Speltips HockeyAllsvenskan

  1. Home
  2. /
HockeyAllsvenskan Författare: 2020-09-04T22:42:55+02:00

Hockeyallsvenskan är Sveriges näst högsta division i ishockey. Många klassiska storlag och pulserande läktare gör ligan intressant på flera ställen. Ligan är högprioriterad hos oss på speltips.se som garanterar välbehövlig information, statistik och speltips för Hockeyallsvenskan varje vecka.

Load More Posts

Spelbolag med odds på HockeyAllsvenskan

888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport
Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet
Till Unibet
Betfair logo

Spela för 100 kr – Få 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Stort spelutbud och höga odds

  • Läs mer om Betfair
Till Betfair

Speltips för HockeyAllsvenskan

Ta del av speltips för Hockeyallsvenskan hos oss på speltips.se! Vi erbjuder ett brett och varierat utbud på såväl inhemsk som utländsk sport i toppklass. Ishockey är tillsammans med fotboll det område som vi är bäst bemannade inom och Sveriges näst högsta liga Hockeyallsvenskan står högt i kurs hos oss. Följ oss för att ta del av statistik, senaste nytt och speltips för Hockeyallsvenskan varje vecka. Alla våra speltips för Hockeyallsvenskan skrivs av våra insatta hockeyexperter, som har flera års erfarenhet under bältet. Det är givetvis helt gratis att ta del av våra betting tips för Hockeyallsvenskan.

Ligans popularitet

Då Hockeyallsvenskan är en andradivision är det kommersiella och supportermässiga intresset relativt beroende av vilka lag som spelar i ligan under den aktuella säsongen. Däremot kan man konstatera att Hockeyallsvenskan åtminstone publikmässigt står sig väldigt stark just nu. Med många klassiska storklubbar och engagerade supportrar finns det till och med en del som hävdar att Hockeyallsvenskan är mer intressant att följa än SHL. Sändningsrättigheterna till Hockeyallsvenskan ägs av Cmore.

HockeyAllsvenskans historia

Formatet i Hockeyallsvenskan har varierat kraftigt genom historien. För många år sedan var Allsvenskan benämningen på den högsta divisionen i svensk hockey men i samband med införandet av Elitserien 1975/76 så försvann begreppet. Däremot upprättades Hockeyallsvenskan som nationell andradivision till säsongen 1982/1983, även om det dröjde till 2005/2006 innan namnet återigen etablerades. Den klubb som toppar den Hockeyallsvenska maratontabellen är Västerås IK, följt av Mora IK samt BIK Karlskoga, tidigare Bofors IK.

Så ser HockeyAllsvenskan ut idag

Idag är Hockeyallsvenskan en liga som innehåller många klassiska svenska storklubbar. Däremot skiljer det mycket i ekonomisk kraft mellan Hockeyallsvenskan och SHL vilket får sina konsekvenser rent sportsligt. Men publikmässigt lever Hockeyallsvenskan i allra högsta grad och debatten om svensk hockeys framtid är ständigt aktuell. Kvalspelet upp till SHL, som de bäst placerade lagen i Hockeyallsvenskan kvalificerar sig för, är även det väldigt omdiskuterat.

Ur ett bettingperspektiv så erbjuder i princip samtliga seriösa aktörer spel och odds på Hockeyallsvenskan. I takt med att ligan utvecklats på senare år så har spelbolagen onekligen vässat sina marknader. Oddsen som erbjuda kan visserligen variera kraftigt från spelbolag till spelbolag, men ur det perspektivet har våra experter redan gjort jobbet åt er. I samtliga våra speltips för Hockeyallsvenskan tar ni alltid del av marknadens högsta och bästa odds. Våra insatta experter sonderar terrängen rejält i jakt på de bästa oddsen för Hockeyallsvenskan varje vecka.

Kommande matcher i HockeyAllsvenskan