Speltips NHL

NHL2019-04-01T23:30:52+02:00

National Hockey League är världens största och bästa ishockeyliga. Stora profiler och massvis med svenskar. NHL är en kommersiell jätte som har ett enormt intresse, både i Nordamerika och i Sverige. På Speltips.se kan du ta del av vassa NHL tips från hockeyns högborg.

NHL:s historia

De första spadtagen för NHL togs redan 1917 och ligan innehöll då endast fyra lag. Till säsongen 1924/25 utökades ligan till åtta lag och har sedan genom historien kommit att utökas ytterligare med expansioner fram till dagens 31 klubbar. Däremot talar ofta om ”The Original Six”, dvs. de sex lag som varit med sedan starten. Dessa är Boston Bruins, Chicago Blackhawks, Detroit Red Wings, New York Rangers, Montreal Canadiens och Toronto Maple Leafs. Den största expansionen genomfördes mellan 1967 och 1979 då ligan växte oerhört. Den senaste expansionen genomfördes sommaren 2017 då Vegas Knights blev 31:a lag i NHL. Flest titlar i historien har Montreal Canadiens med 24 st.

Så ser NHL ut idag

Som sagt är NHL världens överlägset största och bästa liga. I princip alla världens bästa ishockeyspelare spelar i NHL, varav flera är svenskar. Ligan består av 24 amerikanska lag och 7 kanadensiska, som är uppdelade i två konferenser, Eastern och Western, samt fyra divisioner, Atlantic, Central, Metropolitan och Pacific. Efter att grundserien är färdigspelad går 16 lag vidare till Stanley Cup slutspelet där säsongen segrare koras. Regerande mästare är Pittsburgh Penguins.

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på NHL

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Speltips för NHL

Speltips.se är en av de största aktörerna på den svenska speltipsmarknaden med dagliga NHL tips inför nattens matcher. Vi levererar dagliga speltips från flera av världens största ligor inom mängder av olika sporter. Tillsammans med fotbollstips är Speltips inom ishockey den sport som vi erbjuder störst utbud inom och givetvis utgör världens bästa liga, NHL, en stor del av detta utbud. Här är några anledningar varför du ska ta del av våra NHL tips:

  • Våra speltips för NHL är helt gratis
  • Vi har hockeyexperter som följer NHL varje dag
  • Du får välskrivna analyser inför varje match
  • Här hittar du även senaste nyheterna direkt från USA

NHL är en populär liga

NHL är världens i särklass största ishockeyliga och en av Nordamerikas främsta sportligor överhuvudtaget. Det kommersiella intresset är enormt, främst i Kanada och USA, men även i hockeytokiga europeiska länder såsom t.ex. Sverige och Finland. Ligan sträcker sig geografiskt över hela USA och Kanada och är ständigt växande publikmässigt. I Sverige sänds NHL-matcherna på Viasat och Viaplay. Dessutom sänder SVT varje månad en match från NHL.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok