PayPal är ett amerikanskt e-handelsföretag som gör det möjligt för dig att göra betalningar och överföringar online utan att behöva avslöja väsentliga betalningsuppgifter. I samband med insättningar och uttag online är de en av de säkraste och simplaste metoderna du kan använda dig av, och dessutom helt kostnadsfritt. Här hittar du alla spelbolag med PayPal 2020.

PayPal Holdings Inc.

Paypal Holdings Inc. grundades för 20 år sedan av Max Levchin, Peter Thiel, Luke Nosek och Ken Howery – då med namnet Confinity. Tanken var att man skulle utveckla ett elektroniskt alternativ till de tradioniella transaktionsmetoderna som exempelvis checkar, vilket är något man också lyckades med. Idag har man mer än 173 miljoner aktiva konton och med kontor över hela världen.

Spelbolag som accepterar PayPal 2020

PayPal är mycket noggranna och prudentliga med vilka spelbolag som de väljer att samarbeta med. Man väljer enbart de lite större, tillförlitliga sidorna med stort utbud. Du kan känna dig säker på att det är ett tryggt spelbolag om PayPal finns som insättningsmetod. Som tur är kan du också ta del av alla välkomstbonusar precis som vanligt.

Spelbolag med PayPal

Betfair logo

Spela för 100 kr – Få 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Stort spelutbud och höga odds

  • Läs mer om Betfair
Till Betfair
Bet365 logo

 Upp till 1250kr spelkrediter

Bet365 spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Vår absoluta favorit inom livebetting

  • Läs mer om Bet365
Till Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

PayPal och bettingsidor 2020

PayPal är långt ifrån den vanligaste in- och utbetalningsmetoden men en av de absolut smidigaste. Det är helt kostnadsfritt att båda sätta in samt ta ut pengar, och transaktionen behandlas inom kort. IT-tekniken som används är säker och du kan känna dig väldigt trygg när du använder tjänsten.

Insättning med PayPal

Det tas inte ut några avgifter när du gör en insättning med PayPal. Det går dessutom mycket fort och du bör ha pengarna omedelbart på ditt spelkonto. Som sagt finns det dessvärre inte speciellt många spelsidor till antalet som har samarbete med e-plånboken, men de få som har kan förse dig med en utomordentlig insättningsmetod.

Uttag med PayPal

För att kunna ta ut pengar via PayPal behöver du också använt det som insättningsmetod, men precis som vid insättningen så sker även transaktionen för utbetalning ruggigt fort. Generellt har du pengarna på ditt konto inom loppet av några timmar, men för att skydda sig för eventuella klagomål skriver man ibland 24 timmars väntetid som regel. Det bör dock tilläggas att det i vanlig ordning beror lite på vilken bank du har och huruvida du verifierat ditt konto eller inte. Det är naturligtvis också helt kostnadsfritt.

Vanliga frågor och Svar

PayPal är ett amerikanskt e-handelsföretag som erbjuder betalnings- och överföringstjänster.

Ja, PayPal är mycket säkert. Man använder sig bland annat av tvåstegs-autentisering och kvalificerat säkerhetstänk.

PayPal är en sorts e-plånbok som hjälper dig att göra transaktioner online utan att behöva delge dig av viktig information.

Alla säkra spelbolag som accepterar Paypal som betalningsmetod finns inlagda i listan ovan. Så fort något mer spelbolag börjat att erbjuda Paypal så kommer vi löpande att uppdatera listan.

Generellt sätt kommer pengarna inom loppet av några timmar, men det beror lite på huruvida du har verifierat dig samt vilken bank du har.

Nej, det är helt avgiftsfritt.

Ja, du kan kontakta PayPals kundtjänst både via mail och telefon. Här hittar du alla kontaktinformation: https://www.paypal.com/se/smarthelp/contact-us