Varje år arrangeras ishockey VM runt om i världen och näst på tur att stå som värd för Hockey-VM 2024 är Tjeckien. Mästerskapet kommer att hållas den 10-26 maj i Prag och Ostrava. Här finner du vår stora guide för Ishockey VM 2024.

VM-guiden 2024

SPELSCHEMA

Spelschema

TRE KRONOR

Tre Kronor symbol

SLUTSPELET

Slutspelsträd

ODDSJÄMFÖRELSE

Spelbolag med odds på Hockey-VM

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Sätt in 500 kr – Spela för 1000 kr

  • Läs mer om ComeOn

QuickCasino Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x bonus

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 1

  • Kom igång på 2 minuter med Swish

  • Läs mer om Betinia

Fullständig guide för Ishockey VM 2024

Vi på Speltips.se älskar Ishockey VM och har därför bestämt oss för att skriva en heltäckande guide för Hockey-VM 2024 som spelas den 10-26 maj i Prag och Ostrava. VM kommer att sändas Viaplay Group vilket betyder att TV6 och TV10 får en hel del matcher. Vi har skrivit en fullständig TV-tablå med TV-tider för Hockey-VM där du ser vilken tv-kanal som sänder matchen du vill se på. Här nedan ser du vår fullständiga guide till Hockey-VM:

Hockey-VM 2024 – Spelschema & streaming

Den 10 maj går Hockey-VM 2024 av stapeln och vi har ett fullspäckat schema framför oss. Under mästerskapets gång kommer det vara en hel del att hålla koll på, med allt från spelschema och datum till trupper och tabeller. En ordentlig djungel, men här kommer vi in i bilden. Vi har laddat upp med en heltäckande guide för Hockey-VM 2024 som gör det enkelt för dig som läsare att hålla koll och hitta all information du söker – på ett och samma ställe. Vi har exempelvis en hel sida med information om hur du streamar Hockey-VM 2024 helt utan kostnad, samt en hel sida där du ser det kompletta spelschemat för Hockey-VM 2024 med alla datum, tider och annan information du kan tänka dig behöva under mästerskapets gång.

Hockey VM i Tjeckien 2024

Tjeckien står som värd för årets världsmästerskap i ishockey, som spelas mellan 10 och 26 maj. Tjeckien har stått som värd för mästerskapet två gånger tidigare, vilket innebär att besökarna kan räkna med ett proffsigt upplägg och bemötande då man har erfarenheten. Prag och Ostrava, som matcherna spelas i, är två populära städer för besökarna dessutom. Vi på Speltips.se följer Hockey-VM 2024 i Tjeckien och förser er läsare med all information kring mästerskapet, med allt från komplett spelschema och tuppinformation till odds och streaming. Heltäckande guide för Hockey-VM 2024 hittar du hos oss.

Vi finns med dig under hela mästerskapet

Vi på Speltips.se bevakar Ishockey VM 2024 på plats i Tjeckien det här mästerskapet. Vi har skrivit en heltäckande guide för hela Hockey VM 2024. Spelschema för Hockey VM, TV-tablå och mycket mer. Här får du även de senaste nyheterna om Tre Kronor och VM 2024. Vi sätter stor fokus på samtliga Hockey-VM trupper med extra fokus på Tre Kronors trupp, samtidigt som vi förser er läsare med senaste nytt kring Hockey-VM spelschemat och alla TV-kanaler för Hockey-VM 2024.

Tidigare VM i ishockey

Kanada är den överlägsna nationen när det kommer till medaljer i Ishockey VM. Det har blivit hela 26 guldmedaljer genom åren och den senaste kom så sent som i förra mästerskapet. Förra årets mästerskap var fyllt av skrällar när bland annat Tyskland spelade final och värdnationen Lettland tog sin första medalj någonsin. Sverige fanns inte med på pallen den gången men har lyckats ta elva guldmedaljer genom åren. Den senaste kom 2018, det var Sveriges andra VM-guld på raken men sedan dess har det gått tyngre. I år vill Tre Kronor ta revansch.

blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.