Under Ishockey VM 2020 så kommer det att spelas flera spännande matcher varje dag och vi kommer att rapportera resultat från turneringen direkt efter att matcherna avslutats. Varje land får tre poäng vid en seger, två poäng vid seger efter förlängning och en poäng vid förlust efter förlängning. Nedan presenterar vi samtliga resultat från Hockey VM 2020.

Resultat rapportering

Direkt efter att en match har avslutats under Hockey VM 2020 så kommer vi att uppdatera resultaten i tabellen så att du får senaste informationen om turneringen. Det kommer att framgå matchresultat, periodresultat, målskyttar, utvisningsminuter, skottstatistik och assiststatistik. Det kommer helt enkelt att finnas allting du behöver när du ska bevaka Hockey VM 2020.

Sveriges matcher och resultat

Sverige kommer att spela totalt nio matcher i grundspelet och eventuellt ytterligare tre matcher i slutspelet om det går som förväntat för laget. Vi kommer att tydligt markera Sverige i resultatlistan för att du så enkelt som möjligt skall kunna finna hur det gått för Sverige. Det kommer även att finnas utökad statistik för Sverige så att du alltid har full koll på laget och deras resultat.

Resultat från Hockey-VM 2019

Spelbolag med odds på VM

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Snabbare logo

100% upp till 2500 kr

Maxbonus: Sätt in 2500 kr – Spela för 5000 kr

Omsättningskrav: 16x bonus, minsta odds 1.5

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Resultat för Hockey VM 2020

Speltips.se levererar alltid senaste nytt från de största mästerskapen och kommer att rapportera resultat från Hockey VM 2020 i Schweiz. Det kommer att läggas ett extra stort fokus vid Sveriges resultat och även ge ut de senaste nyheterna om laget i stort. Här är några ytterligare anledningar till varför du bör följa resultaten från Hockey VM 2020 hos oss:

  • Vi rapporterar resultat direkt efter matchslut.
  • Vi bevakar VM på plats för att få senaste nytt.
  • Vi har en heltäckande guide för mästerskapet.
  • Vi är pålästa och kan ishockey från grunden.

Allmänt om Hockey VM 2020

Ishockey VM 2020 spelas i landet Schweiz från den 8:e till den 24:e maj för tionde gången. Samtliga matcher kommer att TV-sändas i antingen TV3 eller Viaplay och i många andra kanaler runtom i världen, man brukar säga att turneringen brukar visas i närmare 200 länder. Ishockey VM 2020 är alltså väldigt stort både i Sverige och i världen, vilket inte minst syns på de fullsatta arenorna med supportrar från hela världen.

Sverige kliver in som en av favoriterna i årets turnering och förväntas att minst ta sig till en semifinal enligt många experter som uttalat sig om VM. Det återstår dock att se vilket lag som förbundskaptenen lyckas att skrapa ihop, då NHL-slutspelet kan göra att Sverige får klara sig utan vissa av sina stjärnor. Sverige brukar dock alltid kunna få ett slagkraftigt lag tack vare den bredd av svenska spelare som finns i NHL och de bästa ligorna i Europa.