt. Med våra speltips får du också en motivering kring spelet, det vill säga att rekare kommer att förklara för dig i textform vad det är som gör just det spelet spelvärt. Men glöm inte – det är i slutändan alltid du själv som tar det sista beslutet.

Vi producerar speltips för att det ska finnas för ett stöd för dig om du vill vara med och spela på matcherna. Våra rekare presenterar sina tips enbart utifrån fakta – allt för att ge dig som läsare en så bra bild så möjligt för vilket lag som har störst chans att vinna. Utöver det får du direkt via speltipset viktig statistik, så som inbördesmöten, hur många av matcherna som gått över kontra under ett visst antal mål. Eller för den delen jämförelse från olika spelbolag. Våra speltips finns tillgängliga både i mobilen, surfplatta och på datorn – så oavsett var du är kan du ta del av våra betting tips. Smidigt va?

Vi garanterar inte att våra speltips kommer vara vinstgivande och du som spelare tar alltid en risk att förlora pengar när du lägger ett spel.

Historien om Fotbolls-EM

Fotbolls-EM är ett mästerskap som alltid präglas av folkfest och stor glädje bland världens fotbollssupportrar, men historien om Fotbolls-EM sträcker sig långt tillbaka i tiden och det finns mycket att berätta, men vi tar det bara kort här.

Det första europamästerskapet i fotboll spelades 1960 och sedan dess har Fotbolls-EM avverkats hela 15 gånger. Turneringen spelas vart fjärde år och inför varje mästerskap utses en ny värdnation. Fotbolls-EM 2024 skulle egentligen ha spelats 2020, men på grund av pandemin tvingades mästerskapet att flyttas till i år. Årets mästerskapet blir det 16:e i raden och kommer att spela i 13 olika städer över Europa.

Det senaste europamästerskapet i fotboll spelades 2016 – och precis som första gången mästerskapet arrangerades stod Frankrike som värdnation. 2016 vanns mästerkapet av storstjärnan Cristiano Ronaldos land Portugal efter att man vunnit mot värdnationen Frankrike med 1–0 efter förlängning.

Flest EM-guld genom tiderna har Spanien och Tyskland som båda nationerna vunnit mästerskapet tre gånger vardera. I Norden är det endast Danmark som lyckats vinna mästerskapet, vilket skedde 1992, då Sverige stod som värdnation.

Sveriges historiska resultat

Sveriges fotbollslandslag har under de senaste åren haft det svårt att avancera långt i turneringen, men trots det är Sverige så pass bra placerade som tolva i maratontabellen, där den totala poängen man tagit under samtliga EM-mästerskap räknas ihop.

Sveriges historiska resultat och bästa placering i EM är en tredjeplats, vilket skedde år 1992, då Sverige dessutom stod som värdnation. Då blev man delad trea tillsammans med Nederländerna, eftersom matchen om tredjepris avvecklades efter EM 1980 i Italien.

Insatsen i EM 2016 är något det svenska folket snabbt vill glömma. Sverige lyckades bara ta en enda poäng och hamnade toksist i gruppen, där Italien, Belgien och Irland stod för motståndet. Sverige inledde gruppspelet med att spela oavgjort mot Irland, vilket också var den enda poäng man tog. Krysset mot Irland följdes upp med 1–0 förluster både mot Italien och Belgien.

Får vi se en bättre prestation den här gången? I sommarens EM-slutspel står Spanien, Polen och Slovakien för motståndet.

Sveriges resultat i Fotbolls-EM

Värdnationer för Fotbolls-EM 2024

Här nedan ser du vilka värdnationer som kommer vara med och arrangera Fotbolls-EM 2024 inklusive städer, arenor och kapacitet.

Värdnation Stad Arena Kapacitet
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT
EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT EJ BEKRÄFTAT