Mängder av betalningsmetoder för betting i Sverige finns på spelmarknaden, alla med olika uttagstider, kostnader och tillgänglighet. Vi har gått igenom alla bettingsidor med spellicensen och listat dom under respektive betalningsmetod. Vi uppdaterar även vår lista varje månad så att du alltid ska ha korrekt information. Här hittar du alla betalningsmetoder hos alla spelbolag med svensk licens 2024.

Vanliga Frågor & Svar om Betalningsmetoder

I Sverige så brukar man säga att de bästa betalningsmetoderna för betting är antingen Swish (snabba uttag), Trustly (betting med BankID) samt Zimpler (betting med faktura).

Om man söker efter snabb betting och betting med BankID, då är det framförallt Trustly och Zimpler som gäller. Med dessa metoder kan kunder enkelt signa in via BankID och sedan göra snabba uttag till sin egna bank. Man kan betta med BankID med andra metoder också så länge man har appen, men dessa tillåter snabba uttag.

Snabba uttag brukar vanligtvis gälla för metoderna Swish, Trustly och Zimpler.

De flesta spelbolagen har alternativen vi listar här. Det skiljer sig enormt och flera spelbolag använder nuförtiden enbart Swish/Trustly, men ett standardutbud hos bettingsidorna ser ofta ut följande:

  • MasterCard/Visa
  • Neteller/Skrill
  • Trustly/Zimpler
  • Paysafecard
  • Swish

Nej det kan man inte. Bonusar är ofta låsta till att inte fungera på bland annat Neteller, Skrill och Paysafecard. Detta är dock ingen regel, så om du ska använda någon av de lite mer ovanliga metoderna så kan det vara bra att kika med spelbolaget i fråga först.

Vi skulle aldrig rekommendera betalningsmetoder att undvika – fungerar det för dig så kör på det. Dock ska det sägas att det enbart är Swish, Trustly och Zimpler som är kompatibelt med snabba uttag via BankID och därav kanske man ska undvika alla andra metoder än dessa om möjligt.

I kanske 90% av fallen då är det kostnadsfritt med överföringar till spelbolag. Dessvärre är det fortfarande ett par operatörer som tar ut någon liten procent av varje insättning/uttag, men detta är på väg bort helt.

Mängder av sajter erbjuder betting med Swish. För ett tag sedan var det skralt utbud, men nu kan man spela hos och göra snabba uttag/insättningar med Swish på bland annat sajter som Unibet, Svenska Spel, ATG, Betsson osv.

Betalningsmetoder i Sverige

På den här undersidan har vi listat alla betalningsmetoder som fungerar för dig som bor i Sverige. Vi har manuellt gått in och tittat hos respektive bettingsida för att få så aktuell information som möjligt. Vissa betalningsmetoder finns inte tillgängliga i Sverige, men då har vi skrivit en guide hur du ändå kan använda den metoden genom en tredje-part. Ett exempel på detta är American Express som du inte kan använda i Sverige, men som går om du köper ett Paysafecard med ditt Amex.

Populära Betting Betalningsmetoder 2024:

SNABBA UTTAG & SNABBA INSÄTTNINGAR

Alla betalningsmetoder för betting har olika funktioner och fördelar. Den fördelen som flest spelare söker när det kommer till att sätta in och ta ut pengar på betting sidor i Sverige är att det ska gå så snabbt som möjligt. Visst, snabba insättningar görs oavsett metod. Sätter du in med kreditkort, internet-plånböcker eller Paysafecard, så går det snabbt att få in pengarna – men vilka metoder gör att det också gå fort att ta ut? När man bettar på spelbolag med svensk licens så är metoderna för snabba uttag följande: Swish, Trustly och Zimpler.

“Trustly, Zimpler och Swish är metoderna som fungerar bäst för snabba uttag.”

Värt att notera är även att snabba uttag kan möjliggöras med andra metoder, där framförallt Skrill och Neteller sticker ut. Dessa så kallade “internet-plånböcker” har snabb teknik och pengarna dyker upp i plånboken direkt efter ett spelbolag godkänt uttag, men många sajter tillåter ej dessa betalningar, därför är Swish, Trustly och Zimpler bättre för smidiga betalningar.

BANK ID VITALT FÖR ALLA BETALNINGAR

betalningsmetod bankidOavsett vilken betalningsmetod som passar just dig bäst när det kommer till betting, tänk på att BankID måste användas på ett eller annat sätt. Spelar du på ett spelbolag som ej har BankID-inlogg, så har måste du ändå använda det för att bekräfta en Trustly-betalning, godkänna en insättning via bankkort eller koppla swish-appen till BankID – det kommer man inte ifrån. Denna app är absolut vital oavsett betalningsmetod och det är viktigt att alla som vill spela på spelbolag online införskaffar denna produkt. BankID kan användas av alla som innehar ett svenskt personnummer – så smidigt är det.

johan

Bettingansvarig

Johan är vår nykomling till Speltips som tack vare sitt sportintresse förser sajten med de bästa bettingrecensionerna och bonustipsen. Han har sedan han var liten sportat i olika former och idag slår hjärtat extra hårt för det lokala laget Brynäs IF. Utanför Sverige är det Premier League som gäller, där favoriten är Arsenal. Johan har tidigare jobbat inom den amerikanska betting-marknaden och har även koll på svenska casinon.