Ishockey VM 2019 » Speltips & Nyheter till Hockey-VM i Slovakien

Allt om Ishockey VM 2019

///Ishockey VM 2019
Ishockey VM 20192019-05-03T15:29:47+01:00

Varje år arrangeras ishockey VM runt om i världen och näst på tur att stå som värd för hockey VM är Slovakien. Mästerskapet kommer att hållas den 10-26 maj 2019 i Slovakiens huvudstad Bratislava och landets näst största stad Kosice. Matcherna kommer att sändas på TV i 166 länder och man räknar med att ha över 1,3 miljarder tittare under hela hockey VM. Här finner du vår stora guide för ishockey VM 2019.

Hockey VM i Slovakien

Städerna Bratislava och Kosice kommer att vara värd för årets världsmästerskap i ishockey för andra gången efter 2011. Bratislava var också medvärd år 1959 och 1992 under den tjeckoslovakiska eran.

Vi finns med dig under hela mästerskapet

Vi på Speltips.se bevakar ishockey VM 2019 på plats nere i Slovakien. har skrivit en heltäckande guide för hela hockey VM 2019. Spelschema för hockey VM, TV-tablå och mycket mer. Här får du även de senaste nyheterna om Tre Kronor och VM 2019.

Nyheter & speltips

Visa fler inlägg

VM-guiden 2019

SPELSCHEMA

Spelschema
Läs mer

TV-TABLÅ

Fjärrkontroll tv flat
Läs mer

TRE KRONOR

Tre Kronor symbol
Läs mer

TABELLER

Resultat
Läs mer

RESULTAT

Resultat
Läs mer

SLUTSPELET

Slutspelsträd
Läs mer

LANDSLAG

Flaggor och nationer
Läs mer

BILJETTER

Biljetter logo
Läs mer

REGLER

Visselpipa
Läs mer

GRUPPER

Gruppspel
Läs mer

ODDSJÄMFÖRELSE

Oddsjämförelse våg
Läs mer

STREAMING

Streaming
Läs mer

Fullständig guide för ishockey VM 2019

Vi på speltips.se älskar Hockey VM och har därför bestämt för att skriva en heltäckande guide för ishockey-VM i Slovakien som spelas den 10-26 maj. Sverige har vunnit VM två år i rad och därför blir det inte mer spännande att få följa när Tre Kronor ska försvara VM-guldet för andra året i rad. Hockey-VM 2019 kommer att sändas av SVT och via deras playtjänst SVTplay, vilket innebär att du kan följa Hockey VM både på nätet och vid TV:n. Vi har skrivit en fullständig TV-tablå med TV-tider för Hockey VM där du ser vilken tv-kanal som sänder matchen du vill se på. Här nedan ser du vår fullständiga guide till Hockey-VM:

Tidigare vm i ishockey

Hockey-VM 2017 utspelade sig tyska Köln och i franska huvudstaden Paris. Sverige drog det längsta strået och vann guldet efter att man slog Kanada med 2-1 i finalen. Det var Sveriges tionde VM-guld genom tiderna. Med den noteringen är man tredje bäst över antal VM-guld genom tiderna. Under 2018 så spelades Hockey VM i Danmark där Sverige åter igen vann och har nu hela 11 VM-guld. På första plats över flest antal VM-guld hittar vi Sovjetunionen (Ryssland) som vunnit 22 guldmedaljer i hockey-VM genom åren och därefter har Ryssland även vunnit tre stycken guld själv.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok