Alla Hockey-VM 2023 resultat hittar ni hos oss. Under Ishockey-VM 2023 så kommer det att spelas flera spännande matcher varje dag och vi kommer att rapportera resultat från turneringen direkt efter att matcherna avslutats. Varje land får tre poäng vid en seger, två poäng vid seger efter förlängning och en poäng vid förlust efter förlängning. Nedan presenterar vi samtliga resultat från Hockey VM 2023.

Resultat från Hockey-VM 2023

Spelbolag med odds på Hockey-VM

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min odds 1.8

  • Odds på alla VM-matcher

  • Läs mer om Expekt

Till Expekt

Resultat Hockey-VM 2023

Hockey-VM 2023 står runt hörnet och vi har ett intensivt gruppspel att vänta, där hela 64 matcher skall avverkas innan vi skiftar fokus till slutspelet. Vi på spektips.se kommer att täcka hela mästerskapet från början till slut och givetvis kan ni se alla resultat från Hockey-VM 2023 direkt oss oss. Alla Hockey-VM resultat uppdateras i realtid så att du som läsare ständigt kan hålla dig uppdaterad, även om du skulle råka vara på vift. Ett tips är att spara denna sida som bokmärke i din mobil, så får du snabb tillgång till Hockey-VM 2023 resultat direkt i mobilen.

Här är några ytterligare anledningar till varför du bör följa resultaten från Hockey VM 2023 hos oss:

  • Vi rapporterar resultat direkt efter matchslut
  • Vi bevakar VM på plats för att få senaste nytt
  • Vi har en heltäckande guide för mästerskapet
  • Vi är pålästa och kan ishockey från grunden

Tre Kronors resultat under Hockey-VM

Många fronter skall bevakas under Hockey-VM 2023, men givetvis är det Tre Kronor som kommer att vara huvudfokuset under mästerskapets gång. Tre Kronor kommer att spela minst sju gruppspelsmatcher, men det är långt ifrån säkert att man har möjlighet att följa samtliga matcher. Råkar du vara på resande fot och vill ta reda på Tre Kronors resultat under Hockey-VM 2023 så kan du enkelt se det på den här sidan. Vi punktmarkerar samtliga matcher under turneringen. i synnerhet Tre Kronors matcher, och dukar fram alla Tre Kronors resultat under Hockey-VM. Resultaten uppdateras i realtid så att våra läsare ständigt kan hålla sig uppdaterade.

Hockey-VM resultat i mobilen

Speltips.se levererar alltid senaste nytt från de största mästerskapen och kommer att rapportera resultat från Hockey VM 2023 i Finland och Lettland. Det kommer att läggas ett extra stort fokus vid Sveriges resultat från Tammerfors och även ge ut de senaste nyheterna om laget i stort. Vi uppdaterar resultaten direkt efter matchens slut och eftersom vår hemsida är mobilanpassad så kan du enkelt följa resultaten från mobilen. En stor fördel om du skulle råka vara på vift och inte kan följa mästerskapet på plats eller från soffan. Spara denna sida som bokmärke så har du tillgång till alla Hockey-VM 2023 resultat i mobilen.

Vi uppdaterar resultaten i realtid 

Vi uppdaterar alla Hockey-VM resultat 2023 direkt efter vi får informationen – live i realtid. Hos speltips.se missar du aldrig någonting kring resultat Ishockey-VM, se till att du håller dig uppdaterad på vår sajt under mästerskapet som äger rum i finska Tammerfors och lettiska Riga under majmånad. Håll ständig koll på vår sajt om du vill få tillgång till uppdaterade Ishockey-VM resultat i realtid helt kostnadsfritt för alla som vill ta del av informationen. Vi är din bästa vän när det gäller resultat för Ishockey-VM 2023.

Siffrorna hämtas från officiella källor

Vi gissar inte – alla siffror och resultat Ishockey-VM 2023 på Speltips.se är hämtade från officiella källor, bland annat från IIHFs egna statistik och information. Vi försöker alltid ge ut så korrekt och exakt information som är möjligt och informationen kommer enbart från källor som är bekräftade och trovärdiga. Hos Speltips.se kan du alltid räkna med att du får rätt siffror och korrekta Hockey-VM 2023 resultat, det garanterar vi våra läsare. Besök vår sajt för att få Hockey-VM resultat som är korrekta.

Allmänt om Hockey VM 2023

Ishockey VM 2023 spelas i finska Tammerfors och lettiska Riga mellan 12-28 maj. Samtliga matcher kommer att TV-sändas i SVT:s kanaler och i många andra kanaler runtom i världen, man brukar säga att turneringen brukar visas i närmare 200 länder. Ishockey VM 2023 är alltså väldigt stort både i Sverige och i hela världen, vilket inte minst brukar synas på de fullsatta arenorna med supportrar från världens alla kanter.

Sverige kliver in som en av favoriterna i årets turnering och förväntas att minst ta sig till en semifinal enligt många experter som uttalat sig om VM. Det återstår dock att se vilket lag som förbundskapten Sam Hallam lyckas att skrapa ihop, då NHL-slutspelet kan göra att Sverige får klara sig utan vissa av sina stjärnor. Sverige brukar dock alltid kunna få ett slagkraftigt lag tack vare den bredd av svenska spelare som finns i NHL och de bästa ligorna ute i Europa.

Mästerskapet bevakas på plats av Speltips.se

Speltips.se har fingret på pulsen när det kommer till resultat Hockey-VM 2023 – vi är på plats i Finland under gruppspelet för bevakning av Ishockey-VM och har alltid senaste nytt Tre Kronor. Det är detta som gör vår sajt bättre jämfört med andra sajter, vi sitter inte hemma och gissar, vi ger oss ut i hetluften själva för att ge våra läsare korrekta resultat och analyser. Som ett resultat av att vi bevakar Hockey-VM 2023 på plats så är vi kapabla till att ge senaste nytt i lägret, producera vassa analyser av experter och ge er snabbaste resultat Hockey-VM av alla sajter – exklusivt på speltips.se.

Resultat rapportering direkt

Befinner du dig på resande fot och vill ta del av Hockey-VM resultat? Då har du hamnat på rätt sida. Direkt efter att en match har avslutats under Hockey VM 2023 så kommer vi att uppdatera resultaten i tabellen så att du får senaste informationen om turneringen. Det kommer att framgå matchresultat, periodresultat, målskyttar, utvisningsminuter, skottstatistik och assiststatistik. Det kommer helt enkelt att finnas allting du behöver när du ska bevaka Hockey VM 2023.

Sveriges matcher och resultat

Under Hockey-VM 2023 så kommer vi ha täckning på flera fronter, givetvis kommer vi ha extra fokus på Tre Kronors äventyr under mästerskapet. Sverige kommer att spela totalt sju matcher i gruppspelet och eventuellt ytterligare fler matcher i slutspelet om det går som förväntat för laget. Vi kommer att tydligt markera Sverige i resultatlistan för att du så enkelt som möjligt skall kunna finna hur det gått för Sverige. Det kommer även att finnas utökad statistik för Sverige så att du alltid har full koll på laget och deras resultat.