Slutspel EM 2021

Slutspel Författare: 2020-03-19T09:11:50+02:00

Efter ett mycket intressant gruppspel väntar slutspelet, där de 16 bästa lagen i mästerskapet spelar. Här hittar du det senaste om och inför slutspelet i EM 2021. När slutspelet tar fart har lagen max fyra matcher kvar att spela av turneringen, det hela slutspelet startar med åttondelsfinaler för att senare avancera till kvartsfinaler, semifinaler och finalen på Wembley i London. Allt om slutspelet i EM 2021 hittar du här.

EM slutspelsträd 2021

Slutspelsträdet i Fotbolls EM 2021 innehåller 16 lag som tagit sig vidare från gruppspelet. Lagen har antingen vunnit sin grupp, kommit tvåa eller varit en av de fyra bästa treorna. Slutspelsträdet startar med åttondelsfinaler, där samtliga lag som gått vidare från gruppspelet deltar. Vinnarna går som vanligt vidare till nästa slutspelsrunda som är kvartsfinal, förlorarna i åttondelsfinalerna avslutar sitt mästerskapsäventyr. Slutspelsträdet fortsätter på samma vis fram till mästerskapets sista dag. Slutspelsträdet innehåller alla slutspelsmatcher, från åttondelsfinaler till finalen på Wembley. Du hittar alla spelplatser och tider i slutspelsträdet.

Sveriges väg till slutspel

Om Sverige skall ta sig till slutspel så krävs det att man lyckas knipa en av två platser i gruppspelets topp. Man kan också gå vidare som en av de bästa treorna i samtliga grupper, men det är långsökt. Sveriges mål är självklart att gå vidare från gruppspelet och efter Fotbolls VM senast finns det inget mindre krav. Sverige kommer att spela tre gruppspelsmatcher till att börja med, där behövs det inspelade poäng för att ha någon chans att ta sig vidare till ett slutspel. Sveriges väg till slutspelet kan ni följa här på Speltips.se men det är också mycket enkelt att hitta Sverige i slutspelsträdet.

Load More Posts

Slutspelsmatcher under Fotbolls EM 2021

Det är när slutspelet drar igång som det roligaste börjar, det blir ännu mer på liv eller död. Landslagen växlar upp ytterligare nivåer och matcherna blir bättre och bättre ju längre man kommer. Matcherna under slutspelet är det man går och väntar på under gruppspel. Allt skall avgöras och förhoppningsvis har vi Sverige med i handlingarna även under slutspelet. När slutspelet börjar är det inte bara kvalitén och spänningen som ökar. Vi på speltips.se samt alla andra runt mästerskapet växlar upp och rapporterar om allt kring de senaste matcherna och kommande matcherna i det spännande slutspelet.

Slutspelet Fotbolls EM 2021 på TV

TV4-gruppen samt SVT har fått sändningsrättigheterna på Fotbolls EM 2021, detta betyder att vi svenskar har nära till detta mästerskap även i TV sofforna. Mästerskapet sänds på gratiskanaler som samtliga av er svenskar med TV har där hemma. Det är såklart en lättnad för många, speciellt för de som inte har möjlighet till att åka på mästerskapet. Det kommer som vanligt när stora mästerskap spelas vara stort fokus på dessa TV kanaler. Studio inför, under och efter matcherna. TV studion drar alltid upp intresset lite extra, pålästa experter som har full koll på läget under VM och framförallt inför matcherna. Det är inte bara på speltips.se som du kan hålla dig uppdaterad, under TV sändningarna finns massvis med fakta och intressanta ämnen som tas upp.