Bet365 Bonus:

Upp till 1500 kr i Spelkrediter

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Bet365 Översikt

 • Upp till 1250 kr i Spelkrediter
 • Bonustyp: Matchhningsbonus

 

Regler & Villkor gäller: Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Registrering krävs.

 • Insättningsmetoder: Kreditkort, Swish, Trustly, Apple Pay, banköverföring och flera alternativ som du kan läsa om på bet365.se
 • Uttagsmetoder: Trustly, kreditkort, banköverföring, Paysafecard och många fler metoder som du kan läsa om på bet365.se
 • Uttagstider: Inom 1-5 bankdagar
 • Cash-out: Ja
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Kund
 • Plattform: Egen
 • App: Nej
 • Spellicenser: Svensk Spellicens

Bet365 Odds Bonus

Bet365 välkomstbonus fungerar som en typ av “Gratisspel” eller “Free Bet”. Där du som mest kan få gratisspel till ett värde av 1500 kronor. Det är inget omsättningskrav på dina spelkrediter eller vinster ifrån dom och du kan välja att dela upp dina spelkrediter hur du vill.

🎁 Just nu får du dessutom 100kr i Gratisspel om du gör en insättning på minst 500 kr.

Exempel:

▸ Lägg ett spel på 2.00 i odds med 500 spelkrediter

▸ Om ditt spel vinner så får du hela vinsten (500kr i detta fall) in på ditt konto att använda helt fritt!

Gör såhär för att få din bet365 bonus:

 • Klicka på den gröna knappen “Till Bet365” och registrera ett konto.

 • Registrera dig och gör en insättning

 • Begär din bet365 välkomstbonus på ditt konto inom 30 dagar

 • Ålder 18+. Regler och villkor tillämpas. Spelproblem? besök Stödlinjen.se

Få upp till 1.500 kr i spelkrediter och 100 gratisspel för nya kunder med bet365. Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Bonusvillkor och omsättningskrav

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bonuskoden BETSIDOR fylls automatiskt i under registreringen på bet365 sverige, så det är ingenting som du behöver tänka på.

 • Exempel: Du sätter in 1500 kronor och placerar ett spel med samma summa. Bet365 matchar då ditt spel till 100% i spelkrediter. 

  bet 365 ny bonus

Få upp till 1.500 kr i spelkrediter och 100 gratisspel för nya kunder med bet365. Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Bet365 – Frågor & Svar

Ja, det är de faktiskt sett till total omsättning per år. Det finns inget annat Spelbolag i världen som omsätter lika mycket som bet365 gör på ett år. Dessutom har de bland annat blivit utsedda till världens mäktigaste Spelbolag av Forbes. Så ja, bet365 är stort!

För att bet365 är för alla som har ett intresse av betting. Oavsett om du är nybörjare som precis börjat lära dig alla termer, eller om du har bettat på en hög nivå i tiotals år så har bet365 något för dig. En lättnavigerad betting som erbjuder många komplexa och hjälpsamma produkter och funktioner för den som vill lägga ner lite extra tid.

Det är en riktigt bra bonus dessa Spelkrediter. Alla nya kunder får upp till 1500 kr extra att spela för och det är väldigt bra med tanke på att odds bonusar tenderar att vara mindre än casino bonusar, men denna är stor. Vi kan varmt rekommendera den! (Regler & villkor gäller – Upp till 1.500 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Registrering krävs.)

Ja, hos bet365 kan du välja mellan en stor mängd betalningsmetoder och de alla är helt avgiftsfria. Du kan, förutom insättning med Swish, välja att göra insättning via banköverföring med Trustly, VISA eller MasterCard och flera alternativ som du kan läsa om på Bet365:s hemsida. Det finns något för alla!

Absolut, utan tvekan. Om du inte hittar en match hos bet365 så är det stor risk att matchen inte finns att betta på någonstans alls. Alla sporter, matcher, ligor, turneringar, event och marknader du kan tänka dig finns till ditt förfogande, både pre-match och live.

Ja, en av marknadens bästa dessutom. Live Bettingen är fylld till bredden med höga Odds på matcher som spelas just där och då. bet365 Livestream är svårslagen, tusentals event streamas varje år. Observera att det kan finnas lite olika krav som måste uppfyllas beroende på liga och match det är du vill titta på, t.ex att du måste ha pengar på ditt spelkonto.

Ja, flera stycken! En favorit när förutsättningar ändras är “Ändra ett spel” som låter dig göra ändringar i ett kombinerat spel, även om någon match i ditt bet redan har spelats klart. Oddsen regleras utefter vilka vad du gör i din ändring.

Självklart innehar bet365 en svensk spellicens, de erbjuder säker betting för alla svenska spelare. De betalar därmed skatt i Sverige, vilket betyder att alla dina vinster alltid är helt skattefria. Behandlingen av dina uppgifter och pengar sker alltid med högsta säkerhet och du kan känna dig helt trygg på bet365.

Bet365 Recension

Bet365 är ett engelskt spelbolag som tillhör Bet365 Ltd och som har erbjudit spel på odds i många år. idag är sajten världens största spelbolag sett till omsättning. Än idag är de helt klart är en av våra favoriter när det kommer till livebetting och cash-out. Bet365 var även ett av de första spelbolagen som började erbjuda oddsspel på nätet då man lanserade sin första spelsida redan år 2000. Detta har gjort att många har hittat fram till Bet365 som idag har en stor och trogen kundkrets som återkommande väljer att spela på sajten.

“Bet365 har den bästa Bet Buildern och cash out på marknaden. Tveklöst.”

Bet365 kallar sig själva för “världens favoritvarumärke för sportspel online”, och reklamerna med Mikael Persbrandt som frontfigur rullar flitigt i TV-rutorna och har nog inte missats av någon. I över 20 års tid har de nu försett sina kunder med högkvalitativ underhållning, och många som testar Bet365 tenderar att fastna här, just för att de förmodligen har världens bästa betting. Bet365 vet vad kunder behöver och de är även ofta först på bollen när det kommer nya funktioner. Exempel på detta är att de har haft live streaming sedan 2006, bet365 mobilapp sedan 2012 och Cash Out sedan 2014. Det tog dem knappt 13 år som aktiva för att nå 10 miljoner kunder världen över idag är denna siffra närmre 100 miljoner.

“Bet365 är ett av de bästa spelbolagen i Sverige för odds och betting”  

Bet365 har nästan alla tänkbara spellicenser så att de har möjlighet att bedriva sin verksamhet i de allra flesta länder där onlinespel är lagligt. Förutom i nästan hela Europa så kan du spela helt lagligt hos Bet365 från länder som exempelvis Argentina, Sydkorea, Ghana, Japan och Kenya samt i vissa amerikanska delstater som New Jersey, Colorado och Ohio. Tar man en titt på statistik på alla världens webbsidor så hamnar Bet365 på kring en 150:e plats och snittar kring 240 miljoner besök i månaden, något som borde säga ett och annat om deras storhet i världen. 

Om Bet365

I en till stor del mansdominerad bransch så var det en kvinna vid namn Denise Coates som grundade ett av de allra största bolagen inom spel online. Allt startade redan i år 2000 när hon tillsammans med 12 andra anställda började utveckla en plattform för odds och betting.

Detta skedde i staden Stoke-on-Trent, en stad som i Sverige kanske är mest känt för sitt fotbollslag Stoke City FC som har spelat flera säsonger i Premier League. Bet365 är starkt kopplade till just fotbollsklubben då deras logotyp pryder lagets dräkter och hemmaarenan har även fått namnet bet365 Stadium. Denise Coates som grundade bolaget är en av världens rikaste kvinnor idag och driver fortfarande Bet365, som nu är världens största bettingsida.

bet365 bonus

Fördelar med Bet365 enligt oss

 • Ett väletablerat & tryggt spelbolag som levererat odds i många år

 • Ett av de bästa odds-utbuden i branschen

 • Världens bäst livebetting

 • Bet365 Bet Builder är marknadsledande

 • Bet365 Spelkrediter är riktigt bra bonus

Bet365 Spelkrediter

Kan man vara Sveriges bästa spelbolag utan att erbjuda en attraktiv välkomstbonus? Det kan nog vara möjligt, men Bet365 har ändå valt att fläska på ordentligt på denna fronten också. Genom att göra en insättning på 50 kr eller mer så kommer Bet365 att matcha ditt första placerade spel.

Det mesta som kan fås i Bet365 spelkrediter är 1500 kr och för att få detta behöver du göra en insättning på samma belopp. När du har gjort detta så hämtar du ditt erbjudande från ditt spelkonto och sen har du 60 dagar på dig att lägga ett eller flera spel till ett totalt värde av din insättning för att lösa ut dina spelkrediter. Du behöver alltså inte lägga ett bet på 1500, utan många små fungerar utmärkt. Kom ihåg att spelen måste läggas till minimum odds 1.20 för att spelkrediterna ska lösas ut.

“Bet365 välkomnar nya spelare med en riktigt kanonerbjudande – få upp till 1500 kr i spelkrediter!”  

När ditt spel har rättats kommer motsvarande belopp att läggas till på ditt spelkonto som spelkrediter, alltså inte i ditt vanliga saldo. För att sedan använda dina spelkrediter så väljer du bara vad du vill spela på och aktiverar dina spelkrediter via din spelkupong. Spelkrediterna kommer att försvinna när ditt spel rättas, vilket betyder att du endast behåller vinsterna. Har du 1000 kr i spelkrediter och lägger detta på ett spel med 2.00 odds som du sedan vinner, så behåller du vinsten på 1000 kr, medan spelkrediterna på 1000 kr går tillbaka till Bet365. Bet365 bonus har inget omsättningskrav, så vinster från spelkrediter krediteras till ditt saldo som sedan är uttagbart.

 • Exempel 1: Du sätter in 1500 kronor och lägger ett första spel med hela beloppet på ett odds som är minst 1.20. Efter matchen är slut, oavsett om du vann eller förlorade, så får du 1500 spelkrediter på ditt konto. Dessa spelkrediter är värda 1 kr styck och kan alltså nu användas fritt som “Gratisspel” och du behöver inte använda alla krediter samtidigt.
 • Exempel 2: Du sätter in 500 kronor. Du lägger dag 1 ett spel på 100 kr på ett odds som är minst 1.20. Du har nu “tjänat” 100 spelkrediter. Du har 60 dagar på dig att omsätta hela din insättning för att kunna få din maxbonus som i detta fall är 500 spelkrediter.

Som exemplen visar så spelar det ingen roll om du satsar hela din insättning på ett spel eller delar upp den i flera spel, du kan ändå tjäna in maximalt antal spelkrediter som högst kan vara 1500 stycken eller din insättning.

Tänk på:

 • Börja med att begära erbjudandet under bonusavdelningen
 • Minimum 1.20 i odds för att spelkrediterna ska “tjänas in” på dina spel
 • Du har 60 dagar på dig att omsätta ditt insatta belopp för maxbonus
 • Spelkrediter är ungefär samma sak som “Gratisspel” och spelkrediter inkluderas inte i någon utbetalning.

Regler & Villkor: Få upp till 1.500 kr i spelkrediter och 100 gratisspel för nya kunder med bet365. Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Bet365 i mobilen

Hos Bet365 kan vi spela på odds i mobilen men även lägga spel på pågående matcher under livebetting. Detta är något vi verkligen uppskattar då Bet365 erbjuder ett spelutbud i världsklass. För att vi ska kunna använda sig av den mobila spelsidan så behöver vi en mobiltelefon som har stöd för iOS eller Android, vilket nästan alla telefoner har. Man behöver inte ladda ned någon app för att kunna spela utan man spelar direkt i webbläsaren på den mobila enheten, men app till Bet365 finns också som funderar utmärkt.

Bet365 App

Du som vill spela med bästa möjliga förutsättningar via din smartphone kan ladda ned en bet365 App hur enkelt som helst. Det finns fyra stycken bet365 App som heter; Casino, Sport, och Poker. Det finns en bet365 App att ladda ned för både iOS och Android men det hela går till på lite olika sätt.

När vi laddade ned bet365 App för iOS hittade vi den i App-store, men för Android blev det lite svårare eftersom det inte är tillåtet med appar för betting i Google Play. Men vi fick tag på en länk via bet365 och kunde till slut ladda ned den även för Android.

“Användarupplevelsen av bet365 App är endast positiv.”

Vi upplevde inga problem med varken att logga in, ladda spelen eller få tag på supporten samt göra insättningar och uttag. Alla spel som finns tillgängliga i desktop versionen hittar du även i appen utan problem. Navigeringen är enkel och vi hittade lätt till alla de kategorier vi ville besöka.

Det går bra att ladda ned appen till både surfplatta och smartphone så länge enheten har antingen operativsystemet Android eller iOS. Det fungerar även bra att hämta din bet365 bonus via telefonen om det behovet finns.

Spelutbud hos Bet365

Hos Bet365 så finner vi ett utomordentligt stort och varierande utbud av oddsspel på ett stort antal sporter och evenemang runt om i världen. Här finner vi ibland sporter och mer udda sportevenemang som vi vanligtvis inte hittar hos andra spelbolag, vilket gör att det är lite roligare att spela hos Bet365.

Hos Bet365 har vi kunnat spela på sporter som bland annat fotboll från de största ligorna i världen, ishockey, basket, amerikansk fotboll, baseball, rugby, cricket, dart, tennis, boxning, golf och motorsport. Bet365 erbjuder även många spännande spelvarianter i samband med stora mästerskap och kommer säkerligen erbjuda spel och odds på Ishockey-VM.

“Bet365 sport, live betting, casino, live casino och online poker finns i utbudet.”

Bland de hundratals online slotsen på sajten hittade vi bland annat kända titlar som Starburst, Gonzo´s Quest och Book of Dead –  det är ett bevis på att bet365 levererar kvalité och att de samarbetar med stora kända spelutvecklare. Om du vill aktivera en bet365 bonus för att få lite extra kosing att lägga på det stora utbudet har du kommit till rätt plats. Här finns både en bet365 bonus för casino och en bet365 bonus för sport! Surfa in på deras hemsida för mer information kring om du uppfyller kraven för erbjudandet.

Live casinot som drivs av ett av de absolut bästa och största spelutvecklingsföretagen på marknaden bjuder på många bord inom exempelvis Blackjack, Roulette och Baccarat. När du spelar live casino får du en betydligt häftigare spelupplevelse än med ett vanligt bordsspel.

“Bet365 sport har bra odds på många olika marknader och på sporter från hela världen.”

När det gäller bet365 sport och betting är de en av de ledande aktörerna i Sverige och Europa tillsammans med några andra stora bettingbolag. Men kom ihåg att odds är föränderliga och kan skifta från minut till minut. Kontrollera därför alltid vilket odds som gäller innan du lägger fastslår ditt bet.

Självklart går det att lägga insatser på olika ligor och mästerskap inom världens mest populära sport  fotboll, via bet365 sport, men vi tycker också att det är kul och spännande att det går att betta på TV och underhållning samt politik och inte på bara sport. En annorlunda kategori som vuxit stort senaste åren är e-sport – och bet365 sport är en av de sajter där du kan betta på just detta!

Online poker är något som slog igenom under 2000-talet och som innebär att du spelar poker på nätet, kanske främst Texas Hold´em, mot andra spelare från världen över. Den möjligheten finns alltså även hos bet365 Poker där du kan ladda ned en pokerklient och köra igång direkt. Vi hittade en del roliga turneringar i form av sit and go och free roll.

8 populäraste sporterna hos Bet365:

 1. Tennis
 2. Fotboll
 3. Ishockey
 4. Basket
 5. Esport
 6. MMA
 7. Boxning
 8. Handboll

Bet365 har marknadens bästa Bet Builder 

Bet365 är kända för att vara världsledande inom många kategorier, och en av dessa är deras Bet Builder, som här kallas Skapa ett spel. Vi kan nog lugnt påstå att Bet365 har den bästa Bet Builder-funktionen bland alla spelbolag i Sverige. Detta beror mycket på att det finns ett enormt urval marknader som du kan lägga till i din Bet Builder-kupong. Det finns de vanligare alternativen som Spelare att göra mål, Rätt resultat, Spelare att få kort och hörnspel. Det som gör Bet365 Skapa ett spel bättre än sina konkurrenters är bland annat att du kan spela på totalt antal offsides, tacklingar eller skott på mål samt målgivande passningar, frisparkar och insparkar.

“Du kan använda Bet365 Bet Builder både innan match och live – finns nästan alltid Cash Out tillgängligt” 

Ytterligare en detalj som gör Bet365 till ett ledande spelbolag inom området är att du kan bygga dina spel live, alltså Bet Builder live betting. Du kan också kombinera Bet Builder spel med antingen andra Bet Builder-spel eller vanliga spel. Du kan exempelvis lägga ett Bet Builder spel på en match mellan Manchester United och Arsenal, att Arsenal vinner, det blir över 9,5 hörnor och United får över 2,5 gula kort – i samma kupong där du satsar att Chelsea kommer vinna Liverpool. På så sätt har du möjlighet att komponera kluriga kombinationsspel och få högre odds. Var allt detta inte tillräckligt för att övertyga dig om att Bet365 bet builder är den bästa på marknaden så finns Cash Out nästan alltid tillgängligt på dessa spel också!

bet365 bet builder

Livbetting hos Bet365

Bet365 är också en av de allra främsta spelbolagen när det kommer till live betting. Hos Bet365 kallas denna sektion för live odds, och du hittar snabbt hit via menyn. Eftersom de har ett av världens allra största utbud på sporter, ligor och turneringar så betyder detta att också livebetting hos Bet365 håller en riktigt hög nivå. Det finns alltid något spelbart i deras live betting, så det spelar ingen roll om du vill testa lyckan mitt i natten eller tidigt på morgonkvisten. Antalet marknader som finns tillgängliga hos Bet365 liveodds varierar beroende på hur populärt eventet i fråga är, men även på mindre kända matcher så finns det en hel del att välja på.

“Live betting hos Bet365 håller riktigt hög nivå och också här är man en av de allra bästa”

Finns det inte live streaming på det du vill spela på så går det att följa matchen via deras detaljerade matchvisualisering där du kommer se det mesta som händer på planen med hjälp av grafik. Även statistik från den pågående matchen finns tillgängligt, vilket kan vara till hjälp när du planerar ditt nästa drag. Bet365 har bra odds på livebetting och sajten är väldigt snabb och responsiv. Skulle du vinna ett livespel så kommer utbetalningen ske på bara några sekunder.

live betting bet365

Bet365 gratis livestreaming 

Det blir mycket skryt om Bet365, men det är svårt att undvika när de faktiskt är marknadsledande inom en rad olika områden. Detta inkluderar även deras live streaming som är både störst och bäst. Bet365 live streaming är helt gratis att använda om du är en aktiv spelare för tillfället. Med aktiv så menas det att du behöver ha ett finansierat spelkonto, alltså gjort en insättning och fortfarande har ett saldo på 1 kr eller mer. Du har också tillgång till hela Bet365 live streaming om du inte har pengar på kontot, men har placerat ett spel under det gångna dygnet. Här kan du alltså titta på sport gratis, utan att behöva betala dyrt för olika streamingtjänster.

“Bet365 live streaming är bäst i Sverige – det finns direktsänd sport att se gratis dygnet runt” 

Bet365 har ett riktigt imponerande utbud på direktsänd sport som kan avnjutas både från din mobil, surfplatta eller dator. Fördelen med att titta på Bet365 live streaming från din mobila enhet är att du kan se matcherna i helskärmsläge. Detta är inte möjligt från datorer på grund av rättsliga skäl, men här kan du istället zooma in i webbläsaren för att få en större bild. Rättigheterna till vad Bet365 får live streama varierar beroende på vilken jurisdiktion du befinner dig i, och just i Sverige har de rättigheter att visa en hel del sport i världsklass. Detta inkluderar flera av tennisens Grand Slam-turneringar, NHL, NFL, NBA och massor av europeisk toppfotboll. Befinner du dig utanför Sverige så går det också att se live streaming på svensk sport som SHL och Allsvenskan. Matcherna hos Bet365 som har live streaming har en “play-symbol” bredvid lagnamnen.

Så fungerar Bet365 live streaming steg-för-steg:

 1. Klicka på gröna knappen Till Bet365
 2. Registrera ett spelkonto via knappen “Bli Medlem”
 3. Välj vilka spelgränser du vill ha
 4. Gör en insättning på 50 kr eller mer 
 5. Välj en pågående match med live streaming (visas med en play-symbol) 
 6. Klicka på “Starta livestream” i videospelaren
 7. Du kan nu avnjuta matchen i sin helhet utan reklamavbrott

Bet365 uttag och insättning

Bet365 erbjuder sina spelare många olika betalningsmetoder vilket är smidigt – det är inte alltid du har pengar på ett och samma kort. På det här sättet kan du välja den metod som passar bäst för stunden. Hos bet365 finns det metoder som innebär att du kan ha ditt uttag på bankkontot inom som minst 12 timmar beroende på alternativ. Som längst kan du få vänta i 10 dagar på dina pengar.

“Dessutom är alla insättningar och uttag helt utan avgift vilket alltid är ett plus.”

Men titta efter på hemsidan vilka minimi- respektive maxgränser det finns för olika betalningsmetoder innan du trycker på knappen.

När det gäller registrering och att skapa konto hos bet365 sker detta med hjälp av BankID och denna tjänst är även ihopkopplad med vissa av betalningsmetoderna som finns tillgängliga. Det betyder att du snabbt och enkelt kan verifiera ett uttag eller insättning på några sekunder. För detta krävs ett bankkonto hos någon av de svenska storbankerna.

Om vi har frågor eller stöter på hinder när vi till exempel spelar eller ska göra en transaktion så får vi snabb och professionell hjälp av kundtjänsten som har öppet väldigt mycket. Den får helt klart 5/5 i betyg där vi räknar in svarstid, bemötande och hjälpsamhet. Du kan läsa mer om kundtjänsten nedanför!

Bet365 kundtjänst & spelansvar

Många spelbolag kan bli bättre när det kommer till ansvarsfullt spelande, men det kan samtidigt vara svårt att hålla koll på att varje enskild spelare inte spelar för mer än man har råd med. Bet365 är ett av de bolagen som ligger i absolut framkant när det kommer till hälsosamt spelande och de har mycket stränga regler och åtgärder som ska göra det svårare att spela för mer än det som var meningen från början.

Ett bra exempel på att Bet365 tar ansvarsfullt spelande på stort allvar är att du inte bara kan höja din insättningsgräns själv och vänta på att nedkylningsperioden ska passeras. Här behöver du schemalägga ett möte med en av deras medarbetare inom den avdelningen. När du har svarat på deras frågor kommer de därefter att göra en bedömning om det känns rimligt att du ska få höja din gräns eller ej.


“Bet365 ser mycket seriöst på ansvarsfullt spelande och har stränga kontroller och rutiner så att deras kunder ska spela med måtta” 


Du blir också automatiskt utloggad en gång i timmen och behöver vänta 5 minuter innan du kan logga in och återuppta ditt spelande. Om du mot förmodan skulle ha varit inloggad in 12 timmar under ett dygn, så kommer kontot automatiskt att låsas i 12 timmar. Då Bet365 har svensk spellicens så kommer ytterligare säkerhetsåtgärder från Spelinspektionen som måste följas, som att sätta spelgränser när du skapar ditt konto och att lätt kunna pausa ditt spelkonto eller testa dina spelvanor.

Hos många giganter inom spelvärlden så brukar det kunna vara komplicerat att få snabb hjälp via livechatt, men detta var inget vi märkte av hos Bet365. Antingen tar du en titt i deras stora FAQ där du hittar svar på de flesta frågor, eller så klickar du på “Kontakta oss” för att få hjälp av en kundtjänstmedarbetare. Supporten håller öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, och du kan enkelt komma i kontakt med dem via antingen live chatt eller e-post.

Bet365 kundservice öppettider:

 • Live Chatt: Dygnet runt
 • E-post: [email protected]
 • Telefon: För närvarande erbjuds inte assistans på telefon
 • Postadress: Customer Services – bet365 House, Media Way, Stoke-on-Trent, Staffordshire, ST1 5SZ, United Kingdom

Kontakta Bet365 live chatt:

 1. Scrolla längst ner på sidan och klicka på “Kontakta oss”
 2. Klicka på “Öppna Chatt”
 3. Välj om du är befintlig eller ny kund
 4. Skriv in namn, mejladress och välj kategori
 5. Klicka “Starta Chat” och du får hjälp inom kort

Vår sammanfattning av Bet365

Vi på Speltips.se tycker att Bet365 är ett föredöme för andra spelsidor på nätet då de vet hur man tar hand om sina spelare så att de förblir trogna spelare. Med bonusen i form av Spelkrediter, ett massivt spelutbud, både när det gäller odds men även livebetting och med en spelmiljö som får spelarna på gott humör så har man lyckats samla miljoner spelare från hela världen på sin spelsida. Tänk på att endast nya kunder får bonusen.

“Bet365 är ett av de äldsta spelbolagen på nätet och man har helt klart visat att man vet hur man bäst får spelarna att trivas hos Bet365.”

Sammanfattningsvis tycker vi att bet365 har ett gediget spelutbud som passar olika smaker oavsett om det gäller casino, betting eller poker. Registreringen är smidig och du kan göra ett relativt snabbt uttag inom 12 timmar, vilket ändå är ganska snabbt i jämförelse med att behöva vänta i flera dagar!

Som grädde på moset kan du också hämta en bet365 bonus när du öppnar ett spelkonto på sajten men glöm inte bort att läsa igenom de fullständiga villkoren innan du accepterar någonting. Appen för bet365 finns att ladda ned via antingen App store eller en länk som du hittar på bet365:s hemsida. Det är dock inget måste att använda just appen, utan en webbläsare fungerar också bra. Webbläsaren är det mest använda alternativet idag ska tilläggas.

Vi kan varmt rekommendera bet365 för alla typer av spelare eftersom det finns många alternativ vad det gäller det mesta och som de säger i deras reklam, så är de faktiskt störst på betting just nu!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Registrering krävs. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se

johan

Bettingansvarig

Johan är vår nykomling till Speltips som tack vare sitt sportintresse förser sajten med de bästa bettingrecensionerna och bonustipsen. Han har sedan han var liten sportat i olika former och idag slår hjärtat extra hårt för det lokala laget Brynäs IF. Utanför Sverige är det Premier League som gäller, där favoriten är Arsenal. Johan har tidigare jobbat inom den amerikanska betting-marknaden och har även koll på svenska casinon.