Bettingsidor utan limitering är inte extremt vanligt, men det finns ett par riktigt bra spelbolag utan limitering som vi listar och pratar mer om nedan.

Limitering innebär att du som spelare får vissa restriktioner, till exempel att du enbart får spela på en viss marknad eller en viss summa eller stängs av helt. Anledningen kan vara att spelbolagen tycker du vunnit för mycket, att du visar prov på ett avvikande spelmönster eller liknande.

Bonusar hos spelbolagen är faktiskt inte alltid det viktigaste. De flesta storspelare eller andra långsiktiga vinnare tenderar därför att röra sig mot de få spelbolag som faktiskt inte limiterar – oavsett välkomsterbjudande. Följande bettingsidor limiterar aldrig spelare 2024.

Spelbolag utan limitering

Betfair Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.50

 • Stort spelutbud med höga Odds

 • Läs mer om Betfair

Smarkets Odds Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Stort utbud på spel
 • Läs mer om Smarkets

Pinnacle Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Insättningar med BankID

 • Läs mer om Pinnacle

Coolbet logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

 • Betting med BankID eller Trustly

 • Läs mer om Coolbet

Vanliga Frågor & Svar: Bettingsidor Utan Limitering

Betting utan limitering innebär kort och gott att en spelare är fri att själv välja hur stora insatser man placerar på sportodds. Betting utan limits är alltså bara ett uttryck för spelbolag som inte stänger av, bannlyser och sätter gränser för spelares framtida odds – oavsett om man vinner dagligen.

Det spelar stor roll för din kapacitet att kunna göra vinst hos ett specifikt spelbolag. Visst, blir man till exempel limiterad på Bet365, då gäller den limiten inte hos andra spelbolag, så det går ganska snabbt att byta. Men det spelar stor roll i helheten, för att vem som helst kan bli limiterad av flera anledningar, och då känns det inte längre så tryggt att spela online.

Det finns flera anledningar som gör att ett spelbolag väljer att sätta restriktioner för satsningar på ditt spelkonto, här kommer några:

 • Du vinner för mycket pengar i allmänhet
 • Du spelar enbart på odds där spelbolaget är högst på marknaden
 • Du hittar mönster och tjänar på det
 • Spel på felsatta odds
 • Surebetting
 • Coolbet
 • Pinnacle
 • Smarkets
 • Betfair

Just nu är dessa fria från restriktioner – vi hoppas listan fylls på mer inom en snar framtid.

Det är helt enkelt för att skydda sig från att förlora för mycket pengar. Det är oftast de smartaste spelarna som blir limiterade och inte den stora massan, då det blir faktiskt inte så dålig publicitet som man skulle kunna tänka sig.

Ja, det kan man ändå säga att det är. När man signar upp för ett spelbolag med svensk licens så accepterar man reglerna som medföljer, detta är en av dessa regler som gömmer sig i det finstilta.

Det finns två saker du ska göra vid en eventuell limitering:

 1. Byt spelbolag direkt. Kan man bara spela för några ynka kronor så är det inte värt det.
 2. Var stolt. En limitering innebär egentligen att du är riktigt bra på att betta på odds.

Tuff fråga att svara på. har du till exempel hämtat en välkomstbonus på 1000 kr och måste omsätta 5000 kr innan uttag kan beviljas, då är det riktigt tufft att få restriktioner på sig. Skulle man få en limit satt på spelkontot mitt under en brinnande bonus, då skulle vi rekommendera att kontakta spelbolaget och be om pengar tillbaka/avbryta bonusen, för limiten är där för att stanna, den blir man inte av med.

VAD INNEBÄR BETTING UTAN LIMITERING

Bettingsidor utan limitering innebär kort och gott följande: spela på valfritt odds i valfri liga och välj insatsen helt själv utan hårda restriktioner.

Självklart så är detta inom rimliga gränser, man kanske inte kan satsa 10 miljoner kronor på en match bara för att man spelar utan limits, men överlag så kan de flesta spelarna placera precis hur mycket de vill på vilken match som helst utan att bli “limiterad” av spelsajten. En limitering hos en spelsajt innebär att de dragit ned din totala procentuella satsning på alla odds.

Exempel: Ponera att Betsson har en standardlimit på Bundesliga till exempel, där ingen kan satsa mer än 5000 kr per odds. Är ditt konto limiterat till säg 1%, då kan du enbart satsa totalt 1% av spelbolagets limit på den ligan, så i detta fallet kan det limiterade kontot satsa max 50 kr per Bundesliga-odds. Samma gäller för de som fått sin limit höjd, då kan man satsa mer än spelbolagets gräns.

“Bettingsidor utan limitering innebär att man kan satsa fritt på odds utan restriktioner.”

Alla spelbolag har någon form av limits, men det blir ofta personliga konto-limiteringar först när en spelare börjar upptäcka felsatta odds, annorlunda mönster och tjänar mycket pengar överlag som spelbolagen agerar och limiterar insatserna som den kunden kan göra på framtida spel. Man kan bli limiterad på alla former av betting hos ett spelbolag, oavsett om vi snackar livebetting eller pre-match.

Varför kunder blir limiterade hos Spelbolagen:

 • En kund upptäcker ett mönster och tjänar på det
 • En kund hugger alltid när ett odds är felsatt
 • En kund använder sig av Sure Bets
 • En kund vinner helt enkelt för mycket

Att spela på odds som limiterad spelare är absolut inte kul. Det är ganska vanligt att man är framgångsrik hos ett spelbolag, och sedan blir man nedtryckt till att enbart kunna satsa 1% av den normala insatsen som max. Det är egentligen så limits fungerar hos spelbolagen. Varje spelare får en viss procent att satsa pengar för, denna procent kan sedan höjas och sänkas av bolaget utan förvarning.

Så Fungerar Limits hos Bettingsidorna:

 • Varje spelare har en standardlimit på 100% vid öppning
 • Denna gräns kan både sänkas och höjas av spelbolagen
 • Vinner en spelare mycket pengar så sänks limiten 
 • Förlorar en spelare mycket pengar så höjs limiten
 • Limits = den gräns du kan satsa på ett odds för

Skönt att undvika bettingsidor med limitering

Det är tyvärr alltför vanligt förekommande med limitering idag när man spelar på odds online. Det krävs oftast heller inte någon astronomisk vinst eller överdrivet vinstgivande spelande för att en limitering ska uppkomma, medan vissa samtidigt kan vinna gång på gång utan att bli avstängd. Det skiljer alltså mycket från fall till fall (hur många uttag man gör, huruvida man spelar med jämnt antal kronor, hur ofta man spelar, summor man spelar för etc), men det är alltid lika tråkigt att få restriktioner. 

“Vid ett felsteg får man ofta en limitering på spelkontot – välj därför spelbolag utan limits.”

Det vanligaste fallet av limitering är följande: en kund spelar på odds som är felsatta. Det kan till exempel vara så att Unibet publicerar odds en vecka i förväg, och samma kund är där tidigt och hugger på odds som inte stämmer. Då får man ofta en limitering på sig direkt. Därför är det skönt att slippa spelbolag med svensk licens som limiterar och istället välja något av spelbolagen som är fria från restriktioner nedan.

4 Bästa Bettingsidorna Utan Limitering 2024:

 1. Betfair Spelbörs – Få bonus och betta utan limits.
 2. Smarkets Spelbörs – Ny spelbörs med välkomstbonus.
 3. Pinnacle – Spela fritt på marknadens högsta odds.
 4. Coolbet – Uppstickare som nästan aldrig limiterar.

Spelbörserna Smarkets & Betfair limiterar aldrig

Det smartaste man som spelare kan göra om man känner att det är enkelt att vinna pengar på odds och identifiera mönster är att betta hos en spelbörs. Om du vill vara helt säker på att kunna fortsätta spela med valfria insatser och slippa jobbiga restriktioner så finns det inte alltför många valmöjligheter – men Betfair och Smarkets spelbörser erbjuder betting utan limits till alla kunder.

“Vill du vara säker på att kunna spela utan limit så välj en av alla spelbörser i Sverige.”

En del spelbolag som inte limiterar erbjuder det bara på sin spelbörs. Där spelar du mot andra spelare och sätter egna odds, vilket gör att bolaget inte förlorar något på att du går med vinst. Spelbörsen får nämligen in sin inkomst via kommission (som en slags skatt på nettovinster), medans andra spelbolag har helt enkelt gått ut med att de inte limiterar, vilket på sätt och vis kan ses som liten risktagande marknadsföring. Förhoppningen för oss spelare är att fler spelbolag följer de nedanståendes exempel!

johan

Bettingansvarig

Johan är vår nykomling till Speltips som tack vare sitt sportintresse förser sajten med de bästa bettingrecensionerna och bonustipsen. Han har sedan han var liten sportat i olika former och idag slår hjärtat extra hårt för det lokala laget Brynäs IF. Utanför Sverige är det Premier League som gäller, där favoriten är Arsenal. Johan har tidigare jobbat inom den amerikanska betting-marknaden och har även koll på svenska casinon.