Speltips Bundesliga

  1. Speltips
  2. /
Bundesliga Författare: 2022-12-30T12:47:44+01:00

Bundesliga är idag en av Europas bästa ligor, veckovis ger vi er speltips och de djupaste analyserna från ligan. Våra fotbollsrekare följer ligan dagligen och har god kunskap om respektive lag. Kika in här på Speltips.se för att ta del av våra Bundesliga speltips.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Bundesliga

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

  • Bra cash-out & riktigt höga odds

  • Läs mer om Bethard

Till Bethard
Snabbis Betting Bonus

Omsättningskrav: 10x, Min odds 1.8

  • Ny Bettingsida

  • Läs mer om Snabbis

Till Snabbis
Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Snabb registrering med BankID

  • Läs mer om Hajper

Till Hajper

Speltips för Bundesliga

Speltips.se erbjuder våra följare senaste nytt och välgrundade speltips från flera av världens största ligor, däribland tyska Bundesliga. Med engagerade rekare utlovar vi dagligen vassa tips. Häng med för ökade möjligheter till vinst.

Ligans popularitet

Bundesliga tillhör en av världens fem största och bästa ligor. Publiksnittet är bland de högsta i världen och trycket på läktarna liknar nästan ingen annan liga. Med en bevarad 51 % regel har man lyckats ha kvar sina klubbvurmande supportrar och huserar stora folkmassor på läktarna. Eller vad sägs om Dortmunds mytomspunna kortsida Südtribüne, med plats för 35 000 stående supportrar? Draget kring ligan utanför Tyskland är märkligt nog inte riktigt lika stort som andra europeiska jätteligor. Detta har resulterat i att ingen svensk tv-kanal för tillfället sänder matcher ifrån Bundesliga. Däremot går ligan att strema på Expressens hemsida.

Bundesligas historia

Säsongen 1963/64 var den första i Bundesligas historia. För första gången möttes (dåvarande) Västtysklands största klubbar i samma serie. Tidigare hade lagen varit uppdelade i diverse regionala serier. I samband med Berlinmurens fall integrerades även östtyska klubbar i ligan som fortsatt att växa sig stadigt genom historien. Flest ligatitlar har jätteklubben Bayern München, 27 st.

Så ser Bundesliga ut idag

Ligan tillhör som sagt en av världens största och bästa och huserar mängder med spelare i yttersta världsklass. De senaste åren har Bayern München tagit ett kliv ifrån övriga klubbar och dominerat ligan totalt. Med storstjärnor som Manuel Neuer, Robert Lewandowski och Thomas Müller i laget tillhör man dessutom en av världens största klubbar, med framgångar i Champions League som exempel. Den tyska fotbollen har gjort sig känd för att fostra massvis med talanger av högsta kvalitet och är inte oävna att låta egna produkter få chansen, en strategi som lett till förhållandevis trygg ekonomi för de flesta tyska klubbarna. Regerande mästare är, inte helt oväntat, just Bayern München.

Kommande matcher i Bundesliga