Bonus Utan Omsättningskrav hos spelbolagen med svensk licens är en stor fördel för alla kunder – att ta del av en bra odds bonus är väldigt populärt bland spelare. Ibland tenderar dock omsättningskraven att bli lite väl tilltagna, vilket renderar i att det kan bli lite knepigt att lyckas omsätta bonusen till riktiga pengar. Som tur är finns det dock en del spelbolag som erbjuder en bonus helt utan omsättningskrav. Här nedan listar vi alla de spelbolag som tillhandahåller en bonus utan omsättningskrav 2023.

Spelbolag med bonus utan omsättningskrav

Snabbare Odds Bonus

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

 • Blixtsnabba uttag med BankID
 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Lyllo Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

Till Lyllo Sport
ComeOn logo

Omsättningskrav: 8x, minsta Odds 1.80

 • Sätt in 500 kr – Betta för 1500 kr

 • Läs mer om ComeOn

Till ComeOn
Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

 • Spela på odds med BankID

 • Läs mer om Hajper

Till Hajper
William Hill Odds Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

Till William Hill

Bonus-Regler och Villkor gäller | +18 | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här.

LuckySports Odds Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 2.0

 • Enkel mobilregistrering med BankID

 • Läs mer om Lucky Sports

Till Lucky Sports
Casumo Odds Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 1.6

 • Insättningar med Swish

 • Läs mer om Casumo
Till Casumo
Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet

Till Unibet
Smarkets Odds Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Stort utbud på spel
 • Läs mer om Smarkets

Till Smarkets

Vanliga frågor och Svar

Omsättningskrav innebär att du måste spela för (omsätta) bonuspengarna ett visst antal gånger, dvs för en viss summa totalt, innan du kan plocka ut pengarna. Ofta är det minimumodds och en del andra villkor inblandade också.

Om det inte är något omsättningskrav kan du plocka ut pengarna när du vill och spela på vad du vill.

Du ska framförallt kika så att omsättningen antal gånger är låg (under x6), minimum odds är lågt (under 2.0) och att det inte finns massa dolda regler som till exempel att du inte får spela på Asian Handicap eller andra liknande specialare. Sen får man ha överseende med att bonus utan insättning har höga krav – det är ju gratis extra pengar att spela för oavsett.

Du borde undvika att ta en bonus om summan är låg och det binder upp din hela din insättning. Om du till exempel enbart får 100 kr, som är gränsen enligt svenska spellagen, då kanske det inte är värt att sätta in 1000 kr och låsa upp dessa pengar helt. Undvik små bonusar med stora omsättningskrav om det är bonus med insättningskrav. Bonus/Gratisspel utan insättning ska du aldrig undvika, men du ska läsa igenom regler så att du vet hur länge bonusen är giltig bl.a.

Därför att det innebär att spelbolagen mer eller mindre ger ut gratispengar, vilket sällan är vinstgivande på sikt. Dock väljer de spelbolag som erbjuder dessa bonusar att inte dela ut för stora summor i sina omsättningsfria bonusar.

Ja det kan du absolut göra. Om du skapar konto hos ett spelbolag som erbjuder bonus utan omsättning så kan du göra vad du vill med dessa pengar – för det finns inget krav på omsättning. Detta gör helt klart bonus utan omsättning till den bästa oddsbonus som finns tillgänglig!

Det händer inte så mycket, men vi rekommenderar att undvika det. Det är nästan alltid tillåtet att göra, men notera att det spelet inte kommer räknas mot omsättningskravet. Om det nu är en bonus utan omsättning så behöver du ofta lägga minst ett bet där utbetalningar excluderar insatser och det är nog bäst att inte casha ut detta spel för att undvika strul.

De får extra publicitet och sticker ut i en väldigt konkurrenskraftig marknad.

⭐️ FÖRDELAR BONUS UTAN OMSÄTTNINGSKRAV

 1. Minskar förlusterna som omsättningskrav bidrar till
 2. Mer rättvist mot nya spelare
 3. Vinn mer pengar på en bonus
 4. Större chans till uttag
 5. Slipp studera regler & villkor varje gång

SÅ FUNGERAR BONUS OMSÄTTNINGSKRAV

För att spelbolagen med svensk licens inte bara ska dela ut pengar hejvilt, men samtidigt kunna locka till sig många kunder så delar de ut odds bonusar. Dessa bonusar brukar generellt fungera på så sätt att du får ditt insatta belopp matchat till en viss procent upp till en viss summa. För att bettingsidorna sedan ska försöka få in pengar så sätter de omsättningskrav på pengarna, med tanken att det ska stoppa spelare från att kunna casha ut enkelt. Det kan till exempel vara så att du måste spela för 8 gånger insatt belopp till minst 1.50 innan du kan göra ett uttag – sådana krav gillar vi inte.

“Höga omsättningskrav är ej positivt för spelaren.”

Om en bonus har ett omsättningskrav, vilket är det överlägset vanligaste i spelbranschen, så innebär det att du måste spela för dina pengar ett visst antal gånger för att omvandla bonuspengarna till “riktiga” (uttagsbara) pengar. Detta är en process som alla bonusar utan omsättningskrav inte har, och det har således blivit en av de bästa bonus kampanjerna på den svenska spelmarknaden.

Så Här Fungerar Omsättningskrav på Bonus:

 1. Spelbolag sätter ett krav på en viss summa som spelaren måste betta för innan uttag kan beviljas.
 2. Omsättningskravet består av ett visst antal gånger din insatta summa+bonus måste spelas för – 5x till exempel.
 3. Sätter du in 100 kr och får 100 kr extra, med ett krav på 3x omsättning, då måste du spela för 200 kr x3 (600 kr) totalt innan uttag kan godkännas.
 4. Så fort spel rättats och omsättningskravet är mött – då kan uttag godkännas.

Spelbolag med Bonus Utan Omsättningskrav

Om en bonus istället inte har någon omsättningskrav så innebär det istället att du kan spela exakt i den takt du vill, exakt de antal spel du vill spela och exakt på vilka marknader du vill. Dessutom kan du när som helst ta ut pengarna. Som man kanske förstår så är det sällan gynnsamt för spelbolagen (förutom marknadsföring/publicitet naturligtvis) och det handlar således sällan om några större summor. 

“Bonusar utan omsättning är sällan gynnsamt för spelbolagen – men spelarna älskar det.”

Det finns ett fåtal spelbolag som kan erbjuda betting bonusar utan några som helst omsättningskrav. Detta är väldigt omtyckt av spelarna och det förstår man så klart. Å andra sidan kanske det finns andra små regleringar i dessa fall, som en lägre summa av bonuspengar, men oavsett så är det riktigt fint att få ta del av en bonus helt fri från omsättning.

Bäst Bonus Utan Omsättningskrav 2023:

 1. Casumo Bonus » 100 kr Freebet utan omsättning
 2. Unibet Bonus » Få 100 kr Gratisspel
 3. Betfair Bonus » Få 100 kr Oddsbonus utan omsättning