Under Ishockey VM 2022 så kommer det att spelas flera spännande matcher varje dag och vi kommer att rapportera resultat från turneringen direkt efter att matcherna avslutats. Varje land får tre poäng vid en seger, två poäng vid seger efter förlängning och en poäng vid förlust efter förlängning. Nedan presenterar vi samtliga resultat från Hockey VM 2022.

Resultat rapportering

Direkt efter att en match har avslutats under Hockey VM 2022 så kommer vi att uppdatera resultaten i tabellen så att du får senaste informationen om turneringen. Det kommer att framgå matchresultat, periodresultat, målskyttar, utvisningsminuter, skottstatistik och assiststatistik. Det kommer helt enkelt att finnas allting du behöver när du ska bevaka Hockey VM 2022.

Sveriges matcher och resultat

Sverige kommer att spela totalt nio matcher i grundspelet och eventuellt ytterligare tre matcher i slutspelet om det går som förväntat för laget. Vi kommer att tydligt markera Sverige i resultatlistan för att du så enkelt som möjligt skall kunna finna hur det gått för Sverige. Det kommer även att finnas utökad statistik för Sverige så att du alltid har full koll på laget och deras resultat.

Resultat från Hockey-VM 2021

Spelbolag med odds på Hockey-VM

Snabbare logo

100% upp till 2500 kr

Maxbonus: Sätt in 2500 kr, spela för 5000 kr

Omsättningskrav: 8x – Min odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet

Till Unibet
Bethard logo

100% upp till 1000 kr

Sätt in med BankID och spela direkt

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bra cash-out & riktigt höga odds
  • Läs mer om Bethard

Till Bethard

Hockey-VM resultat i mobilen

Speltips.se levererar alltid senaste nytt från de största mästerskapen och kommer att rapportera resultat från Hockey VM 2022 i Finland. Det kommer att läggas ett extra stort fokus vid Sveriges resultat och även ge ut de senaste nyheterna om laget i stort. Vi uppdaterar resultaten direkt efter matchens slut och eftersom vår hemsida är mobilanpassad så kan du enkelt följa resultaten från mobilen.

Här är några ytterligare anledningar till varför du bör följa resultaten från Hockey VM 2022 hos oss:

  • Vi rapporterar resultat direkt efter matchslut.
  • Vi bevakar VM på plats för att få senaste nytt.
  • Vi har en heltäckande guide för mästerskapet.
  • Vi är pålästa och kan ishockey från grunden.

Vi uppdaterar resultaten i realtid 

Vi uppdaterar alla Hockey-VM resultat 2022 direkt efter vi får informationen – live i realtid. Hos speltips.se missar du aldrig någonting kring resultat Ishockey-VM, se till att du håller dig uppdaterad på vår sajt under mästerskapet som äger rum i Finland i Maj. Håll ständig koll på vår sajt om du vill få tillgång till uppdaterade Ishockey-VM resultat i realtid helt kostnadsfritt för alla som vill ta del av informationen. Vi är din bästa vän när det gäller resultat för Ishockey-VM 2022!

Siffrorna hämtas från officiella källor

Vi gissar inte – alla siffror och resultat Ishockey-VM 2022 på Speltips.se är hämtade från officiella källor, bland annat från IIHFs egna statistik och information. Vi försöker alltid ge ut så korrekt och exakt information som är möjligt och informationen kommer enbart från källor som är bekräftade och trovärdiga. Hos Speltips.se kan du alltid räkna med att du får rätt siffror och korrekta Hockey-VM 2022 resultat, det garanterar vi våra läsare. Besök vår sajt för att få Hockey-VM resultat som är korrekta!

Mästerskapet bevakas på plats av Speltips.se

Speltips.se har fingret på pulsen när det kommer till resultat Hockey-VM 2022 – vi är på plats i Finland för bevakning av Ishockey-VM och har alltid senaste nytt Tre Kronor. Det är detta som gör vår sajt bättre jämfört med andra sajter, vi sitter inte hemma och gissar, vi ger oss ut i hetluften själva för att ge våra läsare korrekta resultat och analyser. Som ett resultat av att vi bevakar Hockey-VM 2022 på plats så är vi kapabla till att ge senaste nytt i lägret, producera vassa analyser av experter och ge er snabbaste resultat Hockey-VM av alla sajter – exklusivt på speltips.se.

Allmänt om Hockey VM 2022

Ishockey VM 2022 spelas i Finland mellan 13-29 maj. Samtliga matcher kommer att TV-sändas i SVT och SVT Play och i många andra kanaler runtom i världen, man brukar säga att turneringen brukar visas i närmare 200 länder. Ishockey VM 2022 är alltså väldigt stort både i Sverige och i världen, vilket inte minst brukar synas på de fullsatta arenorna med supportrar från hela världen.

Sverige kliver in som en av favoriterna i årets turnering och förväntas att minst ta sig till en semifinal enligt många experter som uttalat sig om VM. Det återstår dock att se vilket lag som förbundskaptenen lyckas att skrapa ihop, då NHL-slutspelet kan göra att Sverige får klara sig utan vissa av sina stjärnor. Sverige brukar dock alltid kunna få ett slagkraftigt lag tack vare den bredd av svenska spelare som finns i NHL och de bästa ligorna i Europa.