Bet365 bonus

Bet3652018-05-24T20:04:11+00:00
Bet365 logo

Få upp till 1000 kr i Spelkrediter

Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter

 • Vår absoluta favorit inom livebetting

 • Erbjudandet gäller endast nya kunder
 • Läs mer om Bet365 bonus
Till Bet365

Bet365 bonus:

Ta del av en bonus hos Bet365 som är på upp till 1000 kr i Spelkrediter.

 • Klicka på den gröna knappen “Till Bet365” och registrera ett konto.

 • Bli medlem, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar Bet365 din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. För att satsa med din bonus behöver du först omsätta beloppet för din insättning en gång på valfria sporter och marknader. Eventuella vinster från placera spel med spelkrediterna blir till kontanter, men notera att insatsen från ett spel lagt med spelkrediter inte återbetalas. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

 • Ålder 18+. Regler och villkor tillämpas. Spelproblem? besök Stödlinjen.se

Användning av Spelkrediter hos Bet365

Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr* eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1000 kr*.

När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.

Hämta din bonus nu

18+ T&Cs apply

Om Bet365

Bet365 är ett engelskt spelbolag som har erbjudit spel på odds i över 40 år och som helt klart är en av våra favoriter när det kommer till livebetting och cash-out. Bet365 var även ett av de första spelbolagen som började erbjuda oddsspel på nätet då man lanserade sin första spelsida redan år 2000. Detta har gjort att många har hittat fram till Bet365 som idag har en stor och trogen kundkrets som återkommande väljer att spela hos Bet365.

Fördelar med Bet365 enligt våra erfarenheter

 • Ett väletablerat och tryggt spelbolag som levererat oddsspel i över 40 år
 • Ett av de bästa utbuden av oddsspel och livebetting enligt oss

 • Vi hittar cirka 70 000 matcher live varje år på spelsidan

 • Ett spelbolag som värnar om både sina nya som återkommande spelare
 • En fartfylld spelmiljö som bjuder på en härlig spelupplevelse

Bet365 i mobilen

Hos Bet365 kan vi spela på odds i mobilen men även lägga spel på pågående matcher under livebetting. Detta är något vi verkligen uppskattar då Bet365 erbjuder ett spelutbud i världsklass. För att vi ska kunna använda sig av den mobila spelsidan så behöver vi en mobiltelefon som har stöd för iOS eller Android, vilket nästan alla telefoner har. Man behöver inte ladda ned någon app för att kunna spela utan man spelar direkt i webbläsaren på den mobila enheten, men app till Bet365 finns också som funderar utmärkt.

Spelutbud

Hos Bet365 så finner vi ett utomordentligt stort och varierande utbud av oddsspel på ett stort antal sporter och evenemang runt om i världen. Här finner vi ibland sporter och mer udda sportevenemang som vi vanligtvis inte hittar hos andra spelbolag, vilket gör att det är lite roligare att spela hos Bet365. Hos Bet365 har vi kunnat spela på sporter som bland annat fotboll från de största ligorna i världen, ishockey, basket, amerikansk fotboll, baseball, rugby, cricket, dart, tennis, boxning, golf och motorsport.

Bet365 erbjuder även många spännande spelvarianter i samband med stora mästerskap och kommer säkerligen erbjuda spel och odds på fotbolls-vm 2018 i Ryssland.

Livebettingen hos Bet365 är riktigt bra

När det kommer till livebetting så är det få spelbolag som kan mäta sig med Bet365. Här finns ett stort antal matcher inom en rad olika sporter som man kan spela på under tiden som matcherna pågår. De olika spelvarianterna som Bet365 erbjuder spel på är mycket stort och här kan vi spela på bland annat vinnare, vem som gör nästa mål, vilket lag som gör flest mål och vem som vinner nästa set i tennis, volleyboll eller bordtennis.

Bet365 streamar även väldigt mycket matcher varje år, vilket innebär att man kan se matcher och andra sportevenemang live, även de som inte visas på tv. Det gör förstås även spelandet ännu mer underhållande när man kan göra nya insatser allt eftersom man tittar på matcherna.

Insättning, uttag och kundtjänst

När vi gör insättningar och uttag till och från Bet365 så kan vi använda oss av de vanligaste betalningsalternativen. Besök Bet365’s hemsida för mer information.

Om vi har frågor eller stöter på hinder när vi till exempel spelar eller ska göra en transaktion så får vi snabb och professionell hjälp av kundtjänsten som har öppet väldigt mycket. Den får helt klart 5/5 i betyg där vi räknar in svarstid, bemötande och hjälpsamhet.

Vår sammanfattning av Bet365

Vi på Speltips.se tycker att Bet365 är ett föredöme för andra spelsidor på nätet då de vet hur man tar hand om sina spelare så att de återkommande spelar hos Bet365. Med den nya bonusen Spelkrediter, ett massivt spelutbud, både när det gäller odds men även livebetting och med en spelmiljö som får spelarna på gott humör så har man lyckats samla miljoner spelare från hela världen på sin spelsida. Bet365 är ett av de äldsta spelbolagen på nätet och man har helt klart visat att man vet hur man bäst får spelarna att trivas hos Bet365.