Speltips.se är Sveriges största betting community med tusentals aktiva medlemmar som varje dag pratar betting och delar speltips i vår grupp på Facebook. Vi har skapat Speltips.se för att tillgodose den stora efterfrågan på kvalitativa speltips idag. Våra rekar håller både håller hög klass och är helt gratis, vilket har skapat en unik community där även våra användare delar med sig av sina egna tankar och tips – helt gratis. Välkommen till Sveriges skönaste betting-familj!

Better Collective – gänget bakom Speltips

Speltips.se ägs av Better Collective Sweden som består av en grupp människor som brinner för odds och betting på nätet. Vi har flera års erfarenhet av just detta och några av oss har även tidigare arbetat på stora svenska spelbolag. Det innebär att vi har god insikt i branschen, och att vi vet hur man sätter och värderar odds, vilka bettingsidor & kampanjer som är bra och vilka spelbolag som man ska undvika.

Administratörer 👤

Simon Pettersson
Simon har varit med i Speltips-gänget sedan sajtens början och har ett helhetsansvar över allt innehåll. Även om han inte själv skriver Speltips särskilt ofta har han ett stort intresse för sport och betting och kan besvara de flesta frågor. Han har även ansvar över vårat Facebook Community där kampanjer släpps dagligen.
Se mer om Simon här: Simons profil

Mauricio Matusiak
Mauricio är också med och ansvarar för Speltips och våra samarbetspartners. Han har ett stort intresse för sport och har en lång historia bakom sig inom betting-branschen. Detta leder till att han är expert inom området och även han kan besvara alla slags funderingar. Vill du samarbeta med oss är det via honom du går.
Se mer om Mauricio här: Mauricios profil

➡️ SPELTIPS REDAKTION ⬅️

Exklusiva välkomstbonusar och kampanjer

Fördelen med oss är att vi är helt oberoende från spelbolagen, vilket innebär att vi aldrig är partiska i vilka bettingsidor vi promotar i vår betting community. Vår styrka med tusentals medlemmar är att vi varje vecka kan duka fram kampanjer och förhöjda odds.

Redan nu så har vi nästan en specialkampanj varje dag och vi jobbar med att lägga till ännu fler riskfria spel och exklusiva bonusar från alla seriösa spelbolag på marknaden. Självklart håller vi även koll på nya bettingsidor och lägger till dessa löpande på hemsidan om dom klarar av vår kvalitetskontroll för annonsering.

Verktyg och statistik som underlättar

Idag så hittar du välskriven statistik i alla våra speltips, så att du enkelt kan få en inblick i hur våra skribenter tänker när dom motiverar ett typ av spel. I framtiden siktar vi på att kunna erbjuda egna verktyg här på Speltips.se som gör det lättare för dig att bokföra spel, jämföra odds, se vilken kanal olika matcher visas på och mycket mer. Detta är året då Speltips.se kommer få störst ”makeover”, så håll utkik efter fler spännande nyheter inom kort!

Speltips.se i sociala medier

Som vi var inne på tidigare så jobbar vi stenhårt med att ta fram riskfria spel och bonusar för våra läsare på daglig basis. För att inte missa våra kampanjer och erbjudanden kan det vara smart att följa oss på våra sociala medier, för att ständigt ta del av de senaste speltipsen, bonusarna och kampanjerna. Glöm inte att följa oss på Instagram, Youtube och Twitter.

Skriva inlägg på Speltips.se

Tycker du om att använda pennan, är en kung på betting och kan tänka dig att skriva speltips för vår räkning? Vi söker dig som har stenkoll på en eller flera sporter och är duktig på att skriva på daglig basis. Vi kan erbjuda dig en seriös samarbetspartner som ger en bra ersättning för varje speltips. Kontakta oss här och berätta gärna lite om dig själv, vad för erfarenhet du har och om du har ett spreadsheet sedan tidigare som vi får kika på. Du kan vara nästa stjärna som förstärker redaktionen!

Annonsera hos oss

Om du som privatperson eller företag har ett förslag om annonsering så är du alltid välkommen att kontakta oss och berätta om din idé. Vi är relativt restriktiva med annonsering från andra aktörer men om vi gillar idén och tycker att er produkt tillför något till våra besökare så kommer vi iallafall alltid att tänka över saken.

Kontakta oss på mejl eller vår adress:
[email protected]
Better Collective Sweden
Norrlandsgatan 11
111 43, Stockholm

Nuvarande aktiekurs

Adress

Kontakta oss