Speltips Innebandy

  1. Home
  2. /
  3. Sport
  4. /
Innebandy Författare: 2019-04-01T23:27:59+02:00

Innebandy är idag en av Sveriges mest utövade sporter. Några gånger per vecka publicerar vi välmotiverade speltips på innebandy här på Speltips.se. Våra innebandyrekare följer dagligen sporten och ger er välmotiverade tips från SSL, Allsvenskan och landslagen.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Innebandy

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
Betfair logo

100 kr Sport Bonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

Till Nordicbet
888Sport logo

Få 100 kr Bonus

Minsta insättning: 100 kr

Minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

Speltips för Innebandy

Några gånger i veckan får du speltips på innebandy här på Speltips.se från våra innebandyrekare som själva utövar sporten och har väl insatta källor i de olika klubbarna runt om i Sverige. De ger dig senaste nytt, information från initierat håll och en bra motivering till vilket spel du bör spela på.

Vanligaste att spela på

I innebandy är det oftast lågt satta odds på raka vinnare, då det ofta skiljer en del i klass mellan de olika lagen. Därför är det bättre att spela på över/under spel i matcherna, respektive de olika perioderna. Även handicapspel är populärt, då man i underläge plockar ut sin målvakt för att spela med en man mer på planen, vilket ofta resulterar i att man släpper in många mål bakåt i slutet av matcherna. Ofta kan man hitta guldklimpar bland spelbolagen, då de ofta saknar välinitierad information om matcherna.

Historien om innebandy

Innebandy är en väldigt ung sport och har bara spelats i Sverige sedan i slutet av 1960-talet. Men sporten fick ingen utväxling och användes egentligen bara i skolundervisning fram till 1979, då bildades Sveriges första riktiga innebandyklubb, och det var startpunkten för innebandyns utveckling. 1980 spelades det första svenska riksmästerskapet i innebandy och därefter har sporten bara växt och växt.

Innebandyn som sport idag

Sedan i slutet av 80-talet har innebandyn vuxit sig stor och idag har sporten ett väldigt stort fäste i Sverige, Finland, Tjeckien, Schweiz och Norge. Även större nationer som USA och Australien börjar etablera sig inom innebandyn. Vartannat år spelas Världsmästerskapet för herrar, och vartannat år för damer. Sverige är väldigt framstående och har spelat final i samtliga mästerskap sedan VM gick av stapeln 1996. Idag är SSL (Svenska Superligan) världens bästa liga och många duktiga utländska spelare söker sig till Sverige för att prova vingarna.