Hockey VM 2019 » Stor guide till Ishockey VM i Slovakien - Speltips.se

Guide till Hockey VM 2019 i Slovakien

/Hockey VM 2019
Hockey VM 20192018-05-21T15:27:08+00:00

Varje år arrangeras hockey VM runt om i världen och år 2019 kommer hockey VM att arrangeras i Slovakien. Mästerskapet kommer hållas i städerna Bratislava och Kosice mellan datumen 3-19 maj. Vi på Speltips.se bevakar hockey VM på plats och har skrivit en heltäckande guide med Spelschema för hockey VM, TV-tablå och mycket mer. Här får du även de senaste nyheterna om Tre Kronor och VM 2019.

Visa fler inlägg

Fullständig guide för Hockey VM 2019

Vi på speltips.se älskar Hockey VM och har därför bestämt för att skriva en heltäckande guide för ishockey-VM i Slovakien som spelas den 3-19 maj. Sverige har vunnit VM två år i rad och därför blir det inte mer spännande att få följa när Tre Kronor ska försvara VM-guldet för andra året i rad. Hockey-VM 2019 kommer att sändas av SVT och via deras playtjänst SVTplay, vilket innebär att du kan följa Hockey VM både på nätet och vid TV:n. Vi har skrivit en fullständig TV-tablå med TV-tider för Hockey VM där du ser vilken tv-kanal som sänder matchen du vill se på.

Tidigare Hockey-VM

Hockey-VM 2017 utspelade sig tyska Köln och i franska huvudstaden Paris. Sverige drog det längsta strået och vann guldet efter att man slog Kanada med 2-1 i finalen. Det var Sveriges tionde VM-guld genom tiderna. Med den noteringen är man tredje bäst över antal VM-guld genom tiderna. Under 2018 så spelades Hockey VM i Danmark där Sverige åter igen vann och har nu hela 11 VM-guld. På första plats över flest antal VM-guld hittar vi Sovjetunionen (Ryssland) som vunnit 22 guldmedaljer i hockey-VM genom åren och därefter har Ryssland även vunnit tre stycken guld själv.