Bet365 logo

 Upp till 1000kr spelkrediter

Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Vår absoluta favorit inom livebetting

  • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bet365 bonus:

Hämta en bonus hos Bet365 som ger dig upp till 1000 kr i spelkrediter. Såhär gör du för att hämta bonusen.

  • Klicka på den gröna knappen “Till Bet365” och registrera ett konto.

  • Bli medlem, sätt in ett valfritt belopp (minst 50 kr) och begär erbjudandet. Placera sedan spel till värdet av din kvalificerade insättning och vänta tills att dessa blivit avslutade. Därefter blir dina spelkrediter tillgängliga.

  • Ålder 18+. Regler och villkor tillämpas. Spelproblem? besök Stödlinjen.se

Omsättningskrav & Bonusvillkor

Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Om Bet365

Bet365 är ett engelskt spelbolag som har erbjudit spel på odds i många år och som helt klart är en av våra favoriter när det kommer till livebetting och cash-out. Bet365 var även ett av de första spelbolagen som började erbjuda oddsspel på nätet då man lanserade sin första spelsida redan år 2000. Detta har gjort att många har hittat fram till Bet365 som idag har en stor och trogen kundkrets som återkommande väljer att spela hos Bet365.

Fördelar med Bet365 enligt våra erfarenheter

  • Ett väletablerat och tryggt spelbolag som levererat oddsspel i många år

  • Ett av de bästa utbuden av oddsspel och livebetting enligt oss

  • Vi hittar cirka flera tusen matcher live varje år på spelsidan

  • Ett spelbolag som värnar om både sina nya som återkommande spelare
  • En fartfylld spelmiljö som bjuder på en härlig spelupplevelse

Bet365 i mobilen

Hos Bet365 kan vi spela på odds i mobilen men även lägga spel på pågående matcher under livebetting. Detta är något vi verkligen uppskattar då Bet365 erbjuder ett spelutbud i världsklass. För att vi ska kunna använda sig av den mobila spelsidan så behöver vi en mobiltelefon som har stöd för iOS eller Android, vilket nästan alla telefoner har. Man behöver inte ladda ned någon app för att kunna spela utan man spelar direkt i webbläsaren på den mobila enheten, men app till Bet365 finns också som funderar utmärkt.

Spelutbud

Hos Bet365 så finner vi ett utomordentligt stort och varierande utbud av oddsspel på ett stort antal sporter och evenemang runt om i världen. Här finner vi ibland sporter och mer udda sportevenemang som vi vanligtvis inte hittar hos andra spelbolag, vilket gör att det är lite roligare att spela hos Bet365. Hos Bet365 har vi kunnat spela på sporter som bland annat fotboll från de största ligorna i världen, ishockey, basket, amerikansk fotboll, baseball, rugby, cricket, dart, tennis, boxning, golf och motorsport.

Bet365 erbjuder även många spännande spelvarianter i samband med stora mästerskap och kommer säkerligen erbjuda spel och odds på Ishockey-VM 2019 i Slovakien.

Livebettingen hos Bet365 är riktigt bra

När det kommer till livebetting så är det få spelbolag som kan mäta sig med Bet365. Här finns ett stort antal matcher inom en rad olika sporter som man kan spela på under tiden som matcherna pågår. De olika spelvarianterna som Bet365 erbjuder spel på är mycket stort och här kan vi spela på bland annat vinnare, vem som gör nästa mål, vilket lag som gör flest mål och vem som vinner nästa set i tennis, volleyboll eller bordtennis.

Bet365 streamar även väldigt mycket matcher varje år, vilket innebär att man kan se matcher och andra sportevenemang live, även de som inte visas på tv. Det gör förstås även spelandet ännu mer underhållande när man kan göra nya insatser allt eftersom man tittar på matcherna.

Insättning, uttag och kundtjänst

När vi gör insättningar och uttag till och från Bet365 så kan vi använda oss av de vanligaste betalningsalternativen. Besök Bet365’s hemsida för mer information.

Om vi har frågor eller stöter på hinder när vi till exempel spelar eller ska göra en transaktion så får vi snabb och professionell hjälp av kundtjänsten som har öppet väldigt mycket. Den får helt klart 5/5 i betyg där vi räknar in svarstid, bemötande och hjälpsamhet.

Bonus hos Bet365

Vår sammanfattning av Bet365

Vi på Speltips.se tycker att Bet365 är ett föredöme för andra spelsidor på nätet då de vet hur man tar hand om sina spelare så att de återkommande spelar hos Bet365. Med den nya bonusen Spelkrediter, ett massivt spelutbud, både när det gäller odds men även livebetting och med en spelmiljö som får spelarna på gott humör så har man lyckats samla miljoner spelare från hela världen på sin spelsida. Bet365 är ett av de äldsta spelbolagen på nätet och man har helt klart visat att man vet hur man bäst får spelarna att trivas hos Bet365.