Bettingsidor utan konto 2018

//Bettingsidor utan konto
Bettingsidor utan konto2018-11-16T15:50:17+00:00

Betting utan konto är ett nytt fenomen som fler svenska bettingsidor väljer att hoppa på nu under 2018. Det fungerar så enkelt att du istället för att registrera ett konto, så spelar du direkt hos spelbolaget med ditt BankID och personnummer. Fördelen med detta är att du slipper registrera ett konto, skicka in jobbiga dokument, men bäst av allt; du har vinstpengarna på ditt bankkonto inom fem minuter. Här nedan hittar du alla bettingsidor med odds utan krav på konto 2018.

Betting utan konto

Att spela på bettingsidor utan ett registrerat konto är ett nytt fenomen som kom till i början på 2018 där Trustly var först ut med att erbjuda denna tjänst till några utvalda spelbolag. Nu har även Entercash byggt en lösning för spel utan konto och allt fler bettingsidor väljer nu att koppla på denna fantastiska tjänst som gör det möjligt att spela direkt utan att registrera ett spelkonto. Först ut är Mr Green men vi kan vänta oss ännu fler spelsidor inom kort.

Så spelar du betting med BankID

Istället för att registrera ett konto så kan man säga att du hoppar vidare direkt till att du ska sätta in pengar. Alla svenska storbanker finns med i denna lösning och du väljer helt enkelt din bank, ditt personnummer och avslutar med hur mycket du vill sätta in. Sedan är det klart! Hur smidigt är inte det?

Det skapas ett konto i bakgrunden

Det många inte vet om är att det skapas ett spelarkonto i bakgrunden via ditt personnummer, så att bettingsidan kan hålla koll på vilka spel du har lagt och även vilka spelvinster som tillhör dig. Detta är inget du behöver tänka på utan när du vill sätta in eller ta ut pengar gör du det med ditt mobila BankID eller bankdosa och har pengarna på ditt konto inom 5 minuter.

Alla spelbolag med Pay & Play

Speedybet logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Supersnabba uttag på 5 minuter

 • Spela utan konto & slipp verifiering

 • Läs mer om SpeedyBet bonus

Till SpeedyBet
Schnellwetten logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Till Schnellwetten
Leovegas logo

 100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

 • Just nu marknadens bästa bonus

 • Registrering med Bank-ID
 • Läs mer om LeoVegas bonus

Till LeoVegas
Paf logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

 • Välkomstbonus utan omsättningskrav
 • Bra spelutbud och riktigt snabba uttag
 • Läs mer om Paf bonus
Till Paf
Fastbet logo

500 kr i bonus

Maxbonus: 50 kr upp till 10 gånger

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Spela utan konto genom Bank-ID

 • Få uttagen utbetalda på nolltid

 • Läs mer om Fastbet bonus

Till Fastbet
LuckySport logo

250 kr i riskfritt spel

Maxbonus: Sätt in 250 kr – Spela för 250 kr riskfritt

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

 • Ingen registrering & verifiering med BankID
 • Snabba uttag på 5 minuter
 • Läs mer om LuckySports bonus
Till LuckySports
MrGreen

100% vinstboost upp till 5000 kr

Maxbonus: Dubbla din första vinst upp till 5000 kr

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

 • Generös bonus med Spel och BankID

 • Tryggt & säkert med bra produkt

 • Läs mer om MrGreen bonus

Till MrGreen

Betting & spel på odds utan konto

Det sker stora förändringar i Sverige och vi står snart inför en licensiering som gör det möjligt för utländska spelbolag att söka svensk spellicens. Men nu har vi äntligen fått det vi har väntat på länge; Betting med BankID utan registrering. Detta fenomen är helt nytt och fungerar endast i Sverige och Finland där BankID finns tillgängligt. I den här guiden förklarar vi hur Betting utan konto fungerar och varför det är så fruktansvärt bra.

Spela direkt med ditt personnummer och BankID

Det unika med denna nya tjänst som är framtagen av både Trustly och Entercash, är att du hoppar över flera jobbiga steg som har varit riktigt jobbiga för svenska spelare som gillar att spela på odds och betting på nätet. Här nedan är några punkter som beskriver fördelarna med att spela på betting utan ett konto:

 • Du slipper registrera ett konto.
 • Inga krav på verifiering med jobbiga dokument.
 • Sätt in pengar och verifiera direkt med BankID.
 • Vinstpengarna får du in på ditt bankkonto inom 5-15 minuter.

Vinstpengarna direkt inom 5-15 minuter

Den här punkten är nog den som har stört oss svenska spelare mest; att vi har behövt vänta på våra vinstpengar i flera dagar, ibland upp till flera veckor. Nu är det problemet ett minne blott. Med betting utan konto så slipper vi det eftersom vi löser vår verifiering, eller KYC som det också heter, med hjälp av Mobilt BankID. BankID har så hög säkerhet att det är minst lika säkert som att skicka in passkopia eller annat dokument till spelbolaget. Resultatet blir då att när du begär ut dina vinstpengar från spelbolaget så har du dem redan på ditt bankkonto inom 5 till 15 minuter.

Alla storbanker fungerar

Det skiljer sig lite vilka banker som finns tillgängliga beroende på om bettingsidan använder sig av Entercash eller Trustly. Här nedan ser du enkelt vilka banker som fungerar.

Entercash som bland annat Mr Green använder sig av så kan du sätta in och ta ut pengar med dessa banker; Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB, Länsförsäkringar, Skandia och Sparbanken.

Trustly som bland annat Snabbare Betting använder sig av så kan du sätta in och ta ut pengar med dessa banker; Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Länsförsäkringar, Skandia, Danske Bank Sparbanken och Sparbanken Syd.