Behöver du komma i kontakt med personerna bakom Speltips.se så har du kommit helt rätt. I detta kontaktformulär tar vi emot alla typer av meddelanden som frågor, arbetsansökningar, kritik och allmänna funderingar. Vi kommer besvara ditt meddelande inom 24 timmar men troligtvis snabbare än så!

Kontakta oss

Adress

Fråga vad du vill

Vi tar emot alla typer av frågor och funderingar, tveka därför inte att höra av dig oavsett vad det gäller. Varje dag besvarar vi små som stora frågor från nyfikna besökare och det är något vi tycker är väldigt roligt att få göra. Vi besvarar dock inte rena påhopp eller hot utan endast konstruktiv kritik och vanliga frågor som rör oss eller spelbranschen.

Andra sätt att komma i kontakt med oss

Vi finns på flera ställen och att använda kontaktformuläret är bara ett av sätten för att komma i kontakt med oss. Vi finns också representerade i Facebook-gruppen “Speltips – Svensk community med betting tips” och på Twitter samt Instagram. Vi är aktiva på samtliga plattformar och försöker besvara alla meddelanden så fort som möjligt. För snabbast möjliga svar rekommenderas kontaktformuläret ovan som vi läser av ett par gånger om dagen.