Unibet bonus:

100 kr gratisspel

Till Unibet Sport
 • Första insättning: 100 kr i gratisspel
 • Bonustyp: Gratisspel/freebet
 • 1x bonus, minsta odds 1.0.
 • Insättningsmetoder: Trustly, Neteller, Skrill, Bitcoin, Mastercard, VISA, Paysafecard, Kreditkort
 • Uttagsmetoder: Banköverföring, Maestro, MasterCard, Neteller, Visa Electron, Visa, Skrill
 • E-plånbok: 24-48 timmar
 • Kredit/ bankkort: 3-10 dagar
 • Väntetid: 12-24 timmar
 • Uttagsgräns: Ingen gräns
 • Cash-out: På både singlar & kombos
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Ha pengar på ditt spelkonto när matchen sänds
 • Plattform: Kambi
 • App: Android och Iphone
 • Spellicenser: Svensk Spellicens
 • Live chatt: Kl. 08:00 – 00:00
 • E-post: info-se@unibetsupport.com
 • Telefon: Inrikes 0200 899933, utrikes +44203 725 3786
Besök Unibet

Unibet bonus

Vi på Speltips.se ger dig en bonus på Unibet Sport på 100 kr gratisspel vid din första insättning. Så här gör du för att hämta din Unibet Bonus.

 • Klicka på “Till Unibet Sport” och registrera ett konto.

 • Välj Unibet bonus och gör en insättning på minst 100 kr för att aktivera bonusen.

 • Maxbonus hos Unibet sport är 100 kr (sätt in 100 kr, få totalt 200 kr att spela för), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen utan omsättningskrav.

Bonusvillkor och omsättningskrav

Unibet bonus har ett mycket generöst omsättningskrav som innebär att du bara behöver omsätta gratisspelet 1x till ett valfritt odds. Notera att du får tillbaka vinsten, men inte insatsen från spelet du satsar med gratisspelet. Bonusen behöver omsättas inom 60 dagar från det att du aktiverat den.

 • Exempel: Du sätter in 100 kr och får totalt 200 kr att spela för. Gratisspelet på 100 kr behöver spelas för en gång för att det ska kunna bli uttagbara pengar. Spelet behöver inget speciellt odds, men notera att du får tillbaka vinsten men inte insatsen om du vinner. Exempel: Du satsar ditt gratisspel på 100 kr på ett odds som är 5.00 och vinner – då får du 400 kr tillbaka som du kan ta ut. För mer info besök: www.unibet.com

Recension Unibet

I denna Unibet recension får du läsa om det svenska spelbolaget Unibet är ett av de större spelbolagen på den nordiska och europeiska marknaden och det är många saker som man har gjort rätt under årets lopp som lett till att man är där man är idag.

Om Unibet

Unibet drivs och ägs av företaget Unibet International Ltd, som har sitt säte på Malta där man även har sitt huvudkontor beläget. Unibet erbjuder spel under en licens utfärdad i Sverige vilket betyder att spelare från Sverige inte behöver betala skatt på de vinster som de vinner när de spelar hos Unibet. Unibet har även ett flertal ytterligare spellicenser utfärdade som ger företaget rätt att erbjuda spel i länder som bland annat England, Frankrike, Italien, Danmark och Australien.

Spelutbudet hos Unibet

Unibet har ett av marknadens största spelutbud och här kan man utöver de vanligaste sporterna även hitta spel på lite mer udda sporter som bland annat snooker, windsurfing och schack. Man har förstås även ett stort utbud av oddsspel på många olika sporter som fotboll, ishockey, baseball, amerikansk fotboll, basket, cricket, rugby, volleyboll, handboll, boxning, tennis, golf och motorsporter. Här finns det mesta som man kan önska och faktiskt mer än så. Det finns även oddsspel på kulturella evenemang som skönhetstävlingar, melodifestivalen, såpoperor och politiska val.

Mellan varven kan man finna en del generösa odds hos Unibet vilket gör att man kan vinna lite mer än man kan göra hos andra spelbolag. Dock så är Unibet experter på odds vilket gör att oddssättningen ger en ganska bra uppfattning om vilka chanser man har att vinna sina spel. Spelbolaget har även lanserat Spelbyggaren, som i vanliga fall brukar kallas Bet Builder eller Skapa ett spel. Där kan du bygga dina egna spel och sätta ihop flera spel på en och samma match.

Fotboll på Unibet

Fotboll är världens största sport och det märks inte minst när man tittar på Unibet spelutbud på fotboll. Under dygnets alla timmar finns det mängder av odds på fotboll från matcher från världens alla hörn. För nästan alla matcher så finns det ett stort antal spelmarknader med allt från 1X2 till Asian Handicap, Över/Under, målskytt och 3-vägs handikapp. Unibet Sport har ett av de absolut bästa spelutbuden på fotboll och du kan nästan alltid räkna med att hitta den match eller spel som du letar efter.

Fotbollsligor i Unibets utbud:

 • Premier League
 • Allsvenskan
 • Serie A
 • Superettan
 • La Liga
 • Bundesliga
 • Ligue 1

Ishockey på Unibet

Ishockey blir större för varje dag som går i världen och allt fler länder närmar sig de stora nationerna. Unibet Sport har under en längre tid gjort en satsning på ishockey i sitt utbud tillsammans med spelleverantören Kambi. Hos Unibet går det att spela både pre-game och livebetting på ishockey, men oftast har livebetting på ishockey ett lite sämre utbud, då mycket saker händer på kort tid i sporten.

Ishockeyligor i Unibets utbud:

 • NHL
 • Hockeyallsvenskan
 • SHL
 • KHL
 • JVM
 • Division 1
 • DEL

Unibet betting i mobilen

Unibet har en snygg och väl strukturerad mobil spelsida där spelare med mobila enheter kan lägga oddsspel eller spela på livebetting. Unibet var tidiga med att lansera en mobil spelsida, före många andra spelbolag, vilket har gjort att man haft gott om tid att förbättra sin mobila spelsida så att den lever upp till de krav och förväntningarna som spelarna har. Det finns även en smidig app för både IOS och Android som gör det ännu enklare att lägga spel, inte minst snabbare.

Livebetting & cash-out

De spelare som gillar att spela på livebetting blir nog glada över att se det stora utbudet av matcher som Unibet erbjuder under livebetting. Här finner man spel på nästan alla sporter där fotboll av naturliga skäl ligger i framkant på live-marknaden. Spelarna erbjuds ett stort urval av marknader att spela på under matchernas gång oavsett om det handlar om ett bottenmöte i Division 3 Sverige eller en toppmatch i Premier League. Här finner man spel på fotboll, basket, ishockey, tennis och många andra sporter där man kan spela i ett stort antal olika varianter.

Unibet har en mycket snygg och översiktlig sida för livebetting vilket gör att det är både enkelt och spännande att följa matcherna live samtidigt som man smidigt kan lägga nya spel under tiden som matchen pågår. Det går att följa matcherna på två olika vis, antingen genom liverapportering eller genom Unibets TV-sändning som man erbjuder på en del av matcherna.

Livestream Unibet

Unibet är en av bettingsidorna i Sverige som satsar allra hårdast på livestream så att du kan se på matcherna direkt från mobilen utan någon extra kostnad. Det enda som brukar krävas är att du antingen har pengar på spelkontot eller att du lagt ett spel det senaste dygnet. Unibet sänder bland annat många matcher från KHL, La Liga, Bundesliga, NBA, NFL, Serie A och det är bara ett axplock av ligorna du kan se hos spelbolaget.

Bonuskod Unibet

För att aktivera välkomstbonusen på Unibet krävs det ingen bonuskod utan du väljer istället välkomsterbjudande i samband med att du registrerar ditt spelkonto. Bonuskoder är något som allt fler spelbolag vill komma ifrån i Sverige och idag sker det mesta automatiskt genom att systemet känner av vilken länk du kommer igenom eller att du godkänner bonusen vid registrering eller insättning.

Insättning, uttag och kundtjänst

För att göra insättningar och uttag till och från sin spelkassa hos Unibet så kan man använda sig av de vanligaste betalningsalternativen som bland annat Trustly, VISA, MasterCard, banköverföring, Neteller och Skrill. Uttagsbegäran behandlas och pengarna utbetalas inom 48 timmar hos Unibet men oftast bra mycket fortare än så.

Hos Unibets kundtjänst så får man snabbt svar på frågor eller hjälp med att lösa uppkomna hinder av svensktalande personal. Kundtjänsten kan man kontakta genom livechatt på spelsidan, som har öppet mellan klockan 08:00 och 02:00, per telefon, mellan klockan 08:00 och 24:00, eller genom e-post där man har en svarstid på cirka 3 timmar. Kundtjänsten har öppet alla dagar, dygnet runt, men efter att man har stängt livechatten så får man hjälp av engelsktalande personal. Många av de vanligaste frågorna kan man dock hitta svar på i den FAQ som finns på spelsidan.

Vår sammanfattning av Unibet

Unibet är ett av de största spelbolagen på marknaden och erbjuder ett spelutbud som passar alla spelare mycket väl. Med en svensk spelmiljö som är väl strukturerad och översiktlig så passar Unibet lika bra för nybörjare som för erfarna spelare. Nya spelare som vill dryga ut spelkassan erbjuds hos oss en av marknadens bästa bonusar med ett lågt omsättningskrav. Det märks att Unibet har varit med länge och har en stor kunskap när det gäller att erbjuda sina spelare en bra service och generösa belöningar. Unibet har även vunnit ett flertal utmärkelser för sin spelsida vilket är ett tecken på att man hela tiden vill förbättra sig för att leva upp till de förväntningar som spelarna har på ett spelbolag. Unibet är en spelsida som rekommenderas varmt.

Till Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se