Att sätta in pengar och ta del av en smaskig odds bonus är väldigt populärt bland spelare. Ibland tenderar dock omsättningskraven att bli lite väl tilltagna, vilket renderar i att det kan bli lite knepigt att lyckas omsätta bonuspengarna till riktiga pengar. Som tur är finns det dock en del spelbolag som erbjuder en bonus helt utan omsättningskrav. Här nedan listar vi alla de spelbolag som tillhandahåller en bonus utan omsättningskrav 2021.

Omsättningskrav

För att spelbolagen inte bara ska dela ut pengar hejvilt, men samtidigt kunna locka till sig många kunder så delar de ut bonusar. Dessa bonusar brukar generellt fungera på så sätt att du får ditt insatta belopp matchat till en viss procent upp till en viss summa. Det kan t ex handlaom 100% upp till 1500 kr eller 200% upp till 500 kr. För att bettingsidorna sedan ska försöka få in pengar så sätter de omsättningskrav på pengarna, t ex att du måste spela för 8 gånger insatt belopp till minst 1.50 innan du kan göra ett uttag.

Spelbolag med bonusar utan omsättningskrav

Det finns ett fåtal spelbolag som kan erbjuda bonusar utan några som helst omsättningskrav. Detta är väldigt omtyckt av spelarna. Skillnaden med omsättningsfria bonusar är dock att summan sällan är i närheten av den summa som erbjuds i bonusbelopp med omsättningskrav. För den lite oerfarna spelarna som ändå vill testa sina vingar är det dock ett fantastiskt steg in i bettingvärlden.

Spelbolag med bonus utan omsättningskrav

Betfair logo

Få 100 kr tillbaka

Maxbonus: Få 100 kr tillbaka vid förlust

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 2.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

Till Lucky Sport
Leovegas logo

 Få 100 kr Free Bet

Maxbonus: Få 100 kr Free Bet

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Snabbregistrering med BankID

  • Läs mer om LeoVegas
Till LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

MrGreen

100% vinstboost upp till 5k

Maxbonus: Dubbla din första vinst upp till 5000 kr

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Generös välkomstbonus utan omsättning
  • Läs mer om MrGreen
Till MrGreen
Betfair logo

 100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela riskfritt

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Helt unik spelplattform

  • Läs mer om Betfair

Till Betfair
Paf logo

99 freespins

Maxbonus: 99 freespins. Insättningsbonus för nya spelare

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Välkomstbonus utan omsättningskrav
  • Läs mer om Paf Sport
Till Paf

Omsättningskrav

Om en bonus har ett omsättningskrav, vilket är det överlägset vanligaste i spelbranschen, så innebär det att du måste spela för dina pengar ett visst antal gånger för att omvandla bonuspengarna till “riktiga” (uttagsbara) pengar. Omsättningskravet består av ett visst antal gånger din insatta summa måste omsättas – t ex fem gånger. Sätter du då in 800 kr måste du spela för 4000 kr totalt (800 x 5) innan du tar ut pengarna. Det brukar även finnas ett minimumodds och ibland diverse andra krav.

Utan omsättningskrav

Om en bonus istället inte har någon omsättningskrav så innebär det istället att du kan spela exakt i den takt du vill, exakt de antal spel du vill spela och exakt på vilka marknader du vill. Dessutom kan du när som helst ta ut pengarna. Som man kanske förstår så är det sällan gynnsamt för spelbolagen (förutom marknadsföring/publicitet naturligtvis) och det handlar således sällan om några större summor.

Vanliga frågor och Svar

Omsättningskrav innebär att du måste spela för (omsätta) bonuspengarna ett visst antal gånger, dvs för en viss summa totalt, innan du kan plocka ut pengarna. Ofta är det minimumodds och en del andra villkor inblandade också.

Om det inte är något omsättningskrav kan du plocka ut pengarna när du vill och spela på vad du vill.

Därför att det innebär att spelbolagen mer eller mindre ger ut gratispengar, vilket sällan är vinstgivande på sikt. Dock väljer de spelbolag som erbjuder dessa bonusar att inte dela ut för stora summor i sina omsättningsfria bonusar.

De får extra publicitet och sticker ut i en väldigt konkurrenskraftig marknad.