comeon bonus

ComeOn Bonus:

Få 100 Sommarspins

Till ComeOn Sport
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
 • Insättningsbonus:
 • Sätt in 100 kr och få 100 freespins
 • 1x insättning + bonusbeloppet
 • Insättningsmetoder: MasterCard, Swish, Paysafecard, Zimpler, Visa, Skrill, Neteller, Bitcoin, Trustly, Maestro
 • Uttagsmetoder: Trustly, MasterCard, Neteller, Visa, Skrill, Maestro
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 3-4 dagar
 • Väntetid: 24-48 timmar
 • Uttagsgräns: 500 000 kr per dag
 • Cash-out: Utvalda singel- och kombinationsspel
 • Streama sport: Nej
 • Plattform: Sb Tech
 • App: Android och Iphone
 • Spellicenser: Svensk spellicens
Besök ComeOn

ComeOn Bonus

Sätt in 100 kr och få 100 freespins utan omsättning!

 • Klicka på “Till ComeOn Sport” och registrera ett konto.

 • Gör en insättning på minst 100 kr med Swish/BankID och spela direkt.

 • Få 100 freespins på något av: Aloha, Berrybuster & Twin Spin Megaways.

Besök ComeOn

ComeOn Bonus: Villkor och Omsättningskrav

ComeOn sommarspins-bonus är helt utan omsättningskrav – alla vinster från 100 freespins kan användas på odds!

 • Exempel: Du sätter in 100 kr med Swish och får 100 freespins extra på ditt konto. Du behöver då inte göra något annat än att spela fritt eller göra uttag på eventuella vinster. För mer info besök: www.comeon.com

Recension ComeOn

År 2008 lanserades ComeOn på den svenska marknaden och blev snabbt en mycket populär spelsida där spelarna idag kan spela på odds, casino och poker. ComeOn genomgick en större upprusning i början på 10-talet då man bytte spelplattform men även design på spelsidan. I samband med denna uppdatering så kunde man även utöka sitt spelutbud rejält.

Spelutbudet hos ComeOn

ComeOn erbjuder ett mycket bra utbud av oddsspel, framför allt när det kommer till fotboll och ishockey, där man kan spela på ett stort antal ligor i många länder över hela världen. I övrigt så erbjuder man även spel på sporter som bland annat basket, amerikansk fotboll, volleyboll, handboll, baseball, rugby, cricket, kampsport, motorsport, boxning, bordtennis, tennis, golf, friidrott, vintersport och ett flertal andra sporter.

“Hos ComeOn finns ett stort antal matcher att spela på varje månad.”

Om man gillar att spela på underhållning så kan man även lägga spel på olika evenemang som bland annat Oscarsgalan, melodifestivalen, såpoperor och politiska val.
Som spelare hos ComeOn så får man även tillgång till massor av information och statistik kring de lag som spelar vilket gör att man får ett bättre beslutsunderlag då man ska lägga sina spel.

ComeOn Betting i Mobilen

ComeOn BonusDå det idag är cirka 50 procent av spelarna som väljer att lägga spel genom mobila enheter så kan förstås ComeOn erbjuda sina spelare en optimerad spelmiljö för mobila enheter. Här kan man lägga oddsspel, följa upp matchstatus och lägga spel på pågående matcher direkt i en webbläsare i de mobila enheter som har stöd för Android eller iOS.

Därmed så behöver man inte ladda ned någon app som ska installeras för att kunna spela hos ComeOn. För spelare med mobila enheter så brukar det även finnas trevliga bonusar att ta del av.

Livebetting & Cash-out

Om man vill kunna lägga spel på pågående matcher så har ComeOn även ett bra utbud av matcher under livebetting där man kan spela på ett flertal olika sporter och aktuella sportevenemang som exempelvis fotboll, ishockey, basket, amerikansk fotboll, tennis och boxning. Här kan man välja att spela på ett flertal olika alternativ som vinnare, resultat, vilket lag som gör flest mål, nästa målskytt och mycket annat.

“Man kan även följa matchstatus under livebetting där resultaten uppdateras i realtid.”

Det gör att det blir än mer underhållande och mer spännande att följa matcherna när man även kan lägga nya spel då man ser hur matcherna utvecklas.

Insättning, Uttag och Kundtjänst

När man ska göra insättningar eller uttag till och från sin spelkassa hos ComeOn så finns det ett flertal olika betalningsalternativ som man kan välja mellan. Bland annat så finner man betalningsmetoderna Skrill, Neteller, Swish, Paysafecard, Trustly, VISA, MasterCard men även fakturatjänsten Zimpler. Noterbart är även att man var en av de första operatörerna att skaffa betalningsmetoden Swish. För att kunna göra ett uttag så behöver man först verifiera sin identitet. Därefter så sker utbetalningen snarast, normalt inom 24 timmar.

Om man stöter på något hinder eller har några frågor så kan man alltid vända sig till den svensktalande personalen på kundtjänsten som snabbt och serviceinriktat hjälper till. Kundtjänsten har öppet alla dagar mellan klockan 11:00 och 22:00. Man kan komma i kontakt med kundtjänsten genom en livechatt, under kundtjänstens öppettider, eller per e-post. Det finns även viss information på spelsidan där man kan få svar på några av de vanligaste frågorna.

Vår sammanfattning av ComeOn

Hos ComeOn så kommer säkert de flesta spelarna att finna sina favoritspel, framför allt om man väljer att spela oddsspel. Under odds så finner man idag ett mycket bra utbud av matcher på ett stort antal sporter över hela världen.

ComeOn erbjuder sina spelare en svensk spelmiljö och en svensk kundtjänst, som dock har begränsade öppettider.

“ComeOn har även en mycket generös välkomstbonus där man kan få ett ordentligt tillskott till sin spelkassa.”

ComeOn är en mycket populär spelsida bland de svenska spelarna, och det finns goda skäl till detta. ComeOn rekommenderas till de spelare som vill få tillgång till ett varierande spelutbud, en trivsam spelmiljö och en bra kundservice.

Till ComeOn

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta