Speltips Bundesliga

  1. Speltips
  2. /
Bundesliga Författare: 2023-11-08T12:58:51+01:00

Bundesliga är idag en av Europas bästa ligor, veckovis ger vi er speltips och de djupaste analyserna från ligan. Våra fotbollsrekare följer ligan dagligen och har god kunskap om respektive lag. Kika in här på Speltips.se för att ta del av våra Bundesliga speltips.

Spelbolag med odds på Bundesliga

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.90

  • Grymma på Fantasy Sports!

  • Läs mer om Bethard

10Bet Odds Bonus

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

  • Bonuskod: PLAY10

  • Läs mer om 10bet

Lyllo Odds Bonus

Bet-builder och kombo-spelförslag

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning – Min odds: 1.80

  • Snabb registrering med BankID

  • Läs mer om Hajper

Speltips för Bundesliga

Speltips.se erbjuder våra följare senaste nytt och välgrundade speltips från flera av världens största ligor, däribland tyska Bundesliga. Med engagerade rekare utlovar vi dagligen vassa tips. Häng med!

Ligans popularitet

Bundesliga tillhör en av världens största fotbollsligor. Publiksnittet är bland de högsta i världen och trycket på läktarna liknar nästan ingen annan liga. Dortmund, med den gula väggen, är ett hett exempel på detta. Draget kring ligan har ökat senaste åren och det har det gjort även på svensk mark när svenska kanaler börjat sända ligan. Bayern München, Dortmund och andra storklubbar drar mycket folk på Viasat och Viaplay, som sänder ligan. Följ den tyska högstaligan och ta del av trycket du också.

Bundesligas historia

Säsongen 1963/64 var den första i Bundesligas historia. För första gången möttes (dåvarande) Västtysklands största klubbar i samma serie. Tidigare hade lagen varit uppdelade i diverse regionala serier. I samband med Berlinmurens fall integrerades även östtyska klubbar i ligan som fortsatt att växa sig stadigt genom historien. Flest ligatitlar har jätteklubben Bayern München, 32 st.

Så ser Bundesliga ut idag

Ligan tillhör som sagt en av världens största och bästa och huserar mängder med spelare i yttersta världsklass. De senaste åren har Bayern München tagit ett kliv ifrån övriga klubbar och dominerat ligan totalt. Med storstjärnor som Manuel Neuer, Sadio Mane och Thomas Müller i laget tillhör man dessutom en av världens största klubbar, med framgångar i Champions League som exempel. Den tyska fotbollen har gjort sig känd för att fostra massvis med talanger av högsta kvalitet och är inte oävna att låta egna produkter få chansen, en strategi som lett till förhållandevis trygg ekonomi för de flesta tyska klubbarna. Regerande mästare är, inte helt oväntat, just Bayern München.

Kommande matcher i Bundesliga