Biljetter för Hockey-VM 2024 i Finland och Lettland finns nu ute till försäljning och du köpa biljetter för hela mästerskapet. Till skillnad mot en vanlig ishockeymatch så finns det en rad olika typer av paket att välja mellan beroende på hur många dagar du stannar. Nedan ser du alla biljettpaket och hur du köper biljetter till Hockey-VM 2024.

Biljetter Hockey VM 2024

Det kommer att vara extremt svårt att få tag på biljetter till Sveriges matcher under Hockey-VM 2024 på grund av att många svenskar väljer att åka dit. Däremot så är det lika lätt att få biljetter till många andra matcher som det är svårt att få biljetter till Sveriges matcher. Därför väljer många att se de matcher med Sverige som de får biljetter till och sedan krydda med de mindre populära matcherna. Biljetterna säljs genom IIHF och deras biljettsida där du kan köpa olika typer av paket.

Många svenskar på plats

Sverige är ett av få länder som samlar väldigt mycket supportrar på Hockey-VM oavsett vart mästerskapet spelas i världen. Det har blivit lite av en tradition för svenskarna att åka ner med ett kompisgäng och följa Sveriges väg till VM-guldet. Det är ännu inte känt hur många supportrar som väntas befinna sig i Finland och Lettland i år men det troliga är att det kommer vara tusentals på plats både i och utanför arenan på matchdagar. Det är vanligt att alla supportrar inte har biljetter till samtliga matcher vilket gör att en del väljer att se matchen på en pub eller i områden som är uttalat för supportrar.

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Snabba uttag med Trustly

  • Läs mer om ComeOn

QuickCasino Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x bonus

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 0

  • Kom igång på 2 minuter med Swish

  • Läs mer om Betinia

Biljettpriser Hockey VM 2024

Det pris som du får betala för en biljett på Hockey-VM 2024 skiljer sig kraftigt beroende på vilken match du väljer att köpa biljett till. I båda arenorna är det dessutom så att den nedre sektionen är den dyraste, så om du är ute efter billigare biljetter är det i första hand på den övre sektionen du ska kika på. Det ska dock förtydligas att du får vad du betalar för, sikten kan bli avsevärt mycket sämre med en biljett på den övre sektionen.

Om du är ute efter att följa Sverige så kan du köpa ett paket för Sveriges samtliga matcher, priser varierar beroende på vart du vill sitta.

Viktig information om biljetterna

Det kommer att finnas över 400 000 biljetter ute till försäljning under mästerskapet och för att det ska bli så rättvist som möjligt så kan varje person endast köpa 4 biljetter per prisklass när du väljer enskilda matcher. Det möjliggör alltså att du kan köpa fler biljetter om du väljer att sitta på olika ställen varje match.

Biljetterna började redan säljas i slutet på föregående år och en ny försäljning har släppts upp i början på 2024, där möjligheten att köpa biljetter för enskilda matcher öppnats.

ANDREAS BLOMDAHL

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.