Flera nya bettingsidor 2022 har lanserats. Den 1 januari 2019 fick vi en helt ny spelmarknad i Sverige med licens för spelbolag. Vi håller koll på alla nya bettingsidor på den svenska marknaden och vi är alltid först när det kommer till exklusiva bonusar. Nedan finns alla nya spelbolag och bettingsidor på nätet 2022.

Nylanserade spelbolag

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min odds 1.8

 • Snabba uttag & generös Bonus
 • Läs mer om Expekt

Till Expekt
TurboVegas Odds Bonus

Utan omsättningskrav – Min odds 1.0

 • Nytt Spelbolag med svensk licens
 • Läs mer om TurboVegas

Till TurboVegas
Snabbis Betting Bonus

Omsättningskrav: 10x, Min odds 1.8

 • Ny Bettingsida 2022

 • Läs mer om Snabbis

Till Snabbis
CampoBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 5x – Min Odds: 1.50

 • Bra bonus och ett stort utbud

 • Läs mer om Campobet

Till CampoBet
LuckySports Odds Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 2.0

Till Lucky Sports
Smarkets Odds Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 0

Till Smarkets
Snabbare Odds Bonus

Omsättningskrav: 8x – Min odds 1.8

 • Blixtsnabba uttag med BankID
 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare

Vanliga Frågor & Svar om Nya Bettingsidor 2022

Nya bettingsidor 2022 betyder att det är en sprillans ny bettingsida som lanserats det året. Det är en otroligt populär term att söka på bland svenska spelare och därav har vi skapat denna sida för att samla all info kring ämnet. Ett exempel på en ny bettingsida i Sverige är Nightrush, ett mindre och relativt nytt spelbolag på den svenska marknaden.

Kort och gott: för att dem erbjuder en bonus. Man får enbart en bonus per spelare/konto och varje gång en ny bettingsida ploppar upp på marknaden får kunder chans att hämta en bonus. Så man ska ta bonus hos nya spelbolag för att man kan helt enkelt.

Ja det har dem. Kanske inte alla spelbolag utan svensk licens såklart, men vi på speltips.se jobbar enbart med nya bettingsidor som har svensk licens. Så alla nya spelsajter du finner på vår hemsida har garanterat en svensk spellicens.

Saker som nybörjartur är väl en fördel för folk som tror på det. Annars är de stora fördelarna att man får chansen att prova en ny sajt, hitta nya produkter som man gillar och framförallt, ta en bonus igen.

Nej så fungerar det inte dessvärre. Vi såg nyligen två nya bettingsidor 2021 lanseras och dessa var TurboVegas Sport och Snabbis Sport – bägge sajterna lanserade helt utan sport bonus. Oftast har nya spelbolagen detta, men inte alltid.

Det som nästan alltid medföljer en ny bettingsida 2021 är följande: Cash-out-funktion, Bet Builder-funktion, snabba uttag, betting med BankID och någon form av unik egenskapad produkt som virtuella sporter eller poolspel.

Så länge man spelar på en av alla nya bettingsidor 2021 med svensk licens så är det alltid tryggt. Den svenska spellicensen skyddar spelare på flera plan och har sajten detta, då är det tryggt.

Just nu i betting-världen ryktas det om två nya bettingsidor 2021: Videoslots Sports samt Svenplay Sports. Vi väntar med spänning!

Nya spelbolag som lanseras 2022

Idag så krävs det någonting extra för att nya bettingsidor ska kunna locka nya spelare till spelsidorna. Det innebär att många nya spelbolag ofta försöker täcka upp brister som finns hos många andra bettingsidor. Ett exempel är att många nya bettingsidor är mycket duktiga på att erbjuda sina spelare en bra produkt, med till exempel funktionen ”cash-out”, som innebär att man kan stänga spel i förtid när man livebettar.

”Ett nytt spelbolag innebär nästan alltid en sprillans ny bonus att hämta.”

Utöcer det är det även viktigt att erbjuda god kundservice, rikligt med belöningar och snabba utbetalningar. Det är på grund av att man vet att det är något som de flesta spelare värdesätter högt. Att även kunna erbjuda nya spelmarknader och nya typer av spelsystem som gör spelandet än mer spännande är också något som nya bettingsidor ofta gör.

👉🏼 Positiva Faktorer – Nya Spelbolag:

 1. Nybörjartur
 2. Testa något nytt
 3. Upptäck nya funktioner
 4. Alltid BankID-betting
 5. Ta ny Odds Bonus

Utöver det så brukar även de flesta spelbolag erbjuda nya spelare en mycket generös odds bonus i samband med lanseringen vilket gör att många väljer att prova på de nya spelsidorna då man också får ett rejält tillskott till sin spelkassa att spela för.

Fördelar med nya bettingsidor

Det finns flera fördelar med att spela på nya bettingsidor 2022. Alla nya spelbolag erbjuder ofta saker som bra kundtjänst, fina sport bonusar och även nya, innovativa produkter som spelare kan ta del av. Dessutom är det riktigt kul att få testa något nytt efter att man spelat på samma sajt under en längre tid. Här får du några punkter varför du ska spela på ett nytt spelbolag från 2022:

 • Nya spelbolag har oftast bättre välkomstbonusar.
 • För att bettingsidan ska slå igenom så erbjuds också god kundservice.
 • Du kan räkna med riktigt bra belöningar och betting bonusar.
 • Massor av nya produkter att prova på.
 • Spela direkt med BankID utan konto och få supersnabba vinster.
 • Oftast erbjuds Snabba Uttag hos nya spelbolag med svensk licens.
 • Besök alltid Speltips.se när du ska spela på ett nytt spelbolag.

Nya bettingsidor i Sverige

Betting är något som blivit mycket populärt i Sverige idag och därför så kommer det en hel del nya bettingsidor varje år – men det är även en hel del casinon online som också har kompletterat sitt spelutbud att även omfatta oddsspel. Idag så finner man de flesta sporter från ett stort antal länder runt om i världen. Vanligtvis så erbjuds spel på sporter som bland annat fotboll, ishockey, basket, amerikansk fotboll, rugby, handboll, volleyboll, tennis, golf och mycket annat. Många bettingsidor erbjuder även spel från lägre divisioner inom vissa sporter vilket innebär att man har möjlighet att kunna lägga oddsspel på sina lokala favoritlag, vilket gör spelandet lite roligare.

”Det kommer en hel del nya bettingsidor varje år.”

Det har lanserats flera nya bettingsidor under året i Sverige. Det är lite skralare kring nya spelbolag 2022 än vad det var innan spellicensen kom, men det är ändå ett par nya spelbolag för året som vi listar nedan.

Följande spelbolag är nya för år 2022:

 • Fastbet
 • Hajper
 • Snabbis
 • Casumo
 • TurboVegas
 • Interwetten
 • Nya Expekt
 • Snabbare