Speltips HockeyAllsvenskan

 1. Speltips
 2. /
HockeyAllsvenskan Författare: 2024-05-28T13:20:34+02:00

Hockeyallsvenskan är Sveriges näst högsta division i ishockey. Många klassiska storlag och pulserande läktare gör ligan intressant på flera ställen. Ligan är högprioriterad hos oss på speltips.se som garanterar välbehövlig information, statistik och speltips för Hockeyallsvenskan varje vecka.

Spelbolag med odds på HockeyAllsvenskan

ComeOn logo

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

 • Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

 • Läs mer om ComeOn

SpeedyBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.50

 • Snabb registrering & uttag med Swish

 • Läs mer om SpeedyBet

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

 • Grymma på Fantasy Sports!

 • Läs mer om Bethard

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

 • Sprillans ny bettingsida!

 • Läs mer om x3000

QuickCasino Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x bonus

Interwetten logo

Omsättningskrav: 1x Bonus – Min Odds: 1.70

Betway Odds Bonus

Multibet Boost & Odds-rådgivare!

Snabbare Odds Bonus

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

 • Supersnabba uttag!

 • Läs mer om Snabbare

No Account Bet Bonus

Omsättningskrav: 10x Bonus – Min Odds: 1.50

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonus för nya OCH gamla kunder!

 • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

CampoBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Snabb bettingsida med bra bonus

 • Läs mer om Campobet

Speltips för HockeyAllsvenskan

Ta del av speltips för Hockeyallsvenskan hos oss på speltips.se! Vi erbjuder ett brett och varierat utbud på såväl inhemsk som utländsk sport i toppklass. Ishockey är tillsammans med fotboll det område som vi är bäst bemannade inom och Sveriges näst högsta liga Hockeyallsvenskan står högt i kurs hos oss. Följ oss för att ta del av statistik, senaste nytt och speltips för Hockeyallsvenskan varje vecka. Alla våra speltips för Hockeyallsvenskan skrivs av våra insatta hockeyexperter, som har flera års erfarenhet under bältet. Det är givetvis helt gratis att ta del av våra betting tips för Hockeyallsvenskan.

Gratis HockeyAllsvenskan tips varje dag

Speltips.se erbjuder gratis tips för Hockeyallsvenskan varje dag. Våra duktiga och noga utvalda hockeyexperter har noga koll på läget i den svenska andradivisionen. Hockeyallsvenskan är en populär hockeyliga i svenskt mått och drar på sig rejält med intresse under en säsong. Det gör att vår målsättning att få ut speltips dagligen är av hög prioritet.

Hos oss hittar du dagliga speltips från Hockeyallsvenskan från några av landets hetaste experter. Så in och ta del av dagens speltips redan nu, helt gratis dessutom. Våra skribenter är insatta i ligan och har alltid senaste nytt om statistik, lagen och matchen i sin helhet att dela med sig av.

Speltips på HockeyAllsvenskan idag på Speltips.se

På speltips.se tar du del av senast nytt om matcherna som spelas idag. Allt spetsas med ett rykande hett speltips från en av våra noga utsedda experter inom området. Hockeyallsvenskan drar åt sig rejält med uppmärksamhet och när mycket omtyckta lag, med stor supporterskara, som tex. HV71, Modo och Djurgården spelat i ligan under senaste säsongerna blir trycket ännu mer påtagligt. Fansen är på plats efter några fruktansvärda år med pandemi och hockeyn går att avnjuta med stämning igen.

Toppa förutsättningarna med att besöka Speltips.se idag och ta del av dagens bästa speltips från Hockeyallsvenskan och övrig svensk ishockey. Vi har flera av landets bästa experter som sällan gör läsarna besvikna med sin information och sina speltips.

Betting tips för HockeyAllsvenskan

Är du ute efter speltips med högt värde, hög sannolikhet och högintressant information? Då har du hamnat rätt. Hockeyallsvenskan är en av ligorna som prioriteras hårt på Speltips.se och som vi sällan lämnar åt sidan. Under senaste säsongerna har fokuset på ligan ökat ordentligt. Vi dukar fram ett buffébord med flera av dagens hetaste drabbningar från Hockeyallsvenskan. Dessa är gratis att ta del utav för er läsare. Experterna har ett rykande intresse för sporten och Hockeyallsvenskan, vilket ökar kvaliteten på bettingtipsen för Hockeyallsvenskan hos oss.

Dessa skriver speltips för HockeyAllsvenskan

Våra duktiga experter på Speltips.se står alltid i huvudfokus – nedanför följer en lista med skribenterna som lägger sitt fokus på Hockeyallsvenskan och andra ligor inom sporten. Klicka på länken efter namnen för att komma till deras senaste hockeytips.

Skribent Ligor Erfarenhet Profil
Erik Norin HockeyAllsvenskan 5+ år Till profil
Kevin Andersson HockeyAllsvenskan 4+ år Till profil
Joakim Östman HockeyAllsvenskan 4+ år Till profil
Andreas Blomdahl  HockeyAllsvenskan 3+ år Till profil
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Odds Hockeyallsvenskan 2024

Hockeyallsvenskan är en av Sveriges populäraste ligor att tippa på. Ishockey är en stor sport inom landets gränser och därav finns det ett enormt sug för odds på ligan. Till skillnad från mer högprofilerade ligor där spelbolagen har bättre koll så finns det enorma odds skillnader och värde att ta vara på i denna serie. Därför är det till en gigantisk fördel för dig som spelare att göra din research och jämföra alla odds, både på vanliga spel på en omgång och långtidsspel som varar säsongen ut. 

Bettingsidor erbjuder oftast odds på Allsvenskan hockey både live och innan match, dock kan utbudet variera beroende på sajt. Hockeyallsvenskan är väldigt folkkärt och många av lagen härstammar från små orter runt om i landet där ishockey är det enda som värmer. Medans eldsjälarna runt om i Sverige sköter om sina föreningar så bidrar vi med vassa analyser, speltips, oddsjämförelse och all annan information du kan tänkas behöva för att få in dina odds på Hockeyallsvenskan 2024.

Odds Hockeyallsvenskan vinnare

Hockeyallsvenskan är en av skandinaviens absolut svåraste ligor att tippa på, alla lagsporter inräknade. Faktum är att vem som helst kan vinna denna jämna serie och trots att vissa lag är favoriter så spelar det inte alls så mycket roll som man kan tänka sig. Men det är ett otroligt roligt spel att lägga då spelvärdet är högt och hockeyn håller bra klass. Tror du dig kunna slå bolagen på näsan och kamma hem en storvinst genom att välja korrekt lag att vinna serien så ska du välja ett vinnarodds på Allsvenskan hockey redan idag. 

Att spela på odds vinnare Hockeyallsvenskan kan också vara ett väldigt kul spel om du enbart vill ha något att följa eller för att kanske öka spänningen lite extra när ditt egna lag spelar hockey. Se till att jämföra odds mellan sidor som Unibet, Nordicbet och Svenska Spel bland annat, så att du säkerställer att du får det högsta oddset som finns tillgängligt på marknaden. Värt att notera är att trots favoritskap för flera stora lag i serien så kanske värdet på vinnare ligger i underdogen med högre odds, eftersom att Allsvenskan är så jämn.

Vem vinner Hockeyallsvenskan 2024?

Varje säsong så startar Hockeyallsvenskan med 14 lag som alla hoppas att gå igenom det krångliga svenska systemet med kvalmatcher och långa serier för att lyckas ta klivet upp i den svenska ishockeyns finrum. Årets upplaga har en solklar favorit och det är verkligen befogat, nämligen Björklöven. Det gamla klassiska laget körde över allt och alla i förra årets serie men fick aldrig chansen att gå upp på grund utav att allt suspenderades. Otroligt frustrerande för Löven, men enligt bettingsidor är det ingen ide för laget att hänga läpp då de borde dansa hem trofen denna säsong istället. 

Förutom en självklar favorit så ligger flera andra topplag och nosar bakom. Här har vi bland annat två av norrlands storlag, Timrå och Modo. Båda bör ha god chans till en stabil säsong trots ett par tunga spelar tapp. Förutom dessa lag så finns Hockeyallsvenskan-veteranerna Karlskoga, som varit otroligt tunga att möta i flera år nu, kanske är detta äntligen deras säsong. Att tippa allsvenskan hockey är otroligt svårt då många lag har ungefär lika stor chans enligt bettingsidor, men lag som Björklöven bör ha en ordentlig möjlighet här speciellt eftersom att de har fått behålla stora delar av den truppen som manglade motståndet förra året. 

Hockeyallsvenskan betting sidor

Att spela på betting sidor som erbjuder odds på Hockeyallsvenskan kan kännas som en självklar grej och man antar att alla odds på Allsvenskan hockey erbjuds överallt, men så är ej fallet. Faktum är att utbudet på Sveriges nästa högsta hockeyliga skiljer sig enormt beroende på vilka bettingsidor du huserar på. Om du ska spela på t.ex. NHL, då har du ofta möjligheten att spela på målskytt, assist eller kanske antal utvisningsminuter. Detta kommer du inte hitta på så många ställen på Hockeyallsvenskan. Varje spelsajt med svensk licens kommer erbjuda någonting, men vissa har större lager av olika marknader än andra. 

Vi rekommenderar att du huserar på klassiska skandinaviska betting sidor som Unibet, Betsson eller Svenska Spel för att maximera dina odds och antal valmöjligheter. Utbudet är alltid snäppet bättre på dessa sidor när det gäller svenska events. Standarden du alltid kan välja på de flesta bolagen är Över/Under, Vinnare, Handikapp och Resultat. Men vill du ge dig in lite djupare och kanske spela på målskytt, då kan det vara bra att surfa in på ovan nämnda sajter. Glöm inte heller att jämföra dina odds innan du signar upp och placerar dina spel, så att du inte missar chansen till mer pengar i fickan.

HockeyAllsvenskans historia

Formatet i Hockeyallsvenskan har varierat kraftigt genom historien. För många år sedan var Allsvenskan benämningen på den högsta divisionen i svensk hockey men i samband med införandet av Elitserien 1975/76 så försvann begreppet. Däremot upprättades Hockeyallsvenskan som nationell andradivision till säsongen 1982/1983, även om det dröjde till 2005/2006 innan namnet återigen etablerades. Den klubb som toppar den Hockeyallsvenska maratontabellen är Västerås IK, följt av Mora IK samt BIK Karlskoga, tidigare Bofors IK.

Så ser HockeyAllsvenskan ut idag

Idag är Hockeyallsvenskan en liga som innehåller många klassiska svenska storklubbar. Däremot skiljer det mycket i ekonomisk kraft mellan Hockeyallsvenskan och SHL vilket får sina konsekvenser rent sportsligt. Men publikmässigt lever Hockeyallsvenskan i allra högsta grad och debatten om svensk hockeys framtid är ständigt aktuell. Kvalspelet upp till SHL, som de bäst placerade lagen i Hockeyallsvenskan kvalificerar sig för, är även det väldigt omdiskuterat.

Ur ett bettingperspektiv så erbjuder i princip samtliga seriösa aktörer spel och odds på Hockeyallsvenskan. I takt med att ligan utvecklats på senare år så har spelbolagen onekligen vässat sina marknader. Oddsen som erbjuda kan visserligen variera kraftigt från spelbolag till spelbolag, men ur det perspektivet har våra experter redan gjort jobbet åt er. I samtliga våra speltips för Hockeyallsvenskan tar ni alltid del av marknadens högsta och bästa odds. Våra insatta experter sonderar terrängen rejält i jakt på de bästa oddsen för Hockeyallsvenskan varje vecka.

Ligans popularitet

Då Hockeyallsvenskan är en andradivision är det kommersiella och supportermässiga intresset relativt beroende av vilka lag som spelar i ligan under den aktuella säsongen. Däremot kan man konstatera att Hockeyallsvenskan åtminstone publikmässigt står sig väldigt stark just nu. Med många klassiska storklubbar och engagerade supportrar finns det till och med en del som hävdar att Hockeyallsvenskan är mer intressant att följa än SHL. Sändningsrättigheterna till Hockeyallsvenskan ägs av Cmore.

Kommande matcher i HockeyAllsvenskan

blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.