Sveriges största bettingcommunity
Speltips varje dag sedan 2016

Speltips Superettan

  1. Speltips
  2. /
Superettan Författare: 2021-11-03T14:16:50+01:00

Sveriges näst högsta division. Superettan är ligan där drömmar om spel i Allsvenskan kan bli verklighet. På speltips.se får du senaste nytt och intressanta speltips från Superettan, en liga som blandar anrika storklubbar med små uppstickarlag från förorter och landsbygder. Våra speltips för Superettan är helt utan kostnad.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Superettan

Bethard logo

100% upp till 1000 kr

Sätt in med BankID och spela direkt

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bra cash-out & riktigt höga odds
  • Läs mer om Bethard

Till Bethard
Casumo logo

100 kr Freebet

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.6

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Insättningar med Swish

  • Läs mer om Casumo

Till Casumo Sport

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet
Till Unibet

Speltips för Superettan

På Speltips.se får du dagligen speltips för Superettan från våra spelexperter som är väl insatta i hur lagen och spelarna presterat den senaste tiden. De ger er unik statistik och den senaste informationen från Sveriges älskade andradivision i fotboll. Våra insatta experter följer Superettan på daglig basis och förser er läsare med välmotiverade analyser och speltips för Superettan. Det kostar givetvis ingenting att ta del av våra speltips för Superettan, som dessutom kommer med senaste nytt och färska uppdateringar kring skador och dagsform hos samtliga lag.

Ligans popularitet

Superettan är en liga vars kommersiella kraft, av förståeliga skäl, till stor del är begränsad till Sverige. Då det är en andradivision saknar man i regel de största och mest publikdragande klubbarna, men givetvis bjuds det på undantag till och från. Ligan är dessutom väldigt beroende av vilka klubbar som spelar där under den aktuella säsongen. Den största klubben som huserat i Superettan på senare år, sett till intresse och popularitet, är Helsingborg, en klubb med stark tradition och stora framgångar inom svensk fotboll. Det var inte allt för många år sedan Hammarby huserade i andradivisionen. Discovery äger sändningsrättigheterna till Superettan.

Betting tips för Superettan

Superettan är naturligtvis en av ligorna vi har bäst koll på, och givetvis kan ni ta del av välmotiverade betting tips för Superettan hos oss varje dag. Våra insatta experter har väldigt god koll på lagen och ligan i sin helhet, och förser er läsare med vassa betting tips för Superettan på daglig basis. Samtliga våra betting tips för Superettan är helt utan kostnad, och kommer dessutom i kombination med djupgående analyser, färska rapporter och senaste nytt från ligan.

Superettans historia

Superettan är en ung liga som startades först år 2000, då svenska fotbollsförbundet lade om seriesystemet. Tidigare hette näst högsta divisionen i svensk fotboll division 1. Många svenska storklubbar har huserat i Superettan efter att ha åkt ur Allsvenskan säsongen dessförinnan. Superettan är av naturliga skäl en liga som har väldigt hög status bland det svenska folket, det är trots allt en plats i Allsvenskan som man tävlar om. Kalmar och Öster är de två klubbarna som vunnit Superettan vid mer än ett tillfälle – båda klubbarna har vunnit titeln två gånger vardera.

Så ser Superettan ut idag

Det råder inget snack om att Superettan är en extremt populär liga bland det svenska folket. Svenska fotboll i sin helhet anses vara väldigt traditionstyngd, och supportrarna stöttar sina klubbar trots motgångar. I andradivisionen har en drös klassiska klubbar huserat på senare år, däribland GAIS, Helsingborg, Degerfors och Halmstad, någon som bidragit till en väldigt positiv läktarkultur. Slagkraften i ligan kan variera kraftigt från säsong till säsong – hur pass populär ligan är ur ett supporterperspektiv beror allt som oftast på just vilka klubbar som för tillfället spelar i ligan.

Kommande matcher i Superettan