Unibet 2018-02-20T10:44:36+00:00

Unibet bonus

Unibet bonus:

800% upp till 800 kr

Till Unibet

Så tar du del av bonusen

Unik bonus för Speltips.se som ger nya spelare hela 800% upp till 800 kr i välkomstbonus + 50 free spins att testa på casinot. Så här gör du för att ta del av bonusen.

  • Klicka på den gröna knappen ”Till Unibet” och registrera ett konto.

  • Minsta insättning är 100 kr för att ta del av bonusen.

  • Maxbonus är 800 kr (sätt in 100 kr & få 900 kr), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen.

Omsättningskrav

Unibet har ett mycket generöst omsättningskrav som innebär att du bara behöver omsätta bonusbeloppet 8x till minsta odds 1.4.

  • Exempel: Du sätter in 100 kr och får totalt 900 kr att spela för. Du måste då totalt spela för 6400 kr innan du kan ta ut alla dina pengar. Varje spel måste ha minst 1.4 i odds.

Våra erfarenheter om Unibet

Det svenska spelbolaget Unibet är ett av de större spelbolagen på den nordiska och europeiska marknaden och det är många saker som man har gjort rätt under årets lopp som lett till att man är där man är idag.

Unibet drivs och ägs av företaget Unibet International Ltd, som har sitt säte på Malta där man även har sitt huvudkontor beläget. Unibet erbjuder spel under en licens utfärdad på Malta vilket betyder att spelare inom EU inte behöver betala skatt på de vinster som de vinner när de spelar hos Unibet. Unibet har även ett flertal ytterligare spellicenser utfärdade som ger företaget rätt att erbjuda spel i länder som bland annat England, Frankrike, Italien, Danmark och Australien.

Bonuskod

Unibet använder sig inte av några bonuskoder då de förmodligen vet att det kan vara svårt att både hitta och hålla rätt på dessa koder så man inte förlorar någon bonus. Istället så får nya spelare automatiskt sin bonus genom att använda bonusknappen på denna sida.

Spelmöjligheter

Unibet har ett av marknadens största spelutbud och här kan man utöver de vanligaste sporterna även hitta spel på lite mer udda sporter som bland annat snooker, windsurfing och schack. Man har förstås även ett stort utbud av oddsspel på många olika sporter som fotboll, ishockey, baseball, amerikansk fotboll, basket, cricket, rugby, volleyboll, handboll, boxning, tennis, golf och motorsporter. Här finns det mesta som man kan önska och faktiskt mer än så. Det finns även oddsspel på kulturella evenemang som skönhetstävlingar, melodifestivalen, såpoperor och politiska val.

Mellan varven kan man finna en del generösa odds hos Unibet vilket gör att man kan vinna lite mer än man kan göra hos andra spelbolag. Dock så är Unibet experter på odds vilket gör att oddssättningen ger en ganska bra uppfattning om vilka chanser man har att vinna sina spel.

Livebetting

De spelare som gillar att spela på livebetting blir nog glada över att se det stora utbudet av matcher som Unibet erbjuder under livebetting. Här finner man spel på nästan alla sporter där fotboll av naturliga skäl ligger i framkant på live-marknaden. Spelarna erbjuds ett stort urval av marknader att spela på under matchernas gång oavsett om det handlar om ett bottenmöte i Division 3 Sverige eller en toppmatch i Premier League. Här finner man spel på fotboll, basket, ishockey, tennis och många andra sporter där man kan spela i ett stort antal olika varianter.

Unibet har en mycket snygg och översiktlig sida för livebetting vilket gör att det är både enkelt och spännande att följa matcherna live samtidigt som man smidigt kan lägga nya spel under tiden som matchen pågår. Det går att följa matcherna på två olika vis, antingen genom liverapportering eller genom Unibets TV-sändning som man erbjuder på en del av matcherna.

Unibet i mobilen

Unibet har en snygg och väl strukturerad mobil spelsida där spelare med mobila enheter kan lägga oddsspel eller spela på livebetting. Unibet var tidiga med att lansera en mobil spelsida, före många andra spelbolag, vilket har gjort att man haft gott om tid att förbättra sin mobila spelsida så att den lever upp till de krav och förväntningarna som spelarna har. Det finns även en smidig app för både IOS och Android som gör det ännu enklare att lägga spel, inte minst snabbare.

Betalningsalternativ, uttag och kundtjänst

För att göra insättningar och uttag till och från sin spelkassa hos Unibet så kan man använda sig av de vanligaste betalningsalternativen som bland annat Trustly, VISA, MasterCard, banköverföring, Neteller och Skrill. Uttagsbegäran behandlas och pengarna utbetalas inom 48 timmar hos Unibet men oftast bra mycket fortare än så.

Hos Unibets kundtjänst så får man snabbt svar på frågor eller hjälp med att lösa uppkomna hinder av svensktalande personal. Kundtjänsten kan man kontakta genom livechatt på spelsidan, som har öppet mellan klockan 08:00 och 02:00, per telefon, mellan klockan 08:00 och 24:00, eller genom e-post där man har en svarstid på cirka 3 timmar. Kundtjänsten har öppet alla dagar, dygnet runt, men efter att man har stängt livechatten så får man hjälp av engelsktalande personal. Många av de vanligaste frågorna kan man dock hitta svar på i den FAQ som finns på spelsidan.

Fördelar med Unibet

  • Ett väletablerat spelbolag med en svensk spelmiljö och en svensk kundtjänst
  • Ett av marknadens bästa utbud av oddsspel där man även kan hitta många udda sporter
  • Tar väl hand om sina spelare och delar ofta ut generösa bonusar
  • Erbjuder nya spelare en av marknadens bästa bonusar
  • Arbetar aktivt för att hjälpa spelare så de inte blir spelberoende
  • En mycket snabb och snygg mobil spelsida med ett bra utbud av spel

Sammanfattning

Unibet är ett av de största spelbolagen på marknaden och erbjuder ett spelutbud som passar alla spelare mycket väl. Med en svensk spelmiljö som är väl strukturerad och översiktlig så passar Unibet lika bra för nybörjare som för erfarna spelare. Nya spelare som vill dryga ut spelkassan erbjuds hos oss en av marknadens bästa bonusar – 800% upp till 800 kr med ett lågt omsättningskrav. Det märks att Unibet har varit med länge och har en stor kunskap när det gäller att erbjuda sina spelare en bra service och generösa belöningar. Unibet har även vunnit ett flertal utmärkelser för sin spelsida vilket är ett tecken på att man hela tiden vill förbättra sig för att leva upp till de förväntningar som spelarna har på ett spelbolag. Unibet är en spelsida som rekommenderas varmt.