Speltips.se är Sveriges största betting community med tusentals aktiva medlemmar som varje dag pratar betting och delar speltips i vår grupp på Facebook. Vi har skapat Speltips.se för att tillgodose den stora efterfrågan på kvalitativa speltips idag. Våra rekar håller både håller hög klass och är helt gratis, vilket har skapat en unik community där även våra användare delar med sig av sina egna tankar och tips – helt gratis. Välkommen till Sveriges skönaste betting-familj!

Vi älskar sport och betting

Vi som ligger bakom lanseringen av Speltips.se är en grupp människor som brinner för odds och betting på nätet. Vi har flera års erfarenhet av just detta och några av oss har även tidigare arbetat på stora svenska spelbolag. Det innebär att vi har god insikt i branschen, och att vi vet hur man sätter och värderar odds, vilka bettingsidor & kampanjer som är bra och vilka spelbolag som man ska undvika.

Exklusiva välkomstbonusar och kampanjer

Fördelen med oss är att vi är helt oberoende från spelbolagen, vilket innebär att vi aldrig är partiska i vilka bettingsidor vi promotar i vår betting community. Vår styrka med tusentals medlemmar är att vi varje vecka kan ordna exklusiva kampanjer och förhöjda odds.

Redan nu så har vi nästan en specialkampanj varje dag och vi jobbar med att lägga till ännu fler riskfria spel och exklusiva bonusar från alla seriösa spelbolag på marknaden. Självklart håller vi även koll på nya bettingsidor för 2018 och lägger till dessa löpande på hemsidan om dom klarar av vår kvalitetskontroll för annonsering.

Verktyg och statistik som underlättar

Idag så hittar du välskriven statistik i alla våra speltips, så att du enkelt kan få en inblick i hur våra skribenter tänker när dom motiverar ett typ av spel. I framtiden siktar vi på att kunna erbjuda egna verktyg här på Speltips.se som gör det lättare för dig att bokföra spel, jämföra odds, se vilken kanal olika matcher visas på och mycket mer. 2018 är året då Speltips.se kommer få störst “makeover”, så håll utkik efter fler spännande nyheter inom kort!

Skriva inlägg på Speltips.se

Tycker du om att använda pennan, är en kung på betting och kan tänka dig att skriva speltips för vår räkning? Vi söker dig som har stenkoll på en eller flera sporter och är duktig på att skriva på daglig basis. Vi kan erbjuda dig en seriös samarbetspartner som ger en bra ersättning för varje speltips. Kontakta oss ovan och berätta gärna lite om dig själv, vad för erfarenhet du har och om du har ett spreadsheet sedan tidigare som vi får kika på.

Speltips.se ägs av Better Collective A/S listade på Nasdaq Stockholm - nuvarande aktiepris:
Better Collective
80.80 SEK
0.10 (0.12%)
17/01/2020 17:29

Vill du inte längre få meddelanden i din mobil eller dator? Läs hur du stänger av push notiser här »

Kontakta oss

[wpforms id=”23791″ title=”false” description=”false”]

Adress