Limitering Betting - Alla Spelbolag som utan limitering 2018

Bettingsidor utan limitering

//Utan limitering
Utan limitering2018-09-03T14:34:50+00:00

Limitering är ett känt fenomen inom bettingbranschen och innebär att du som spelare får vissa restriktioner (t ex att du enbart får spela på en viss marknad eller en viss summa) eller stängs av helt. Anledningen kan vara att spelbolagen tycker du vunnit för mycket, att du visar prov på ett avvikande spelmönster eller liknande. De flesta storspelare eller andra långsiktiga vinnare tenderar därför att röra sig mot de få spelbolag som faktiskt inte limiterar. Det är idag nämligen bara två stycken bolag som kan stoltsera med detta idag. Följande spelbolag limitering inte spelare 2018.

Skönt att undvika

Det är tyvärr alltför vanligt förekommande med limitering idag. Det krävs oftast heller inte någon astronomisk vinst eller överdrivet vinstgivande spelande för att en limitering ska uppkomma, medan vissa samtidigt kan vinna gång på gång utan att bli avstängd. Det skiljer alltså mycket från fall till fall (hur många uttag man gör, huruvida man spelar med jämnt antal kronor, hur ofta man spelar, summor man spelar för etc), men det är alltid lika tråkigt att få restriktioner.

Få bettingsidor limiterar inte

Om du vill vara helt säker på att kunna fortsätta spela med valfria insatser och slippa jobbiga restriktioner så finns det inte alltför många valmöjligheter. En del spelbolag som inte limiterar erbjuder det bara på sin spelbörs. Där spelar du mot andra spelare och sätter egna odds, vilket gör att bolaget inte förlorar något på att du går med vinst. Spelbörsen får nämligen in sin inkomst via kommission (som en slags skatt på nettovinster). Andra spelbolag har helt enkelt gått ut med att de inte limiterar, vilket på sätt och vis kan ses som liten risktagande marknadsföring. Förhoppningen för oss spelare är att fler spelbolag följer de nedanståendes exempel!

Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.6

  • Grym livebetting med cash-out

  • Stort spelutbud och höga odds

  • Läs mer om Betfair bonus
Till Betfair

Skönt att slippa tänka på

Det finns flera metoder för att försöka undvika limitering, men hur du än bär dig åt kan du ändå komma att bli limiterad om du har lite oflyt. På de ovanstående bolagen sker dock alltså inte detta, och det kan känns som en trygg sak att ha i ryggen. Som spelare vill man ju helt bara fokusera på själva spelandet, och inte ta hänsyn till någon överhängande limiteringsrisk. Vi kan ju dock poängtera att du fortfarande kan ta ut dina pengar när du blivit limiterad, men alltså inte kan spela på sam.ma sätt som vanligt (betydligt mindre/inga insatser, färre marknader etc).

Få spelbolag som kan garantera

Hur snabbt eller ofta en limitering sker skiljer sig en från spelbolag till spelbolag, men i dagsläget är det väldigt få bettingsidor som kan lova att inte limitera någon. Hos vissa spelbolag finns det en s k oddsbörs, där spelarna själva agerar spelbolag och sätter odds, samt spelar mot varandra istället för mot spelbolaget. Spelbolaget agerar då som en mellanhand och sköter om transaktioner, samt tar en avgift – som kallas för kommission – för varje vinst. På oddsbörsen kan du av förståeliga skäl inte bli limiterad, då spelbolagen tjänar pengar på sig även fast du går med vinst. Andra spelbolag vågar helt enkelt sticka ut hakan och låter bli att limitera överhuvudtaget, vilket lockar många storspelare.