comeon bonus

ComeOn Bonus:

100% upp till 1000 kr

Till ComeOn Sport
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
 • ComeOn Jubileumsbonus!
 • Insättningsbonus: 100% upp till 1000 kr
 • Bonustyp: Insättningsbonus
 • 5x Bonus, minsta Odds 2.0
 • Insättningsmetoder: MasterCard, Swish, Paysafecard, Zimpler, Visa, Skrill, Neteller, Bitcoin, Trustly, Maestro
 • Uttagsmetoder: Trustly, MasterCard, Neteller, Visa, Skrill, Maestro
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 3-4 dagar
 • Väntetid: 24-48 timmar
 • Uttagsgräns: 500 000 kr per dag
 • Cash-out: Utvalda singel- och kombinationsspel
 • Streama sport: Nej
 • Plattform: Sb Tech
 • App: Android och Iphone
 • Spellicenser: Svensk spellicens
Besök ComeOn

ComeOn Odds Bonus

Vi på Speltips.se ger dig en ComeOn Bonus för att fira att ComeOn fyller 12 år. Gör en första insättning och få 100% upp till 1000 kr. Så här gör du för att hämta din Insättningsbonus:

 • Klicka på “Till ComeOn Sport” och logga in med BankID

 • Sätt in minst 100 kr med Swish

 • Få 100% ComeOn Bonus upp till 1000 kr direkt!

Besök ComeOn

ComeOn Bonus: Villkor och Omsättningskrav

Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr sport – omsättning 5x min 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt.

ComeOn Bonus omsättningskrav är 5x Bonus, med minsta Odds 2.0, vilket betyder att du måste spela för Bonusbeloppet 5 gånger innan ett uttag kan begäras.

 • Exempel: Du sätter in 1000 kr med Swish och får 1000 kr extra på ditt konto direkt. Du behöver då satsa för totalt 5000 kr (1000 kr x5) på minsta Odds 2.0 innan du kan göra uttag. För mer info besök: www.comeon.com

ComeOn – Frågor & Svar

ComeOn är en komplett svensk bettingsida! Du får tillgång till en värld av höga Odds, betting utan konto, livestreamad sport och blixtsnabba uttag med BankID. Oddsutbudet är brett och fullt av höga Odds på matcher både pre-match, live och på virtuell sport.

Ja, att sätta in pengar och komma igång med betting på ComeOn går snabbt och smidigt! Om du inte redan har Swish-appen så ladda ner den, så kan du göra snabba insättningar med Swish som du bekräftar med BankID. Allt för största säkerhet och snabbhet!

Ja, alla nya spelare har chans att motta en ComeOn Bonus i samband med den första insättningen. Insättningsbonusen kan variera men i nuläget mottar du 100% upp till 1000 kr i Jubileumsbonus!

Absolut inte! Allt du behöver för att komma igång på ComeOn Odds är BankID för snabb registrering. Du får tillgång till Betting utan Konto genom att snabbt logga in med BankID och göra en första insättning med Trustly eller Swish.

Självklart, Oddsutbudet på fotboll hos ComeOn sträcker sig från världens största toppligor, ända ner till små nationella ligor från länder världen över. I ComeOn Odds hittar du dessutom Dagens kombo och Multiligor Kombo för fotboll, samt en välfylld Livebetting och exklusiv Livestream.
Retrobet hos ComeOn är deras version av Virtuell Betting, något som redan är stort i många delar av världen och som ständigt växer sig större i Sverige. Virtuell Sport spelas snabbt så det gäller att hänga med, baserat på riktiga match-händelser för extra spänning!

ComeOn uttag är alltid snabba uttag! Då alla insättningar och uttag verifieras med BankID går det att säkerställa både snabbhet och hög säkerhet för både dig som spelare, och för Spelbolaget. Snabba uttag med BankID går via Trustly och du har oftast pengarna på ditt bankkonto inom ett par minuter.

Ja, ComeOn är en trygg Bettingsida som självklart har en svensk spellicens vilket är viktigt för dig som svensk spelare. Det betyder en mängd saker, bland annat att du aldrig betalar skatt på dina vinster, samt att ComeOn Odds alltid följer svenska regler och lagar.

Recension ComeOn

År 2008 lanserades ComeOn på den svenska marknaden och blev snabbt en mycket populär spelsida där spelarna idag kan spela på odds, casino och poker. ComeOn genomgick en större upprusning i början på 10-talet då man bytte spelplattform men även design på spelsidan. I samband med denna uppdatering så kunde man även utöka sitt spelutbud rejält.

5 fördelar med ComeOn Betting

 1. Betting utan konto – snabb registrering
 2. Insättningar med Swish – alltid blixtsnabbt!
 3. Höga Odds på många event
 4. Revolutionerande Virtuell betting – Retrobet
 5. Alltid snabba uttag med BankID

Spelutbudet hos ComeOn

ComeOn erbjuder ett mycket bra utbud av oddsspel, framför allt när det kommer till fotboll och ishockey, där man kan spela på ett stort antal ligor i många länder över hela världen. Med det är man definitivt bland de bästa Spelbolagen i Sverige just nu! I övrigt så erbjuder man även spel på sporter som bland annat basket, amerikansk fotboll, volleyboll, handboll, baseball, rugby, cricket, kampsport, motorsport, boxning, bordtennis, tennis, golf, friidrott, vintersport och ett flertal andra sporter.

“Hos ComeOn finns ett stort antal matcher att spela på varje månad.”

Om man gillar att spela på underhållning så kan man även lägga spel på olika evenemang som bland annat Oscarsgalan, Melodifestivalen, såpoperor och politiska val. Som spelare hos ComeOn så får man även tillgång till massor av information och statistik kring de lag som spelar vilket gör att man får ett bättre beslutsunderlag då man ska lägga sina spel.

ComeOn Betting i Mobilen

ComeOn mobil BonusDå det idag är cirka 50 procent av spelarna som väljer att lägga spel genom mobila enheter så kan förstås ComeOn erbjuda sina spelare en optimerad spelmiljö för mobila enheter. Här kan man lägga oddsspel, följa upp matchstatus och lägga spel på pågående matcher direkt i en webbläsare i de mobila enheter som har stöd för Android eller iOS.

Därmed så behöver man inte ladda ned någon app som ska installeras för att kunna spela hos ComeOn. Via mobilen eller surfplattan får du tillgång till samma höga Odds och bettingfunktioner som via en dator. Självklart kan du även ta del av ComeOn Odds Bonus utan omsättningskrav via mobilen.

Livebetting & Cash-out

Om man vill kunna lägga spel på pågående matcher så har ComeOn även ett bra utbud av matcher under livebetting där man kan spela på ett flertal olika sporter och aktuella sportevenemang som exempelvis fotboll, ishockey, basket, amerikansk fotboll, tennis och boxning. Här kan man välja att spela på ett flertal olika alternativ som vinnare, resultat, vilket lag som gör flest mål, nästa målskytt och mycket annat.

“Man kan även följa matchstatus under livebetting där resultaten uppdateras i realtid.”

Det gör att det blir än mer underhållande och mer spännande att följa matcherna när man även kan lägga nya spel då man ser hur matcherna utvecklas. Vill du ta det ännu ett steg så erbjuder ComeOn sedan en tid tillbaka högklassig Livestream. Där kan du följa matcher live 24 timmar om dygnet, när du är inloggad med BankID. Se bara till att hålla koll då det kan finnas speciella regler för matcher, exempelvis att du behöver ha pengar på ditt spelkonto, eller att du behöver ha bettat på matchen för att kunna se den.

Insättning, Uttag och Kundtjänst

När man ska göra insättningar eller uttag till och från sin spelkassa hos ComeOn så finns det ett flertal olika betalningsalternativ som man kan välja mellan. ComOn har tidigare erbjudit flera betalningsmetoder men har på senare tid istället valt att fokusera på att erbjuda endast metoder för insättning och uttag som är allra säkrast och går fortast. Du kan därför göra insättning med Trustly eller Swish, som båda godkänns via BankID, eller insättning med VISA och MasterCard. Noterbart är att ComeOn var en av de första operatörerna att skaffa betalningsmetoden Swish, som idag är bland de populäraste sätten att sätta in pengar på Spelbolag.

Uttag från ComeOn sker snabbt och smidigt. Då du har verifierat insättning med BankID och gör uttag tillbaka till samma bankkonto sker utbetalningen allt som oftast inom ett par minuter. ComeOn Snabba uttag med Trustly är både snabbt och säkert!

Om man stöter på något hinder eller har några frågor så kan man alltid vända sig till den svensktalande personalen på kundtjänsten som snabbt och serviceinriktat hjälper till. Kundtjänsten har öppet alla dagar mellan klockan 11:00 och 22:00. Man kan komma i kontakt med kundtjänsten genom en livechatt, under kundtjänstens öppettider, eller per e-post. Det finns även viss information på spelsidan där man kan få svar på några av de vanligaste frågorna.

Vår sammanfattning av ComeOn

Hos ComeOn så kan med största säkerhet de flesta spelarna att finna sina favoritspel, framför allt om man väljer att spela oddsspel. ComeOn erbjuder Betting utan Konto, som ger dig snabb tillgång till ett mycket bra utbud av matcher på ett stort antal sporter över hela världen. ComeOn erbjuder sina spelare en svensk spelmiljö och en svensk kundtjänst, som dock har begränsade öppettider.

“ComeOn har även en mycket generös välkomstbonus där man kan få ett ordentligt tillskott till sin spelkassa.”

Insättningar och uttag görs enklast via BankID, vilket försäkrar både hög säkerhet och snabba transaktioner. Möjligheten att göra insättningar med Swish och riktigt snabba uttag direkt till bankkontot är något vi alltid uppskattar!

ComeOn är en mycket populär spelsida bland de svenska spelarna, och det finns goda skäl till detta. ComeOn rekommenderas till de spelare som vill få tillgång till ett varierande spelutbud, en trivsam spelmiljö och en bra kundservice.

Till ComeOn

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se