Nordicbet bonus

Sätt in 100 kr – Få 100 kr

Till Nordicbet sport
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
 • Första insättning: 100 kr extra
 • Bonustyp: Insättningsbonus
 • 1x bonus, minsta odds 1.5.
 • Insättningsmetoder: Swish, Mastercard, Zimpler, Neteller, Visa, Skrill, Trustly, Bitcoin, Paysafecard
 • Uttagsmetoder: Trustly, Neteller, Visa, Mastercard, Skrill
 • Trustly: Några minuter
 • Kredit/ bankkort: 2-4 dagar
 • Uttagsgräns: 50 000 kr per dag
 • Cash-out: På utvalda matcher
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Ha pengar på ditt spelkonto eller placerat ett spel inom 24h
 • Plattform: Techsson
 • App: Android och Iphone
 • Spellicenser: Svensk spellicens
Besök NordicBet

Nordicbet bonus

Vi på Speltips.se ger dig en bonus hos Nordicbet på hela 100% upp till 1000 kr vid din första insättning. Så här gör du för att hämta din bonus.

 • Klicka på “Till Nordicbet” och registrera ett konto.
 • Välj “Sportbonus” och gör en insättning på minst 100 kr för att aktivera bonusen.

 • Maxbonus hos Nordicbet är 100 kr (sätt in 100 kr, få totalt 200 kr att spela för), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen utan omsättningskrav.

Hämta din bonus

Bonusvillkor och omsättningskrav

Nordicbet har ett omsättningskrav där du behöver omsätta bonusbeloppet 1x till minsta odds 1.8. Bonusen behöver omsättas inom 60 dagar från det att du aktiverat den.

 • Exempel: Du sätter in 100 kr och får 100 kr extra i bonus. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 100 kr med bonuspengarna innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje spel måste ha minst 1.5 i odds för att det ska räknas mot omsättningskravet. För mer info besök: www.nordicbet.com

Recension Om Nordicbet

Nordicbet är ett svenskt spelbolag som grundades redan år 1998. Nordicbet har erbjudit spel på nätet sedan år 2002 och är därmed ett av de äldsta spelbolagen som fortfarande erbjuder oddsspel och andra onlinespel på den svenska marknaden. Idag kan man spela odds, casino och poker hos Nordicbet som främst vänder sig till den skandinaviska spelmarknaden.

Nordicbet har en mycket behaglig och stilfull spelmiljö som går i vitt och blått. Det finns en logisk struktur som gör det enkelt att snabbt hitta information, erbjudanden och de spel som man vill spela. Nordicbet är ett stort spelbolag och erbjuder spel på ett stort antal sporter och evenemang från hela världen. Man tillhandahåller även streaming av ett antal sportevenemang och matcher varje år vilket innebär att spelarna kan se de matcher som de spelar på live his Nordicbet.

Nordicbet drivs och ägs av Betssons helägda dotterbolag BML Group Ltd, som har sitt säte på Malta. Det är även på Malta som spellicensen är utfärdad vilket innebär att spelare inom EU är befriade från vinstskatt på de vinster som de vinner när de spelar hos Nordicbet.

Spelutbudet hos Nordicbet

De sporter och evenemang som man inte hittar i det utbud som Nordicbet erbjuder när det kommer till oddsspel är också svårt att finna hos något annat spelbolag. Nordicbet har ett komplett utbud av sporter och evenemang från hela världen. Man erbjuder även mycket sport från de nordiska länderna och då främst från den svenska marknaden där man kan spela på ishockey ned till division 2 och ligafotboll ända ned till division 4, vilket gör det möjligt att kunna spela på sina lokala favoritlag.

Hos Nordicbet kan man även spela på ligafotboll från Sydamerika, USA och de från de större ligorna i Europa. Man hittar även sporter som baseball, amerikansk fotboll, rugby, cricket, boxning, golf, tennis, kampsporter och motorsporter. Hos Nordicbet kan man även spela på mästerskap som OS, EM och VM men även kulturella evenemang som politiska val eller melodifestivalen.

Nordicbet är mycket kunniga när det gäller att sätta odds på de spel som erbjuder till sina spelare, vilket gör att man kan använda oddsen som en vink om hur matcherna kommer att sluta. Det finns också ett antal experter på spelbolaget som kommenterar matcher och lämna omdömen vilket är information som kan användas när man fattar beslut om hur man ska spela.

Nordicbet betting i mobilen

Nordicbet har en mycket snygg och välstrukturerad mobil spelsida där spelare med mobila enheter kan lägga oddsspel, spela på pågående matcher eller följa resultaten i olika matcher oavsett var de befinner sig. Vissa av matcherna kan man även se live, direkt i den mobila enheten, vilket gör det mer underhållande och spännande när man spelar på dessa matcher. Den mobila spelsidan fungerar direkt i webbläsaren på de mobila enheter som har stöd för Android eller iOS.

Livebetting & cash-out

Hos Nordicbet finner man ett mycket bra spelutbud under livebetting där man kan spela på sporter som bland annat ishockey, fotboll, amerikansk fotboll och tennis. Här kan man spela på vem som ska vinna, vem som gör flest mål, resultat och mycket annat. Man kan även följa resultaten i realtid och lägga spel under tiden som matcherna pågår. Vissa av matcherna kan man även se live hos Nordicbet då de streamar cirka 2 500 matcher varje år, som spelarna kan se direkt i sin dator eller genom en mobil enhet.

Insättning, uttag och kundtjänst

För att göra insättningar och uttag till sitt konto hos Nordicbet kan man använda sig av någon av betalningsalternativen VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard eller Trustly. Efter att man har begärt ett uttag behandlas och utbetalas beloppet inom 24 timmar under vardagar.

Om man har frågor eller stöter på hinder när man registrerar sig eller spelar så kan man få snabb och professionell hjälp av den svensktalande personalen på kundtjänst. Kundtjänsten når man alla dagar, dygnet runt, genom livechatt på spelsidan, telefon eller genom e-post. Man kan dock hitta svar på de flesta frågor som man har genom den utförliga FAQ som man finner på spelsidan.

Vår sammanfattning av Nordicbet

Nordicbet är ett av Sveriges största spelbolag som erbjuder ett mycket stort utbud av oddsspel där man i synnerhet kan spela på många olika ligor och divisioner på den nordiska marknaden. Eftersom Nordicbet har en svensk spelmiljö, svensk kundtjänst och en mycket översiktlig spelmiljö så passar spelsidan lika bra för nybörjare som för erfarna spelare. Att Nordicbet även tar hand om sina spelare mycket väl är även det en orsak till att Nordicbet är ett mycket populärt spelbolag.

Hämta din bonus

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta