Det finns en mängd olika betalningsmetoder i Sverige med olika uttagstider, kostnader och tillgänglighet. Vi har gått igenom alla bettingsidor i Sverige och listat dom under respektive betalningsmetod, så att det blir superenkelt att hitta ett spelbolag som har ditt alternativ. Vi uppdaterar även vår lista varje månad så att du alltid ska ha korrekt information. Här hittar du alla betalningsmetoder hos alla spelbolag 2021.

Betalningsmetoder hos svenska spelbolag

I Sverige har vi en mängd olika betalningsmetoder för insättning hos uttag hos spelbolag. Vissa metoder är helt utan avgifter och andra har upp till någon procent i transaktionskostnad. Det skiljer sig även en del i snabbhet när det kommer till uttag.

Spelbolag med Trustly
Läs mer
Spelbolag med Bank ID
Läs mer
Paypal
Läs mer
Paysafecard
Läs mer
Swish
Läs mer
Mastercard
Läs mer
Visa
Läs mer
Neteller
Läs mer
Entercash
Läs mer
Zimpler
Läs mer
Skrill
Läs mer
Bitcoin
Läs mer
American Express
Läs mer
Diners Club
Läs mer
Maestro
Kommer strax
VISA Electron
Kommer strax
Klarna
Läs mer
Paylevo
Kommer strax
SIRU Mobile
Kommer strax
Check betalning
Kommer strax

Betalningsmetoder i Sverige

På den här undersidan har vi listat alla betalningsmetoder som fungerar för dig som bor i Sverige. Vi har manuellt gått in och tittat hos respektive bettingsida för att få så aktuell information som möjligt. Vissa betalningsmetoder finns inte tillgängliga i Sverige, men då har vi skrivit en guide hur du ändå kan använda den metoden genom en tredje-part. Ett exempel på detta är American Express som du inte kan använda i Sverige, men som går om du köper ett Paysafecard med ditt Amex.

Snabbast uttag

Nästan alla bettingsidor har snabba uttag idag. Dock kan det fortfarande skilja sig en del hur snabbt du får ut dina pengar beroende på vilken insättningsmetod du valt när du gjorde din insättning. Gör du en insättning med till exempel Trustly, så måste du ta ut pengar med samma metod som du satte in, dvs Trustly. En annan faktor som du också måste ta hänsyn till är om det är ditt första uttag. Enligt licenskrav så måste spelbolaget verifiera din identitet om ditt första uttag överstiger en viss summa. Detta är för att motarbeta penningtvätt och terrorfinansiering. När du har skickat in alla dina uppgifter ska en verifiering inte ta längre än 1-3 arbetsdagar.