Bettingsidor med Paypal

PayPal2018-12-01T19:57:27+00:00

PayPal är ett amerikanskt e-handelsföretag som gör det möjligt för dig att göra betalningar och överföringar online utan att behöva avslöja väsentliga betalningsuppgifter. I samband med insättningar och uttag online är de en av de säkraste och simplaste metoderna du kan använda dig av, och dessutom helt kostnadsfritt. Här hittar du alla spelbolag med PayPal 2018.

PayPal Holdings Inc.

Paypal Holdings Inc. grundades för 20 år sedan av Max Levchin, Peter Thiel, Luke Nosek och Ken Howery – då med namnet Confinity. Tanken var att man skulle utveckla ett elektroniskt alternativ till de tradioniella transaktionsmetoderna som exempelvis checkar, vilket är något man också lyckades med. Idag har man mer än 173 miljoner aktiva konton och med kontor över hela världen.

Spelbolag som accepterar PayPal 2018

PayPal är mycket noggranna och prudentliga med vilka spelbolag som de väljer att samarbeta med. Man väljer enbart de lite större, tillförlitliga sidorna med stort utbud. Du kan känna dig säker på att det är ett tryggt spelbolag om PayPal finns som insättningsmetod. Som tur är kan du också ta del av alla välkomstbonusar precis som vanligt.

Spelbolag med PayPal

Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.6

 • Grym livebetting med cash-out

 • Stort spelutbud och höga odds

 • Läs mer om Betfair bonus
Till Betfair
Bet365 logo

Ingen välkomstbonus

Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Vår absoluta favorit inom livebetting

 • Ett av världens största spelbolag

 • Läs mer om Bet365 bonus
Till Bet365
Tipbet logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 20x bonus, minsta odds 1.6

 • Delvis och automatisk cash-out
 • 150 000 kr i jackpott varje vecka

 • Läs mer om Tipbet bonus
Till Tipbet
888sport logo

100% upp till 1500 kr

Maxbonus: Sätt in 1500 kr – Spela för 3000 kr

Omsättningskrav: 10x bonus, minsta odds 1.5

 • Gigantiskt spelbolag med bra odds
 • 100% vinstboost vid trippel på CL eller EL
 • Läs mer om 888Sport bonus
Till 888Sport

PayPal och bettingsidor 2018

PayPal är långt ifrån den vanligaste in- och utbetalningsmetoden men en av de absolut smidigaste. Det är helt kostnadsfritt att båda sätta in samt ta ut pengar, och transaktionen behandlas inom kort. IT-tekniken som används är säker och du kan känna dig väldigt trygg när du använder tjänsten.

Insättning med PayPal

Det tas inte ut några avgifter när du gör en insättning med PayPal. Det går dessutom mycket fort och du bör ha pengarna omedelbart på ditt spelkonto. Som sagt finns det dessvärre inte speciellt många spelsidor till antalet som har samarbete med e-plånboken, men de få som har kan förse dig med en utomordentlig insättningsmetod.

Uttag med PayPal

För att kunna ta ut pengar via PayPal behöver du också använt det som insättningsmetod, men precis som vid insättningen så sker även transaktionen för utbetalning ruggigt fort. Generellt har du pengarna på ditt konto inom loppet av några timmar, men för att skydda sig för eventuella klagomål skriver man ibland 24 timmars väntetid som regel. Det bör dock tilläggas att det i vanlig ordning beror lite på vilken bank du har och huruvida du verifierat ditt konto eller inte. Det är naturligtvis också helt kostnadsfritt.

Vanliga frågor och Svar

PayPal är ett amerikanskt e-handelsföretag som erbjuder betalnings- och överföringstjänster.

Ja, PayPal är mycket säkert. Man använder sig bland annat av tvåstegs-autentisering och kvalificerat säkerhetstänk.

PayPal är en sorts e-plånbok som hjälper dig att göra transaktioner online utan att behöva delge dig av viktig information.

Alla säkra spelbolag som accepterar Paypal som betalningsmetod finns inlagda i listan ovan. Så fort något mer spelbolag börjat att erbjuda Paypal så kommer vi löpande att uppdatera listan.

Generellt sätt kommer pengarna inom loppet av några timmar, men det beror lite på huruvida du har verifierat dig samt vilken bank du har.

Nej, det är helt avgiftsfritt.

Ja, du kan kontakta PayPals kundtjänst både via mail och telefon. Här hittar du alla kontaktinformation: https://www.paypal.com/se/smarthelp/contact-us

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok